Bloggens 10 mest populære opskrifter

Jeg har taget et kig på bloggens 10 mest populære opskrifter. Det er helt tydeligt at I bedst kan lide de nemme hverdagsretter. Der sniger sig også en guide til hjemmelavet sushi ind, men mest af alt, er det simple hverdagsretter. Det er også det jeg holder mest af. Måske kender I allerede disse opskrifter, men ellers kan I glæde jer til en masse lækker inspiration. God fornøjelse.

Husk du også kan følge med på Pinterest og Instagram, for mere inspiration til lækker hverdagsmad. 

Nem hverdagsmad er jo en vinder hos de fleste. Jeg er også selv glad for, når maden er nem at gå til, indeholder få ingredienser, men stadig med masser af smag. Det er sådan nogle opskrifter, I vil finde på denne top 10 liste. Her finder I alt fra den lækreste kødsovs, til fyldige salater og nemme ovnretter. Alle retterne er hurtige at bikse sammen, eller kan passe sig selv det meste af tiden. Jeg håber I kan finde nogle nye favoritter på listen, eller måske blive inspireret af dét der hitter hos andre.

For at komme hen til den ønskede opskrift, skal du blot trykke på de forskellige links, eller det tilknyttede billede. Velbekomme.

Bloggens top 10

10. Spaghetti bolognese – Den bedste kødsovs

Det er min kæreste, Andreas, som har lavet denne opskrift. Han laver nemlig en fantastisk kødsovs – den bedste hjemmelavede jeg nogensinde har smagt, og også bedre end min egen. Jeg må bøje mig i støvet for Andreas’s kødsovs, som vi efterhånden har spist 100 gange. Hvis I er kødsovs-spisere, så skal I altså prøve denne opskrift. 

⇒ Spaghetti bolognese – Den bedste kødsovs.

9. Madpandekager – Inspiration til fyld

Madpandekager er altid et hit herhjemme, og især når vi skal have tømt ud. Efter jeg delte billedet ovenfor på min story (på Instagram), var der flere der spurgte ind til, hvilket fyld jeg brugte. Jeg lavede derfor et lille indlæg, hvor jeg deler mine idéer. Det har I taget rigtig godt imod og det bruges hver eneste uge af jer læsere.

⇒ Madpandekager – Inspiration til fyld.

8. Pastasalat med kylling, grønt & karrydressing

En nem og smagfuld pastaret med kylling, masser af grøntsager og en lækker karrydressing. Salaten er god til en frokost derhjemme, i madpakken, eller som en let aftensmad. Jeg har særligt nydt godt af salaten om sommeren, når man har lyst til lettere måltider.

⇒ Pastasalat med kylling, grønt & karrydressing.

7. Bananbrød med chokolade

Bananbrødet er en gammel kending, men er stadig et hit hos jer. Opskriften minder lidt om min banankage uden sukker, som mange også er vilde med. Bananbrødet er fantastisk til eftermiddagskaffen eller til en snack på farten. Du kan også prøve med lidt smør på – det er fantastisk!

⇒ Bananbrød med chokolade

6. Asiatisk nudelsalat med kylling & peanutbutterdressing

Dette er en af de lækreste salater jeg har lavet til dato. En asiatisk nudelsalat med marineret kylling, peanutbutterdressing og godt med grønt. Den indeholder lidt af det hele og jeg elsker de asiatiske smage den indeholder. Nudelsalaten fungerer både til frokost og aftensmad, og den kan også nydes kold dagen efter.

⇒ Asiatisk nudelsalat med kylling.

5. Cremet kylling med svampe-flødesovs

En rigtig smovseret som er velbalanceret i smagene. Retten er cremet, men stadig ikke for tung. Jeg er personligt ikke særlig vild med retter, der bliver for tunge i smagen. Det handler om at balancere smagene. Jeg bruger derfor altid lidt fond i mine flødesovse, samt en form for syre, som fx. citronsaft eller lidt æblecidereddike. Du behøver ikke særlig meget syre, bare lige lidt til at løfte den tunge fornemmelse en smule. Dette kan også altid justeres undervejs i madlavningen.

⇒ Cremet kylling med svampe-flødesovs.

4. Nachos med pulled chicken

Jeg har selv haft lyst til disse nachos med pulled chicken så længe! Det kan være jeg selv skal lave en portion snart. Her får du den lækreste omgang nachos med pulled chicken. De er toppet med en tomatsalsa, lidt avocado, persille og serveret sammen med en lækker guacamole og creme fraiche. Mmm, det er så godt!

Pulled chicken kræver en kort forberedelsestid, og passer derefter sig selv i ovnen. Du kan derfor både nyde lækre nachos i hverdagen eller i weekenden. Du kan også spise kyllingen til andet end nachos, så som; wraps, burger, salater og meget andet.

⇒ Nachos med pulled chicken.

3. Hjemmelavet sushi & guide til perfekte ris

Hjemmelavet sushi kan være svært at mestre, men med nogle simple tips og tricks, kan du lave fantastisk sushi derhjemme. I dette blogindlæg deler jeg inspiration til fyldet, samt en guide til perfekte ris. Indlægget er hyppigt besøgt og mange skriver, at de får succes med deres ris, når de bruger min opskrift. Det gør mig så glad!

Sushi tager lidt ekstra tid at lave, men det er et hyggeligt weekendprojekt, når man har lidt ekstra tid.

⇒ Hjemmelavet sushi og guide til perfekte ris

2. Poké bowl med marineret laks

En poké bowl med marineret laks smager intet mindre end fantastisk. Det er friskt, lækkert, og smager af utroligt meget. En hjemmelavet bowl er også langt billigere at lave, fremfor at købe den færdig. Desuden er det meget nemmere end du tror! I opskriften her, bruger jeg en simpel marinade til laksen, og derudover er det blot ris og grønt. Jeg giver også inspiration i indlægget til hvordan du kan bygge din egen bowl, hvis du ikke har de grøntsager, som jeg bruger.

⇒ Poké bowl med marineret laks

1. Kylling og grøntsager i fad

Første pladsen går til denne fantastiske ovnret! Kylling i fad med grøntsager er en af de nemmeste hverdagsretter, jeg kan komme i tanke om. Den tager kun 5-10 minutter at bikse sammen og derefter passer retten sig selv i ovnen. Opskriften er et stort hit, og er både nummer et på bloggen og på Pinterest, hvor alle mine opskrifter også er samlet. Jeg forstår jer godt – den tager ingen tid, og smager bare skønt. Især den korte forberedelsestid er et stort hit, kunne jeg forestille mig.

Når jeg laver denne ret, laver jeg oftest ikke noget tilbehør til. Der er en masse grøntsager i fadet, men du kan snildt servere en lækker salat til, eller måske bare et lunt brød med smør. Selv nøjes jeg oftest med en simpel creme fraiche dressing til, eller en lækker tzatziki.

Kylling og grøntsager i fad.

Jeg håber I fandt noget på listen I kunne lide. Ha’ en fantastisk mandag og tak fordi I læser med!

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.