Pastasalat med kylling, grønt og karrydressing

Jeg lavede den skønneste pastasalat med kylling her i weekenden, som fortjener at blive delt med jer læsere. Det var så længe siden, at jeg havde fået en nem pastasalat, og det havde jeg lige lyst til i søndags. Opskriften er nem, og jeg er sikker på, at I vil kunne lide den. Velbekomme!

Hvis I elsker pasta ligeså meget som jeg, så finder I en samling af skønne pastaretter lige her

En pastasalat er altså ikke til at gå galt i byen med. Det er nemt, hurtigt at lave, og så smager det jo lækkert. Derudover laver jeg altid lidt ekstra, da en pastasalat også kan nydes koldt, og dermed perfekt til madpakken. Jeg har i hvert fald nydt godt af denne pastasalat med kylling, de sidste 2 dage. Og hvem elsker ikke at slippe for at lave mad en gang imellem. Sådan har jeg det i hvert fald, og især når jeg nu bor alene. Selvom jeg elsker at lave mad, så går jeg altså også død i det. Derfor laver jeg ofte store portioner, så jeg enten har til dagen efter, eller til at fryse ned.

Skriv endelig en kommentar med din favorit-pastasalat – jeg ville elske at se jeres bud! 

Pasta med kylling, grønt & karrydressing

Tilb. tid 30 minutter
Ret Hovedret
Antal 3 personer

Ingredienser
  

Pastasalaten

 • 400 g grov pasta pr. person (80-100 g pasta/person)
 • 3 kyllingebryst (uden ben)
 • 1/2 broccoli
 • 120 g cherry tomater
 • 1/2 agurk
 • 2 håndfuld persille
 • 1 rødløg
 • 1 pakke bacontern
 • Evt. en smule avokado for ekstra cremethed

Karrydressing

 • 3 dl creme fraiche (jeg brugte 9%)
 • 3 tsk. karry
 • 1 tsk. sukker
 • Smag til med citronsaft, karry, salt & peber

Sådan gør du
 

 • Start med at tænde din ovn på 200 grader, varmeluft. Giv derefter, når ovnen er varm, din kylling ca. 20-25 minutter. Krydr med salt, peber og lidt citronsaft
 • Mens kyllingen hygger sig i ovnen, forbereder du resten. Sæt vand over til pastaen, skær tomater i kvarte og snit agurk, løg & persillen fint. Jeg kom min broccoli i en minihakker, så det blev ekstra fint. Hvis du ikke har det, kan du sagtens hakke det fint selv
 • Bland det hele sammen og lav derefter din dressing. Smag den til med citronsaft, salt og peber. Hold dressingen for sig indtil pastaen er færdig 
 • Steg din bacontern helt sprøde og kog din pasta. Lad eventuelt pastaen køle lidt af, før du blander det sammen. Jeg plejer at bruge en creme fraiche med lav fedtprocent, men det er helt op til dig 
 • Bland det hele sammen og server koldt eller lunt. Det fungerer også perfekt til madpakken dagen efter

Læs også

2 Kommentarer

 • Svar
  Lisbeth
  5. december 2019 at 15:42

  Hej Camille
  Jeg vil lave pastasalaten med kylling og bacon, men jeg har lige et spørgsmål: med et beklædt fad, mener du da et tildækket fad?
  Mvh Lisbeth

  • Svar
   Camille Maja
   6. december 2019 at 9:47

   Hej Lisbeth, har lige opdateret opskriften. Mener selvfølgelig bare et fad med bagepapir – det var skrevet lidt fjollet, så det er slettet! 😉
   Tak fordi du følger med!
   KH Camille

Skriv et svar

Opskrift Vurdering
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.