Aftensmad på budget – Et måltid til under 30 kroner


Aftensmad på budget. Titlen siger vidst det hele! I dette blogindlæg vil du finde tips og tricks til et billigt måltid mad og en masse opskrifter, hvor måltidet kan laves til under 30 kr. pr. person. Billig mad behøver nemlig ikke at være kedeligt, bare fordi det er billigt. Her finder du kun smagfulde måltider, som ikke koster det store. Lyder det ikke skønt?

Vild med mad på budget? I finder mange flere på bloggen lige her

Med mange år som studerende ved jeg hvad det vil sige at lave aftensmad på budget. Selvom maden er billig, har jeg stadig stort fokus på smagen. Før min kæreste flyttede ind har jeg også boet alene i mange år. I årene som eneboer har jeg oftest lavet større portioner, da det også blev kedeligt i længden at stå alene i køkkenet. Så kunne jeg enten fryse det ekstra mad ned, spise det til frokost dagen efter, eller begge dele. Derudover laver vi også rigtig tit madplan, for at spare lidt ekstra.

Lidt praktisk

Opskrifterne I finder i dette indlæg er som nævnt til under 30 kr/person. Dette er dog eksklusiv basisvare så som: olie, salt og peber. Derudover har jeg udregnet prisen efter de mængder mine opskrifter lyder på – det vil sige ved 4 personer. Hvis du så bor alene, så kan du jo fryse resten ned, lave en halv portion, eller gemme noget til dagen efter.

For at komme hen til den ønskede opskrift, skal I blot trykke på det billede der hører til opskriften. Så vil en ny fane åbnes og I kommer frem til den opskrift I finder interessant. Smart!

I finder 8 forskellige opskrifter nedenfor, og forhåbentlig noget for enhver smag. Jeg håber I finder noget til den kommende uge – måske til madplanen? Rigtig god fornøjelse og god efterårsferie, hvis I har det.

Pasta med cremet sovs af søde kartofler (25/person)

Kylling i fad (26 kr/person)

Mørbradgryde med svinekød (ca. 28 kr/person)

Kylling i karry (15 kr/person)

Kartoffelsalat med rygeost med kyllingefilet (25 kr/person)

Tomatsuppe med fennikel (20 kr/person)

Æggekage med kartoffel og frisk grønt (20 pr. person)

Pastasalat med kylling, grønt og karrysalat (29 kr/person)

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.