Pasta med kylling, svampe og aubergine

Forleden lavede jeg en rigtig tøm-køleskabet pasta med kylling, svampe og aubergine. Vi havde lavet en hel kylling i ovnen dagen før, hvor pastaen består af det kyllingebryst der var tilbage. Det blev en virkelig lækker pasta og det var super nemt at lave. Du kan også undlade kyllingen og gøre retten hele vegetarisk – begge dele er godt. Jeg håber I kan lide opskriften. God fornøjelse.

Tøm-køleskabet-mad

Det er ofte vi laver pizza, tærte, wok, wraps, eller pasta, når vi har en masse der skal bruges i køleren. Der skal ikke så meget til før førnævnte bliver lækkert, trods det grønne måske er lidt kedeligt. Det leder mig til min nyeste udfordring jeg laver på Instagram, som går under tagget: #brugdinmad. Her opfordrer jeg alle der følger med til at bruge den mad, der allerede findes i køleren, så vi sammen kan inspirere hinanden til lækre retter og mindske vores madspild. Jeg forklarer og skriver mere om konceptet i denne video på IG, samt i dette blogindlæg. Jeg håber I har lyst til at følge med i udfordringen og måske selv være med?

Vild med pasta? Min kæreste Andreas var gæsteblogger forleden hvor han gav opskriften på verdens bedste spaghetti bolognese. Få opskriften her!

Nu til opskriften!

Min opskrift på pasta med kylling er nem at lave, kræver ikke mange ingredienser og smager skønt! I kan også sagtens bytte det grønne ud med hvad I ellers har derhjemme. Jeg håber I kan lide pastaen. Velbekomme og ha’ en skøn weekend!

Pasta med kylling, svampe og aubergine

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Hovedret
Antal 4 personer

Ingredienser
  

 • 400 g pasta
 • 300-400 g kyllingefilet
 • 200 g svampe (jeg brugte brune)
 • 1/2 aubergine
 • 1 ds. flåede tomater + 1 ds. med vand
 • 1 fed hvidløg
 • Frisk basilikum (kan undlades)
 • 1 citron, saften heraf
 • Salt, peber, olivenolie

Sådan gør du
 

 • Start med at find alle ingredienserne frem og sæt en stor gryde over med vand og salt til din pasta. Kog din pasta efter anvisning
 • Jeg brugte som sagt kylling fra gårsdagens aftensmad, som jeg trevlede og stegte af. Hvis du ikke har rester af kylling ville jeg starte med at brune kyllingen (i strimler) af på en pande med fedtstof. Stil kyllingen til siden inden det er helt færdigt og brug samme pande til at stege det grønne i
 • Skyl og snit aubergine og svampe i skiver. Start med at svits svampene af i et par minutter, tilføj derefter din aubergine og lad det stege i ca. 5 minutter, til det hele er godt gyldent. Krydr med salt, peber og citronsaft og tilføj 1 ds. flåede tomater. Fyld samme dåse med vand og tilføj til retten + et presset fed hvidløg. Rør godt rundt og lad retten simre i 5 minutter
 • Tilføj din kylling, frisk basilikum og smag til med salt, peber og ekstra citronsaft. Server sammen med din kogte pasta. Velbekomme!

Læs også

Ingen kommentarer

  Skriv et svar

  Opskrift Vurdering
  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.