Perlebygsalat med halloumi og bagt squash - Det lækreste tilbehør

Perlebygsalat med halloumi og bagt squash

Halloumi er nok noget af det bedste jeg ved. En dejlig, lun og salt ost, som bare smager fantastisk i salater. Her får du opskriften på en nem perlebygsalat med halloumi og bagt squash. Opskriften er selvfølgelig nem at gå til, som de nu plejer at være herinde, og smager så godt! Jeg lover du ikke bliver skuffet, og rigtig god fornøjelse med madlavningen.

Hvis du også er vild med salater med perlebyg, så finder du flere lige her; Grøn salat med perlebyg & broccoli – Perlebygsalat med bagt græskar – Lun salat med grønt & feta

Perlebygsalat med halloumi

Forb. tid10 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid30 min
Ret: Salat
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 1.5 dl perlebyg (kogt med 4 dl vand + 1 tsk. salt)
  • cherrytomater efter behov
  • 1 squash
  • 1 tsk spidskommen
  • 100 g halloumi

Dressing

  • 1/2-1 citron
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 håndfuld hakket persille
  • 1 håndfuld hakket basilikum
  • 1.5 tsk dijon sennep
  • 1 lille fed presset hvidløg
  • olivenolie
  • smag til med ekstra sennep, salt, peber & citron

Sådan gør du

  • Start med at tænd ovnen på 200 grader, varmeluft
  • Skyl din squash og skær den i ca. 1/2 cm tykkelse. Vend squashen i lidt olie, salt, peber & spidskommen. Kom den derefter i en varm ovn i ca. 20 minutter, til skiverne er lidt gyldne
  • Skyl din perlebyg, og kog det derefter i letsaltet vand i ca. 15-20 minutter, alt efter hvor meget bid du vil have
  • Bland din dressing og stil til siden 
  • Bland perlebyg, squash, halve tomater, dressing og evt. ekstra persille/basilikum. Steg derefter din halloumi på hver side i varm olie, og server med det samme 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.