Fem lækre efterårsretter – Mine favoritter

Jeg har samlet fem lækre efterårsretter, som er mine personlige favoritter, i dette indlæg. Her finder du skøn efterårsmad, som er nemt at gå til, uden så mange ingredienser, og som smager lækkert! Mange af os elsker simremad & andre varme retter her i den kolde tid, og du finder alt fra risotto til bearnaisekartofler lige herunder. 

Er du vild med risotto, tærte, karry, suppe eller andet comfortfood? Du finder alle disse efterårsretter i dette indlæg, og jeg håber du finder en opskrift, som du godt kan lide! Personligt er disse retter, nogle jeg ofte vender tilbage til, og hvem elsker ikke god og nem mad? Opskrifterne er nemme som de plejer, og smid endelig en kommentar nederst med din efterårsfavorit. Rigtig god fornøjelse med madlavningen!

Du finder en del opskrifter med græskar i dette blogindlæg, og hvis du ikke kan få nok af den skønne ingrediens, så finder du 5 opskrifter mere lige her.

Rødbederisotto

Første opskrift på listen er en lækker rødbederisotto, med den smukkeste røde farve. Personligt er jeg helt vild med risotto. Det er nemt, kræver ikke mange ingredienser, og kan varieres på mange forskellige måder. Jeg lover du får en god risotto, hvis du blot følger min fremgangsmåde. Opskriften finder du lige her.

Hvis du er vild med risotto, så har jeg også en version med græskar & sprøde kålchips, samt en med svampe. Det var forresten en risotto med svampe, som jeg kom til audition i Masterchef med sidste år – de elskede den!

Tærte med græskar & aubergine

Denne opskrift har jeg næsten lige smidt online, og den er jo blot en ud af mange tærter, som jeg har her på bloggen. Græskartærten smager fantastisk, og jeg er vild med den bløde og cremede konsistens, som græskaret giver. I denne tærte starter du med at bage det grønne, som består af græskar, aubergine & løg. Derefter skal blandingen ovenpå en forbagt tærtedej, som du hælder æggemassen over. Opskriften er lige til, og du finder den lige her. Velbekomme.

Rød karry med butternut squash

Jeg elsker denne karryret, men det er efterhånden et stykke tid siden jeg har lavet den. Den var fast inventar sidste vinter og den skal da snart på menuen igen! Kombinationen af det søde græskar sammen med karry, ris & sprøde peanuts er bare så god. Jeg elsker den her slags retter, og især fordi denne kan bikses sammen på ca. 30 minutter! Du finder opskriften lige her.

IMG_0806

Bearnaisekartofler

Disse kartofler har været et hit blandt mange af jer der følger med, kan jeg se på min statistik! Det er dejligt I er så glade for mine opskrifter, og så især disse bernaisekartofler – de er virkelig også gode! Bearnaisekartoflerne går godt sammen med kylling, og er nok en slags comfortfood. Blandingen er med fløde, mornay, krydderurter & essens, og er super nemme at lave! Du finder opskriften lige her.

Suppe

En god suppe går man aldrig galt i byen med, og jeg har et par stykker, som egner sig til den køligere årstid. Min personlige favorit er græskarsuppen, som er cremet, fyldig, og med smagen af efterår. Dertil plejer jeg at lave en form for tilbehør, uanset hvilken suppe det er. Som regel en form for brød, sprøde kerner, bacontern, creme fraiche & krydderurter. Det kommer an på hvad jeg lige har liggende. Hvis du ikke er så meget til græskar, så har jeg også en lækker suppe med jordskokker. Den smager også helt fantastisk og findes lige her.

img_5938

Jeg håber I kunne bruge mine efterårsretter til noget – Rigtig dejlig dag derude! 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.