5 lækre og smagfulde retter med græskar

Hokus pokus, græskar i fokus! Græskaren er en af de mest fantastiske råvarer her i efteråret og vinteren, og der er ikke grænser for hvad den kan bruges til. Du kan bruge den i både søde og salte retter, og jeg giver her 5 smagfulde muligheder, hvor græskaren indgår.

Så smut ned i brugsen og find en hokkaido, og rul gennem disse lækre muligheder. Du finder både muffins, perlebygsalat, hummus, risotto og selvfølgelig også en suppe. Alle helt fantastiske opskrifter, som passer perfekt til sæsonen. God græskar-spisning!

Ps. for at finde opskriften trykker du simpelthen bare på billedet, hvor du derefter vil blive linket videre. 

Græskarmuffins

Perlebygsalat med bagt græskar

Hummus

Græskarrisotto

Græskarsuppe 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.