Inspiration til madpakken

Mangler du inspiration til en lækker madpakke? En madpakke kan være mange ting. Nogle vil gerne købe take-away, andre vil max bruge 5 minutter på at smøre et stykke rugbrød, og så er der også dem der gerne vil gøre lidt ekstra ud af det. Dette indlæg henvender sig til dig, der vil opgradere jeres madpakke, uden at det stjæler alt jeres tid!

Jeg har samlet en masse pålæg til rugbrødet, samt lækre salater & pastaretter i et samlet indlæg. Velbekomme!

Opgraderet madpakke

For mig skal en madpakke være lækker og appetitvækkende. Oftest har jeg lidt rester fra dagen før, eller også laver jeg noget lækkert pålæg, som jeg kan komme på noget rugbrød. Begge dele tager jo ingen tid, og kræver ikke den store forberedelse. Husk dog at kom dit pålæg i en seperat boks – ellers ender du med et meget vådt og kedeligt rugbrød

I forhold til salater, så husk også her at kom den våde del af indholdet nederst i bøtten. Her tænker jeg, hvis du har lavet en hummus f.eks., så skal den nederst. Ellers bliver resten af din salat helt klasket sammen.

Nedenfor får du først nogle idéer til dit rugbrød, derefter salater, og til sidst nogle pastaretter. Med hensyn til både salat og pastaretterne, ville jeg anbefale at lave det dagen før (evt. til aftensmad). Du finder opskrifterne ved at klikke på billedet under dennes titel.

Velbekomme – jeg håber du finder noget der passer til din madpakke; 

Hønsesalat med syltede svampe

Æggesalat

Laksemousse

Tunmousse

Karrysild med æble 

Salat med tunmousse

Perlebygsalat med græskar

Rødbedehummus

Pasta med rød pesto

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.