Rejseguide: Guide til Thailand

Det er bestemt ikke sidste gang jeg rejser til Thailand. Det var første gang jeg besøgte landet, og i det hele taget bare Asien, hvilket er en kæmpe fejl fra min side! Jeg plejer at rejse hvert år, men det ender ofte med at være i EU, da der er så mange skønne steder, så tæt på. Når jeg endelig har haft råd til at rejse langt væk, så har jeg taget til Australien, hvor jeg har familie. Denne gang blev det en tur til Asien, hvor jeg snildt kunne have brugt dobbelt så lang tid.

Jeg var afsted i 14 dage, hvor jeg startede i Bangkok, og fløj derefter videre efter 3 dage. Mange har sagt de synes Bangkok er forfærdelig, med alt for mange mennesker. Jeg synes det handler om hvad man gør det til. Ja der er hektisk, og ja der er mange mennesker, men jeg synes det var en super fed by, med smukke områder, og lækker mad. Jeg havde 2 hele dage i Bangkok, og det var fint for mig. Derefter drog jeg videre til Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan.

En spontan beslutning

Min tur til Thailand kom meget spontant, og var overhoved ikke planlagt. Jeg er jo selvstændig, og havde lukket ned for klienter i halvdelen af februar. Jeg har haft en del i privatlivet, hvor jeg har haft brug for at trække stikket. Derfor valgte jeg at tage afsted, og derfor valgte jeg også at rejse alene. Mit behov lå på at nyde solen, læse en masse bøger, tænke over nogle ting, og bare koble helt fra! Det gjorde jeg bestemt også, og jeg havde den mest fantastiske tur.

Det endte dog med, at jeg ikke var helt alene, i begge uger. Jeg havde nemlig en rejsemakker den første uge, hvor han derefter tog hjem igen. Jeg rejste med en fyr, som jeg mødte på en date i London.
Jer der også har set mine stories på Instagram ved, at jeg havde den bedste date nogensinde. Totalt upraktisk. Han endte så med også at tage en spontan tur til Thailand. Jeg ved det – det er sindssygt at tage ud at rejse med en person, man kun har kendt 1 dag! Det er aldrig noget jeg normalt ville have gjort, men vi tog en chance.
Hvis vi ikke klikkede, så havde vi bare taget hvert vores hotel. Vi endte med at bruge alle 7 dage sammen, og det var helt surrealistisk.
Jeg nød også mine resterende dage med bøger og pool-tid, men jeg savnede ham også lige pludseligt. Det er det vildeste jeg nogensinde har gjort.

Men ift. at tage en spontan beslutning, pakke tasken, og smutte til Thailand, så bliver det jo dyrere, end hvis jeg havde planlagt turen. Men ved i hvad, det var alle pengene værd. Nogle gange skal man droppe at være så fornuftig, og nyde lidt ekstra. Det vil jeg i hvert fald prøve at gøre i mit 2018 – og også fremover!

Læsevejledning

Guiden kommer til at handle om de hoteller jeg bookede, lækre strande, madsteder, oplevelser, transport,  m.m., som jeg ville anbefale. Derudover vil jeg også skrive lidt omkring at rejse alene. Håber i vil tage rigtig godt imod min guide – god læselyst! 🙂

Hotellerne

Jeg bookede alle mine hoteller gennem Booking eller Agoda – her fandt jeg de billigste priser. Min tur var jo som sagt meget spontan, og det var både positivt og negativt. På den positive side gav det mig en kæmpe frihed, til at blive lige så længe jeg havde lyst til, i de forskellige områder. Men samtidig var det også ærgerligt, hvis jeg fandt et super fedt hotel, at det så var fuldt booket. Sådan var det nemlig på det første hotel på Koh Samui. Det var det smukkeste sted, men vi kunne kun blive der en enkelt nat, hvilket var super ærgerligt. Der var derfor lidt rykken rundt, men værre var det ikke. Hvis jeg skal afsted igen, vil jeg helt sikker have mindst 3 overnatninger hvert sted, hvis ikke mere.

Jeg kunne snildt have fundet billigere hoteller end jeg gjorde, som egentlig var latterlige billige i forvejen. Jeg betalte typisk 100-300 kr/overnatning, for virkelig fede værelser/bungalows. De hoteller jeg valgte var virkelig lækre, havde ingen kakerlakker, havde alle air con, og de fleste med en fantastisk udsigt.

De dage det var dyrest (hvor det stadig var billigt), var da jeg havde min rejsemakker. Der gik vi lidt mere all in, og valgte nogle lidt dyrere værelser, da vi nu var to om at betale. Jeg kan kun anbefale de hoteller, som jeg har nævnt nedenfor.
Alle hotellerne jeg var på, på øerne, var alle lige ved stranden, til gode priser, og med den smukkeste udsigt. Hotellet i Bangkok lå dejligt centralt, og var tæt på templerne.

Bangkok

 • Pannee Residence

Koh Samui

 • Samui Honey Cottages Beach
 • Enjoy Beach Hotel
 • Smile House Resort
 • Crystal Bay Yacht Club Beach Resort

Koh Phangan

 • Tharathip Resort

Øerne

Koh Samui

Denne ø var den jeg tilbragte mest tid på, og det er også den største af de tre. Du kan flyve til Koh Samui, hvor du skal tage en båd til de to andre, og der sker bare lidt mere på denne ø. Med det sagt, så er der stadig mulighed for 110% afslapning, med alle de lækre strande, som der findes her på øen.

Koh Samui er kendt som et meget alsidigt sted, da det tiltrækker mange forskellige turister. Dette gælder alt fra ældre, til backpackeren og børnefamilien. Og så er der selvfølgelig også os som rejser alene, eller som par. Jeg synes alle kan være med, og det gør øen super fed.

Strande jeg besøgte: Lamai Beach, Chaweng Beach, Choeng Mon beach, Bophut beach.

Her synes jeg især at Choeng Mon var den smukkeste. Det var her vi tilbragte vores første aften, og det var en af de mest rolige strande jeg besøgte. Dette skyldes også, at hotellerne er lidt dyrere her, end andre steder på øen.
Alle de førnævnte strande ligger på Øst-siden af øen. De strande der er i Vest har de smukkeste solnedgange, men vandet kan være lidt beskidt der. Jeg ville helt sikkert anbefale, at man så et par solnedgange over vandet – virkelig smukt! Der er også flere bådture man kan tage, hvor man ser solnedgangen fra vandet.

Koh Tao

Jeg overnattede ikke på Koh Tao, men tog blot en dagstur. Der er ikke så meget at lave på denne ø, udover at spise lækker mad og dykke. Det er selvfølgelig også nok for mange, men jeg havde brug for der skulle ske lidt mere. Derfor valgte jeg en dagstur (beskriver selve turen længere nede under “oplevelser”).

Koh Tao har nok de smukkeste strande jeg nogensinde har set, med det mest krystalklare vand. Jeg har altid været meget tiltrukket af vand/strand, og jeg burde egentlig ikke bo i Danmark. Men i hvert fald – det var noget af det smukkeste jeg har set. Uanset hvor meget tid du har, så skal du have tid til en dagstur til Koh Tao!

Strande jeg besøgte: Koh Nang Yuan beach, Freedom Beach, Chalok Baan Kao. Du kan læse andres anbefalinger af strande lige her.

Koh Phangan

På alle øerne var strandende helt fantastiske – men jeg synes faktisk de andre øer var smukkere, end Phangan. På denne ø, var det meget mere junglefølelse, end der var på de andre. Jeg synes Samui er lidt en blanding af strand/jungle, hvor Tao nærmest kun er strand, og Phangan er mest jungle.
Jeg synes det er virkelig forskelligt hvad folk anbefaler, ift. hvor man skal tage hen. Mit råd til dig er at tage det som du helt selv vil. Hav tiden til at besøge de forskellige øer, og vurder selv derfra. Alle kan lide noget forskelligt.

Strande jeg besøgte: Thong Sala Beach, Haad Yuan Beach, Thong Nai Pan Noi, og Thong Nai Pan Yai Beach (De sidste to ligger lige ved hinanden).

Selv naturen var ekstrem smuk på denne ø. Der var palmer og junglefølelse på hele øen, de smukkeste strande, og vandfald. Mange af de vandfald der er på øen, skal man gå et stykke til. Her handler det om lidt planlægning, og at have gode sko med! Der skal man nemlig ud og gå på en masse ujævnt underlag.
Jeg ville især anbefale, at man lejer en scooter for 1-2 dage, og udforskede øen på egen hånd. Det koster ingenting, og så kan du helt selv bestemme, hvor lang tid du vil bruge.

Spisesteder

Mit yndlingspunkt i denne guide, nemlig spisestederne! Jeg spiste simpelthen så meget lækkert mad på denne tur, og der er jo meget mere lækkert mad derude, som jeg endnu ikke har prøvet. Det thailandske køkken er helt fantastisk, og jeg er generelt ret stor fan af asiatisk mad.
Det thailandske køkken er præget af krydderier såsom chili, lime, hvidløg, citrongræs, hvidløg, ingefær og fiskesauce, og både nudler og ris benyttes i mange retter. Det jeg forbinder mest med Thailand er deres nudelretter, samt deres karryretter.

Her er deres mest kendte ret nok Pad Thai, som er en stegt nudelret, der kan bestilles på samtlige restauranter. Den bedste Pad Thai jeg fik, var faktisk fra et gadekøkken på Khao San Road i Bangkok. Jeg prøvede ellers flere steder, men intet slog den, som jeg fik midt i den hektiske gade, til sølle 5 kr. Det er jo helt vildt, så billigt det kan blive.

Gadekøkkenet

Vær ikke bange for gadekøkkenet i Thailand – for så kommer du til at gå sulten i seng, og du kommer til at gå glip af rigtig meget! Hygiejnen er jo en helt anden, end hvad vi er vant til, og man skal næsten forvente lidt maveproblemer, når man er i et land som dette. Jeg undgik dog alle former for maveproblemer, og måske var jeg bare heldig. Jeg undgik dog alle former for skaldyr, når jeg besøgte et gadekøkken.
Jeg spiste så utrolig meget streetfood, og jeg havde lyst til at smage det hele (næsten!). De har jo alt fra insekter til skorpioner, og der er jeg altså en kylling. Ellers tak!

Et andet lille tip: hvis du som mig ikke er fan af stærk mad, så kan du altid spørge dem om det er stærkt eller ej. I de fleste tilfælde, kan de faktisk lave den lidt mildere, hvilket jeg var meget glad for under hele turen! Nogle gange kunne det dog ikke undgås, og det måtte jeg bide i mig. Min tolerance for stærk mad er nok rykket lidt, efter denne tur.

Restauranter

Jeg besøgte så mange spisesteder, og jeg har samlet de bedste herunder. Husk, hvis du ligesom jeg, ikke er den største fan af stærk mad, altid kan spørge om en mildere udgave. Derudover skal du regne med ca. 50-100kr pr måltid, hvis du går ud at spise. Hvis du vælger gadekøkkenet, er det endnu billigere. Her kan du få mad ned til 2kr., er det ikke for vildt?
Men lad os starte fra en ende af, nemlig Bangkok.

Bangkok

 • Rooftop bars: Mens du er i Bangkok, skal du helt sikkert prøve at spise/tage en drink, på en rooftop bar. Den jeg var på, havde en fed udsigt, men drinksene var virkelig kedelige – du kan finde lidt inspiration her, til en anden end den jeg var på
 • Floating markets: Jeg havde booket en cykeltur rundt i byen (som du kan læse om længere nede), hvor vi besøgte det flydende marked. Markedet er kun åbent i weekenden, så husk at planlægge det ind. Medbring en god appetit
 • Magic Thaifood Restaurant: Et spisested tæt på Khao San Road. Jeg fik at vide af de lokale, at det var her man skulle gå hen, på den ellers travle gade. Jeg var så enig –  virkelig lækkert mad!

Koh Samui

 • Khaw Glong Too Thai: En autentisk thai restaurant med fantastiske smukke og velsmagende retter. Her valgte vi en nudelret, en spicy fiskesalat, karryretter og en steamed seafood ret, serveret i en kokosnød. Læs mere her
 • The Library: En Thai tapas bar, med fantastiske drinks, og ikke mindst lækker mad. Vi valgte en masse forskellige små retter på dette sted. Læs mere her
 • Red snapper: Lækreste sushi restaurant i Chaweng
 • Link: Italiensk/thai fusion. Denne restaurant ligger midt i Fisherman Village, og jeg var her flere gange. De lavede de bedste pizzaer, og skønne nudelretter. Læs mere om stedet her
 • The Coffee Club: Moderne thai mad, med et amerikansk twist. Dette sted lå også midt i Fisherman Village, og serverer morgenmad hele dagen. Jeg fik virkelig en lækker morgenmad, samt salater herinde. Læs mere om stedet her
 • Gusto Italiano: Selvom man er i Thailand, så kan man også spise andet end Thai-mad! Vi fik nogle virkelig lækre og sprøde pizzaer her, som smagte af utrolig meget. Læs mere om stedet her

Koh Phangan

 • Buri Rasa Beach club: En restaurant på den smukkeste strand. Jeg valgte rispapirsruller, laksecarpaccio, samt en drink. Virkelig lækkert, og med den smukkeste udsigt over vandet. Læs mere her

Kulturen

Det thailandske folk er nok det mest venlige jeg nogensinde har mødt. Hvis de kan hjælpe dig på en eller anden måde, så gør de det – også selvom de ikke helt forstår hvad du siger. Rigtig mange taler engelsk på et lavt niveau, og især hvis du ikke er inde i byen.
De er vant til turister, og du skal nok kunne kommunikerer med dem, på en eller anden måde.

Jeg synes selve kulturen er meget afslappet. Dette er selvfølgelig også pga. deres religion, buddhisme, som i sig selv er en religion, hvor man hviler meget i sig selv. Men jeg mødte kun rare og venlige mennesker i Thailand.

Et andet råd jeg vil give dig med på vejen, er at have respekt for deres religion og regler. Dette gælder for eksempel hvis du skal på besøg i et tempel – så skal du have dækket dine skuldre og knæ, samt tage skoene. Jeg besøgte mange templer både i Bangkok, og på øerne, og alle steder skulle man have tildækkede skuldre. Det var ikke alle steder, at knæene skulle være dækket til. Nogle steder kan man låne en kimono, ellers sælger de lange kjoler over det hele. Jeg købte en super flot en til 50kr, ude foran et tempel. Det blev en kjole, som jeg faktisk brugte resten af turen.

Transport

I forhold til den offentlige transport, synes jeg det nemmeste var at tage en taxa/tuk tuk. Du skal virkelig huske at prutte om prisen – de sætter den ofte dobbelt så høj, fordi du er turist. Sæt den selv lavt, og mødes på midten.

Da jeg var på øerne brugte jeg kun scootere, som jeg lejede 1/2 dage af gangen. De koster kun omkring 40-60kr pr. dag, og så skal der lidt benzin til. Du slipper max for 100kr pr dag – hvilket er ingenting! De fleste hoteller kan hjælpe dig med leje af scooter.
I Bangkok ville jeg aldrig anbefale nogle at køre selv. Trafikken er vanvittig, og slet ikke som herhjemme. Udover de kører i modsatte side, så er det som om at trafikregler ikke rigtig eksisterer. Sådan er det også lidt på øerne, men der er der slet ikke så mange på vejene, som inde i Bangkok. Jeg ville i hvert fald aldrig turde.

Hav hovedet med dig når du kører selv. Rigtig mange kører som sindssyge, og du skal holde meget øje med andre. Når det er sagt, så gik det altså helt fint, og jeg ville ikke kunne have undværet scooteren, på øerne. Det hele blev meget nemmere at komme rundt, og man bestemte helt selv, hvor længe man blev på diverse lokationer på den måde.

At rejse alene

Den første uge havde jeg som sagt min London date med (ja jeg ved det er crazy, men også fantastisk). Den resterende uge, var jeg alene. Jeg har før rejst alene, men det var med et andet formål. Her tog jeg til Australien i 10 måneder, og fik jo en del venner mens jeg var der, fordi jeg arbejdede, blev en del af et netværk, og var der så længe.

Hvis du vil rejse alene skal du overveje noget til at starte med: hvad er dit formål med turen? Vil du slappe af, feste, eller noget helt tredje? Hvis du vil feste og være social, så ville jeg anbefale, at du finder nogle hostels. Så får du intet problem med at få nye bekendtskaber, og kan altid finde nogle at gå ud med. Jeg valgte hoteller, da det på den ene side skulle være lidt mere luksus, men også fordi jeg bare ville koble max af. Det er en lidt dyrere løsning, men det handler også om ens overvejelser.

Oplevelser

Bangkok by bike

Jeg havde som sagt kun 2 hele dage i Bangkok, og ville prøve at få så meget ud af det som muligt. Jeg havde fået anbefalet en cykeltur rundt i Bangkok, og besluttede mig for at booke turen, til om lørdagen. Det flydende market har kun åbent i weekenderne, så det var perfekt timing.
Turen var noget af det bedste jeg har oplevet! Man blev taget ud af det hektiske storbyliv, og derefter cyklede vi rundt i det oprindelige Bangkok. Det var helt anderledes ind bylivet, med alt osen og trafikken. Vi cyklede igennem stisystemer, over broer, gennem templer og meget mere. Kan kun anbefale denne tur – du kan læse meget mere om den her.

Khao San Road

Jer der kender til Bangkok/har været der, har nok også været på Khan San Road. En hektisk gade i centrum, som bliver omdannet til den største festgade, hvor alt trafik er lukket af om aftenen. Hvis du går forbi gaden om morgenen, så kan jeg hilse og fortælle, at der lugter af festival, altså sprut. Der er i hvert fald gang i den, og hvis du vil feste, er det her du går hen! Det er også her du går hen, hvis du vil have noget lækkert mad. Gaden er fyldt med streetfood, og der er rigeligt at vælge imellem.

Jeg havde fundet et hotel 5-10 min på gåben derfra. Det var langt nok væk til, at der ikke var noget larm, men også tæt nok på, så man havde nemt ved at komme hjem. Derudover så ligger templerne også tæt på Khau San Road, og det var også derfor jeg valgte at booke i dette område.
Gaden er helt sikkert et besøg værd, uanset om man er til fest eller ej. Tag forbi et kig, og vurder situationen selv. Det var desuden her, jeg fik den bedste Pad Thai på hele turen!

Chinatown

Når du er i Bangkok er Chinatown et must. Det er nok et af de mest hektiske områder, jeg nogensinde har oplevet. Der er mennesker og biler/scootere alle steder, og det er fedt. Der er en fed stemning, og streetfood over alt! Men det er altså kun fra om eftermiddagen, at maden er fremme – bare så i ikke går forgæves.

Gå lidt rundt på de forskellige sidegader, før i beslutter jeg helt. Der er simpelthen så meget mad, at det er svært at vælge. Men hvis man er flere personer, så kan man jo altid dele, og prøve noget forskelligt, eller komme igen en anden dag. Uanset hvad, så er det i hvert fald et must på listen.

Templer

Hvor skal jeg begynde! Templerne i Thailand, er de smukkeste jeg nogensinde har set. De er vedligeholdte og bare så enorme og farverige. Husk at tildække dine skuldre, og evt. knæ, når du skal i templerne.
Templerne i Bangkok er ekstremt populære, så besøg dem som det første, når du står op. Så undgår du både alt for mange mennesker, samt den ekstreme varme, der nu kan være. De fleste templer lukker ved 17/18 tiden.

I Bangkok skal du opleve: Wat Pho, Wat Phra Kaew, Wat Arun, Wat Saket, Saan Phra Phrom, Wat Sutat, og sikkert mange flere!

I Koh Samui skal du opleve: Big Buddha, Wat Plai Laem og Secret Buddha Garden

Dagstur til Koh Tao

Da jeg ikke havde længere end 14 dage, og jeg alligevel ikke havde dykkercertifikat, valgte jeg kun at tage en dagstur til Koh Tao. Denne ø er virkelig 100 procent afslapning, og der er ikke særlig meget at lave. Da jeg kun havde to uger, ville jeg hellere bruge tiden på noget andet, end at bruge flere dage på denne ø. Men øen skulle opleves og derfor fandt jeg en fed halvdagstur, som mit hotel sørgede for. Det kostede omkring 500kr, og så sørger de for frokost, drikkevarer etc. Tjek de forskellige muligheder ud, før du booker noget. Nogle har også aftenture, så du kan se den smukke solnedgang over havet. Det nåede jeg aldrig, men så den fra vestkysten, som også var helt fantastisk.

Koh Tao skal virkelig opleves. Der er så fantastisk smukt, og med det krystalklare vand, er det bare noget man ikke skal gå glip af.
Husk solcreme, og husk at smøre dig flere gange, så du ikke ender med rød hud (som mig)…

Fisherman Village

Fisherman Village var mit favoritområde på Koh Samui. Der var simpelthen så afslappet, og det var her jeg fandt de bedste restauranter. Stranden er lige op af, og der er så mange lækre hoteller her. Jeg boede på Smile hotel, som jeg var ret vild med.
Der er bare en god stemning her, og det er også tæt på et smukt tempelområde (Big Buddha).

Madlavningskursus

I alle de forskellige rejsebureauer, kan man booke madlavningskurser, og også på hotellerne. Et godt råd herfra er at gøre det i starten af ens tur, så du er sikker på at få en plads. Jeg tænkte ikke rigtig over, at jeg måske skulle være i god tid. Så da jeg ville melde mig til, i mine sidste 3 dage i Thailand, så var alt booket op. Det var ellers min nr 1 på listen, inden jeg tog afsted, men så tænkte jeg ikke lige over, at jeg måske skulle booke det lidt før tid. Jeg var SÅ ærgerlig over, ikke at komme afsted, da jeg virkelig gerne ville have deltaget i et autentisk madlavningskursus.

Udover at booke lidt før, så tjek endelig alle stederne ud på Trustpilot. Du vil vælge det kursus, hvor der ikke er for mange på, og hvor maden er autentisk.

Jeg må prøve lykken næste gang igen!

Markeder

I både Bangkok og på øerne findes der dags/natmarkeder. Det er i den grad værd at undersøge, hvilke markeder der eksisterer, når man nu er der. Jeg fandt utrolig mange forskellige, og nogle var der kun i weekenderne, og andre var der kun om aftenen. Det er egentlig en generel ting, at de fleste markeder har åbent om aftenen. Det er der folket lever op, og kan undgå varmen lidt. Jeg besøgte alt fra natmarkeder til flydende markeder, og kan kun anbefale man gør lidt research. Jeg var især vild med Phantip night market, som ligger på Koh Phangan.

Solnedgange

De smukkeste solnedgange, på alle øerne, er helt sikkert vestkysten – for det er der solen går ned. Hvis du er den morgenfriske type, så skal du helt sikkert også se en solopgang.

Der er noget magisk over sådan en solnedgang. Vandet bliver helt rødt, der er stille, og jeg synes det er som om, at man forsvinder en lille smule. Man sidder bare og nyder det, og det er noget af det smukkeste jeg ved.

Den smukkeste solnedgang jeg så var på vestsiden af Koh Samui, hvor jeg satte mig ved strandkanten med en drink. Derudover sad jeg også på en lækker bar ved siden af Big Buddha området, hvor jeg så endnu en smuk solnedgang over havet – baren hed Sunset Cafe.
Den sidste solnedgang jeg så, var på Koh Phangan. Denne bar hed Top Rock Bar, og var lige ved siden af mit hotel. Der var billige drinks, og så sad man oppe i en trætop (det sidste billede). Helt fantastisk.

Helbred

Husk dine vacciner og evt. mælkesyretabletter. Vaccinerne skal du høre din læge om, da jeg kun fik Hepatitis A. Med hensyn til mælkesyretabletter, hjalp det utrolig meget på min mave, og jeg havde nærmest ingen problemer på hele turen.

Afrunding

Thailand var i det hele taget bare fantastisk, og det er kun en fejl, at jeg aldrig har været der før nu. Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal afsted. Der er så mange fantastiske spisesteder, oplevelser, strande og lækre hoteller som skal opleves – og jeg er bestemt ikke færdig med at udforske. Jeg håber i har fået lidt ud af min guide, og send mig endelig en besked/kommentar herunder, hvis i vil dele jeres egne tip, eller hvis i har nogle ord til min guide.

Rigtig god dag til jer og god rejselyst! 🙂
Jeg beklager de lidt dårlige billeder – jeg havde ikke mit kamera med, men tror nu stadig i kan mærke stemningen!

 

Læs også

5 Kommentarer

 • Svar
  Anna
  25. marts 2018 at 13:50

  Sikke en fin guide sødeste Camille! Sjovt at læse, når jeg selv har været på alle øerne. Et lille tip herfra: Jeg var vild med Koh Tao og efter min mening er det en ø, du sagtens kan bo på. Det er også her mange tager dykkercertifikat, og der er mange gode steder at tage det 🙂

  • Svar
   Camillemaja
   25. marts 2018 at 16:16

   Hej ven! Jeg siger heller ikke man ikke kan bo der, det synes jeg sagtens man kan :)! Men jeg ville bare hellere det andet. Der var så smukt der, og hvis jeg havde haft længere tid, havde jeg blevet der!

 • Svar
  Amalie
  12. december 2018 at 15:59

  Hej Camilla Maja.
  Bestilte du alle flyrejser og hoteller hjemmefra eller dernede? Og hvordan kom du fra den ene destination til den anden og var det noget du havde booket hjemmefra eller noget du bare fandt dernede?

  • Svar
   Camille Maja
   13. december 2018 at 17:57

   Hej Amalie,
   Jeg købte fly hjemmefra til Bangkok. Derudover købte jeg først fly til Koh Samui, for ca. 1500-2000 kr (retur). Havde været billigere hvis jeg havde været i bedre tid, end dagen før.. Men jeg fortryder ikke jeg købte fly! Det ville tage omkring 10 timer med bus, og det gad jeg ikke bruge tiden på.
   Ift hotellerne, så bookede jeg kun 2 nætter i bangkok hjemmefra. Turen var lidt spontan, og jeg vidste ikke helt hvor jeg ville hen, før jeg kom derned. Jeg kan klart anbefale at tage til Koh samui, og så hoppe lidt rundt mellem øerne.
   De resterende hoteller fandt jeg via appen “Agoda”, som virker ligesom bookings.com. Det virkede perfekt begge uger, og jeg fandt virkelig mange lækre og billige løsninger gennem appen. Gav vel omkring 100-300 pr. nat, og jeg sov ikke på hostels. Alt fra hotelværelser, til fede bungalows!

   Hvis jeg skulle gøre noget anderledes var det at bo færre steder. Jeg kom vel op på 4-5 steder på 2 uger – netop fordi jeg var lidt sent ude. På min næste tur bestræber jeg mig efter 2-3 steder.

   Derudover.. Leg en scooter på øerne. Bedste transportmiddel! 🙂
   Håber mit svar hjalp?

   KH

 • Svar
  Cirkeline
  31. marts 2021 at 10:09

  Åh, hvor lyder det bare helt fantastisk! Vi har selv besøgt Bangkok, og vi drømmer om at komme tilbage – forhåbentligt i slut 2021! Lad os krydse fingre for et meget bedre rejseår i 2021 og 2022, så vi kan komme ud i verden igen! 🙂

  Kh. Cirkeline // RejsRejsRejs

  Du er velkommen til at læse vores tips til Bangkok her

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.