Pesto med peberfrugt

IMG_5667

Der er stadig lidt nye kartofler endnu og selvom der hører lidt (læs meget) smør til de nye kartofler, så er det også lækkert med lidt andet tilbehør til. Jeg har også brugt denne pesto i sandwich, på en avokadomad og you name it. Den er super lækker og frisk og kan bruges til utrolig mange ting!

Opskriften er for en hver amatørkok og er virkelig hurtig at bikse sammen – så der er ingen undskyldninger!

Opskrift

  • 2 store peberfrugt
  • 1/4-1/2 pose parmesan (jeg smed en halv pose i, men mindre kunne også gøre det – smag dig frem)
  • 50 g mandler
  • 1 spsk kapers
  • 1 chili
  • 2 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • Olie

Fremgangsmåde

  • Start med at skær dine peberfrugt i tern og rist dem på panden i lidt olie
  • Rist mandlerne på en tør pande til de får en gylden overflade
  • Smid de overnævnte ting i en blender sammen med de resterende ting. Prøv med lidt olie af gangen til du får den ønskede konsistens
  • Jeg har hørt om nogle som også smider lidt vand i – det har jeg dog ikke prøvet før
  • Færdig! Det var sgu da nemt var!

IMG_5653

IMG_5662

Læs også

2 Kommentarer

  • Svar
    malina uhre christensen
    26. august 2019 at 10:35

    skide god hjemmeside men jeg skal lave pesto med peber frugt pesto uden mandler

    • Svar
      Camille Maja
      26. august 2019 at 23:20

      Mange tak, og dejligt du følger med! 🙂 Man kan også bruge pinjekerner, eller undlade dem. Blev det godt?
      KH Camille

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.