5 lækre og nemme pastaretter – perfekt til hverdagen

Mangler du inspiration til en lækker pastaret? Jeg har samlet 5 af mine favoritter her fra bloggen, som jeg nu vil dele med jer. Pasta kan både være i den tunge ende, men også i form af en let ret – og du får begge muligheder her. Så hvis har lyst til både cremede pastaretter, eller noget i den lettere ende, så læser du bare videre her. 

Jeg vil gerne være ærlig og sige, at jeg ikke selv har været særlig motiveret til at lave mad på det sidste, og det har I måske kunne fornemme på mine medier. Men ligesom jer, så bliver jeg også træt af at lave mad hele tiden. Jeg bor alene, og jeg skal jo have noget at spise. Og selvom jeg elsker at lave mad, så er jeg bare i en lidt off periode. Men jeg kan mærke det er på vej igen. Jeg har en masse idéer og opskrifter der bare venter på at blive lavet – det bliver så godt.

Men indtil videre skal i ikke snydes og derfor får i mine 5 yndlings pastaretter lige her! I skal bare klikke på billedet, af den ret i ønsker at lave, og så kommer i videre til opskriften. Rigtig god fornøjelse, og velbekomme.

Pasta med burrata og pesto

Kødboller i tomatsovs

Pasta med sød kartoffel og cremet sauce

Pasta med pocheret laks

IMG_1073Pasta med gorgonzola og grønt

DSC_1471

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.