I weekenden lavede jeg denne skønne omgang til aftensmad, og det tog under 20 minutter. Der er ikke noget bedre end aftensmad der er hurtigt at lave, og her får du en omgang laks med asparges og citronsauce. Det smager fantastisk, og hvis du er vild med fisk, så lover jeg du ikke bliver skuffet.
Denne laksepakke tager absolut ingen tid at bikse sammen, og jeg ville anbefale at servere en fyldig salat, eller nogle kartofler til – det er helt op til dig. Rigtig god fornøjelse i køkkenet.
Laks med asparges og citronsauce
Ingredienser
- 2 laksefileter
- 10 stk asparges
- cherrytomater efter behov
- 1/2 citron
- 1 fed hvidløg
- 15 g smør
- Frisk dild til topping
- Salt & peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader, varmeluft
- Skyl dine asparges og knæk enderne af
- Fold 2 x sølvpapir ud. Der skal kunne være en fisk + tilbehør i hver pakke
- Placer din fisk, asparges og tomater midt på sølvpapiret
- Rør smør, citronsaft, salt, peber og presset hvidløg sammen og kom det i små stykker udover fisken og grøntsagerne. Luk sølvpapiret om fisken
- Giv det 10-12 minutter i ovnen, og drys med frisk dild og evt. ekstra salt og peber
- Server med kartofler, salat eller hvad du ellers ønsker til
Hvis du er vild med laks har jeg flere opskrifter til dig:
4 Kommentarer
Gitte Skouboe
12. maj 2021 at 21:52Dejligt nemt og lækkert “TAK”
Camille Maja
13. maj 2021 at 21:271000 tak Gitte! Er rigtig glad for den kunne bruges 🙂
Kh Camille
siv
13. februar 2022 at 18:36Skal man ligge fisken dirkete ned på sølvpapiret, eller har du lagt bagepapir imellem?
Camille Maja
14. februar 2022 at 19:07Man kan gøre begge dele 🙂