Laks med asparges og citronsauce - Mad på 20 minutter

Laks med asparges og citronsauce

I weekenden lavede jeg denne skønne omgang til aftensmad, og det tog under 20 minutter. Der er ikke noget bedre end aftensmad der er hurtigt at lave, og her får du en omgang laks med asparges og citronsauce. Det smager fantastisk, og hvis du er vild med fisk, så lover jeg du ikke bliver skuffet. 

Denne laksepakke tager absolut ingen tid at bikse sammen, og jeg ville anbefale at servere en fyldig salat, eller nogle kartofler til – det er helt op til dig. Rigtig god fornøjelse i køkkenet.

Laks med asparges og citronsauce

Forb. tid8 min
Tilb. tid12 min
Samlet tid20 min
Ret: Hovedret
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 2 laksefileter
  • 10 stk asparges
  • cherrytomater efter behov
  • 1/2 citron
  • 1 fed hvidløg
  • 15 g smør
  • Frisk dild til topping
  • Salt & peber

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader, varmeluft
  • Skyl dine asparges og knæk enderne af 
  • Fold 2 x sølvpapir ud. Der skal kunne være en fisk + tilbehør i hver pakke
  • Placer din fisk, asparges og tomater midt på sølvpapiret 
  • Rør smør, citronsaft, salt, peber og presset hvidløg sammen og kom det i små stykker udover fisken og grøntsagerne. Luk sølvpapiret om fisken 
  • Giv det 10-12 minutter i ovnen, og drys med frisk dild og evt. ekstra salt og peber
  • Server med kartofler, salat eller hvad du ellers ønsker til

Hvis du er vild med laks har jeg flere opskrifter til dig:

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.