Annonce // En smuk spidskålssalat med friske hindbær, mandler, avocado og feta. Salaten tager ingen tid at bikse sammen og fungerer som tilbehør til det meste. Salaten er dejlig simpel og er en skøn kombination af sprødt, cremet og frugtigt. Velbekomme.
Opskriften er udviklet i forbindelse med et tidligere samarbejde med Driscoll’s, som leverer bær til Netto, Bilka og Føtex. Størstedelen af opskrifter med bær, findes i det søde køkken, men de kan altså nemt bruges i det salte køkken.
Har du selv forsøgt at bruge bær i madlavningen? Nu har du i hvert fald chancen!
Hvis du ønsker at se en video af salaten, finder du den her.
Hurtigt tilbehør
Jeg elsker personligt selv en spidskålssalat, fordi det er så nemt at bikse sammen og fungerer til det meste. Derudover elsker jeg den sprøde konsistens, som spidskål har.
Opskriften her tager 10 minutter at bikse sammen. Nyd den som tilbehør til aftensmaden, eller som en del af et større tag-selv-bord. Du kan også tilføje lidt laks eller kylling, for en mere fyldig salat. Det ville også smage skønt!
God fornøjelse og velbekomme.
Spidskålssalat med hindbær
Ingredienser
Spidskålssalat
- 0.5-1 spidskål (alt efter størrelse)
- 2 avocado
- 1 håndfuld mandler
- 100 g hindbær
- 50-100 g feta (efter behov)
Dressing
- 4 spsk. olivenolie
- 2 spsk. æblecidereddike/citronsaft
- 2 tsk. dijonsennep
- 2 tsk. honning
Sådan gør du
- Snit spidskål fint, skær avocadoen i tern og hak mandlerne groft
- Rør dressingen sammen og kram den ind i spidskålen. Top salaten med avocado, mandler, hindbær og feta
- Server som tilbehør til aftensmaden. Velbekomme
Mangler du mere inspiration til tilbehøret, så kan jeg også anbefale at prøve:
- Bulgursalat med aubergine og myntedressing
- Lun salat med bagte radiser og løg
- Simpel kålsalat med citron og parmesan
- Kartoffelsalat med rygeost og radiser
2 Kommentarer
Karen
9. september 2022 at 9:33Mon ikke der mangler en ingrediens i listen og beskrivelsen? Det ser ud som om der er feta, puck-ost eller frisk gedeost ovenpå salaten, men det står der intet om…?
Camille Maja
14. september 2022 at 18:25Hovsa – den er vidst smuttet. Opskriften er opdateret og tak fordi du nævner det! 🙂