Lækker italiensk mad – med inspiration fra Sicilien

I maj var jeg en tur på Sicilien med Eliza was here – en helt fantastisk og kulinarisk rejse, som jeg bestemt ikke ville have undværet! Jeg var afsted med min kæreste, og vi spiste os igennem den ene italienske ret, efter den anden. Jeg er, som i nok ved, ret glad for at udforske andre madkulturer, og hele tiden lære nyt. Det har jeg bestemt også fået gjort i år, hvor jeg både har rejst til London, Thailand, Sicilien og Kina! Jeg håber stadig at der kan være tid og råd til en rejse her i efteråret, men nu må vi se!

Rejsen til Sicilien var sponsoreret af Eliza was here, og jeg kan kun tale godt om konceptet. Det er billigt, nemt, overskueligt, og med top lækre destinationer til middelhavsområdet. Du kan læse meget mere om min tur, samt en guide til Sicilien lige her. Det var første gang jeg var i Italien, og det er en fejl fra min side, for sikke et fantastisk land. Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal afsted, og pakkeløsninger med bil, fly og hotel med Eliza, skal bestemt benyttet en anden gang!

Opskrifterne

Efter min tur til Italien har jeg lavet lidt flere pastaretter, hjemmelavet pizza, og også en omgang bruschetta. Alt sammen med inspitation fra landet. Du klikker simpelthen bare på billedet, og så kommer du frem til opskriften.
Jeg håber i kan lide retterne og velbekomme!

Pasta med pesto & burrata

Pesto med soltørrede tomater 

Nem og cremet pastaret med laks & grønt

Hjemmelavet pizza

Bruschetta med gedeost & tomatsalsa 

Læs også

4 Kommentarer

 • Svar
  Jette
  29. juni 2018 at 9:53

  Hvor ser det bare lækkert ud – det er næsten umuligt at beslutte sig for hvor man skal starte 🙂

  • Svar
   Camille Maja
   29. juni 2018 at 14:13

   Dejligt at høre!! Jeg er helt enig :)!

 • Svar
  JM
  7. juli 2018 at 16:01

  Det ser så lækkert ud. Desværre har jeg et anstrengt forhold til Eliza, da det er en af de tjenester, der er meget aggressive i bannerreklamer bare man har googlet dem en gang 😠

  • Svar
   Camille Maja
   17. juli 2018 at 9:37

   Hej med dig,
   Det forstår jeg godt, men de laver nu altså rigtig lækre ophold og har vildt gode priser 🙂
   Synes der er reklamer over det hele, så jeg lægger ikke så meget mærke til det mere 😀
   Vh Camille

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.