Kyllingefad med tomat, aubergine og græskar

Annonce // I samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling har jeg lavet endnu en lækker opskrift til jer. Jeg har lavet  dette kyllingefad med tomat, aubergine & græskar, som egner sig perfekt både til hverdagen & weekenden! Hvis du, som jeg, er fan af nem og lækker mad, så er du det rigtige sted. Du finder opskriften lige herunder. 

Inden jeg indgik et samarbejde med Frijsenborg, brugte jeg ofte deres kylling i min madlavning. Jeg er vild med kvaliteten og deres store fokus på dyrevelfærd, og derfor indgik vi også et længere samarbejde.

Hvis du er nysgerrig på hvorfor jeg har indgået samarbejde med Frijsenborg, så kan du læse mere om det lige her. I dette indlæg finder du også en opskrift på den lækreste omgang nachos med pulled chicken!! 

Men tilbage til opskriften! Opskriften er nem, som opskrifterne plejer at være herinde, og kræver ikke mange ingredienser. Personligt behøvede jeg ikke ydeligere tilbehør til denne ret, men du kan sagtens tilføje en grøn salat, et lækkert stykke brød, som ekstra tilbehør til. I dette kyllingefad er der som sagt allerede tilføjet græskar, aubergine og tomat, som mætter en del. Du kunne også komme lidt kartofler i fadet, hvis du er ekstra sulten.

Jeg håber I kan lide opskriften – Velbekomme! 

Kyllingefad med grøntsager

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 50 minutter
Samlet tid 55 minutter
Ret Hovedret
Antal 4 personer

Ingredienser
  

 • 800 g kyllingelår (alternativ; brug 4 stk. hele kyllingelår)
 • 3 rødløg
 • 5 fed hvidløg
 • 1 citron
 • 1 stor aubergine
 • 600 g græskar
 • 4 store tomater
 • 3 spsk. olivenolie
 • Salt & peber
 • Evt. kartofler for ekstra mæthed

Sådan gør du
 

 • Start med at tænde ovnen på 200 grader, varmeluft
 • Skyl alle grøntsagerne og skær dem ud i mundrette stykker
 • Find et ovnfast fad og tilføj kylling, hakket grønt + rødløg, og hvidløg
 • Kom olie og citronsaft udover dit kyllingfad og krydr med salt & peber. Giv det derefter ca. 45-50 minutter midt i ovnen og server varm
 • Server evt. med salat, tzatziki, brød eller hvad du ellers kunne tænke dig. Velbekomme

Hvis I er vild med kylling, så har jeg mange flere opskrifter lige herunder: 

Læs også

Ingen kommentarer

  Skriv et svar

  Opskrift Vurdering
  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.