Tacos med kylling og sprøde kålstrimler

IMG_0686

Så blev det tirsdag og tid til tirsdags-tacos! Disse er med stegt kylling, chilimayo og sprøde kålstrimler. Det er virkelig kun fantasien, som sætter grænser for, hvad du kan tilføje i sådan en ret.

Oftest, når jeg laver tacos/wraps, er det fordi jeg har en masse forskelligt grønt i køleren, som skal bruges. Det er nemlig en super fed måde, at få brugt det sidste grønt. Jeg havde f.eks. nogle svampe, som var lige på kanten, men som jeg så stegte sammen med noget oksekød. Hvis dit grønt ikke er friskt nok, til at spise lidt friskt, så steg det sammen med dit kød, steg det alene, eller damp det. Så får du brugt det hele OG får sparet lidt penge – og hvem kan ikke lide det?

Nu til opskriften. Jeg vil ikke skrive den i helt præcise mål, da alle er forskellige ift. mængden af grønt. Denne opskrift er til 2 personer og tager max 20-30 min. at bikse sammen – god fornøjelse!

Prøv også disse fisketacos i enten kålblade, eller i almindelig wraps. Begge er med paneret/stegt fisk og en masse grønt – også en af mine favoritter. 

Opskrift

  • Tacos efter behov
  • 250-400 g kylling (kommer meget an på jeres appetit
  • Spidskål/lilla kål
  • Koriander/persille
  • Tomater
  • 1 lime
  • Evt. andet grønt efter eget ønske
  • Evt. feta
  • Chilimayo eller en anden dressing efter eget valg
  • Salt & peber
  • Olie til stegning

Fremgangsmåde

  • Skær alt dit grønt ud i ønskede størrelser
  • Skær dit kød i strimler og krydr dem med salt, peber og paprika (evt. andet krydderi, hvis du ønsker)
  • Varm en pande op med lidt olie
  • Steg dit kød
  • Server med det samme i lune tacos/wraps,
  • For at gøre det ekstra lækkert, kan du presse lidt frisk lime over, samt lidt drys af krydderurter

Velbekommen! 🙂

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.