Thailandske kyllingespyd med peanutdressing

IMG_9592

Denne ret er så nem – både i hverdagen og i weekenden. Kødet skal marineres, men kun i ca. 20-30 minutter, og du kan derfor nemt lave de andre ting imens. Udover at det er nemt, så smager de forskellige elementer af utrolig meget! Personligt er jeg ikke glad for koriander, og bruger derfor persille. Er sikker på, hvis du er typen der kan lide koriander, at det også ville smage godt 😉

Jeg prøver hele tiden at lave noget nyt og især nu, hvor jeg øver mig til at komme med i Masterchef. Måske har i nogle gode idéer, til hvad man kunne lave?? Jeg har ikke skrevet om Masterchef før, da det jo ikke er sikkert, at jeg skal være med. Lige nu ved jeg bare at jeg kommer til audition, men jeg tror sgu på det!

Jeg hælder nok mest til at lave den risotto, som jeg har på bloggen. De har jo set en risotto 100 gange før – men hvis man virkelig kan lave den ordentligt + lave nogle ekstra lækre ting som tilbehør, så tror jeg altså den er hjemme. Hvad synes i?
Men nok om Masterchef (JEG ER SÅ SPÆNDT!)…

Denne opskrift er til 2 personer og tager 35 minutter ca.

Opskrift

 • 280 g kylling
 • 3 tsk. soyasovs, Kikkoman
 • 3 spsk. sesamdressing, kikkoman
 • Saften fra en 1/2 lime
 • 1 lille fed hvidløg
 • Salt & peber
 • Persille
 • Ris efter behov (ca. 1/2-1 dl) – Jeg har fået mine her

Peanutbutterdressing:

 • 4 spsk. peanutbutter
 • 1 spsk. soya
 • 1 spsk. eddike
 • 1 lille fed hvidløg
 • 1 spsk. finsnittet/revet ingefær, friskt
 • Saften fra 1/2 lime
 • 2-3 spsk.vand til at fortynde (efter behov)
 • Peber

Dressingen er ret salt med soyaen – jeg syntes ikke den behøvede ekstra

Fremgangsmåde

 • Hak din kylling i små firkanter og mariner med soyasovs, sesamdressing, lime, hvidløg, salt & peber
 • Dæk til i 20 minutter, i en tildækket skål
 • Rør din dressing og stil til side
 • Placer din kylling på spyd og steg dem på panden
 • Server med kogte ris, eller hvad du ellers ønsker

God fornøjelse!

Og forresten.. Mangler du inspiration til en sund livsstil med nemme opskrifter ? så læs lidt om mit opskriftshæfte her!

Læs også

2 Kommentarer

 • Svar
  Helena
  4. januar 2018 at 12:13

  Hvor har du købt Kikkoman Sesamdressingen? Jeg har ledt forgæves de sidste 6 mnd og kan simpelthen ikke finde det i nogen butikker 🙂

  • Svar
   Camillemaja
   4. januar 2018 at 12:16

   Sikke noget! Jeg fandt min i Meny. Håber du finder en!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.