Vegetarisk sandwich med bagt aubergine

Har I prøvet at lave en vegetarisk sandwich før? Denne version er med bagt aubergine, friske tomater, pesto og lækker mozzarella og smager fantastisk! Sandwichen er super simpel at lave og tager ikke længe at bikse sammen, udover den tid auberginen skal have i ovnen. Sandwichen kan også nydes kold, og I kan derfor med fordel lave lidt ekstra aubergine, så I har til flere dage. God fornøjelse!

Vegetarisk sandwich

En vegetarisk sandwich kan jo være med 100 forskellige kombinationer, så jeg synes bare I skal prøve jer frem med forskelligt smørrelse, grønt og diverse indhold. Forsøg at kombinere ingredienser med forskellige smage, så det bliver så spændende et måltid som muligt. En bagt aubergine er f.eks. cremet og en smule fed i smagen, hvorfor jeg har tilføjet frisk tomat og en pesto, som kunne balancere smagene lidt. Jeg håber det giver mening!

Vild med aubergine? Så er jeg sikker på I også kan lide denne marokkanske salat eller måske bagte auberginer med myntedressing

Nu til opskriften. Den er super simpel og tager ingen tid at bikse sammen. Jeg brugte lidt spidskommen på min aubergine, og det kan klart anbefales. Spidskommen er et fantastisk krydderi og jeg bruger det rigtig ofte i mit køkken. Prøv det! Eller måske har I et andet krydderi, I hellere kunne tænke jer? Hold jer ikke tilbage.

Jeg håber I kan lide opskriften. Velbekomme.

Vegetarisk sandwich med aubergine

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Hovedret
Antal 2 personer

Ingredienser
  

 • 1 aubergine
 • 1 tomat
 • 1 kugle frisk mozzarella
 • Citronsaft
 • 1.5 tsk. spidskommen
 • 4 skiver brød
 • Pesto til smørelse (jeg brugte en med soltørrede tomater)
 • Salt, peber, olivenolie

Sådan gør du
 

 • Start med at tænd ovnen på 200 grader, varmluft. Skær auberginen i skiver og vend skiverne i lidt olivenolie, citronsaft, salt, peber og evt. spidskommen, hvis du har det. Giv auberginen ca. 25 minutter midt i ovnen
 • Smør brødet med pesto og fyld din sandwich med skåret tomat, mozzarella og den varme aubergine
 • Kan nydes varm og kold. Velbekomme

Læs også

2 Kommentarer

 • Svar
  Jenny
  3. august 2020 at 17:28

  Jeg synes, det lyder som det perfekte salat combi

  • Svar
   Camille Maja
   4. august 2020 at 20:23

   Hej Jenny, Ja det kunne bestemt også være lækkert! Tak fordi du læste med 🙂
   Kh Camille

Skriv et svar

Opskrift Vurdering
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.