Babbo’s Woods – Naturhotel i Stensved

Reklame / Babbo’s Woods er et fantastisk naturhotel på Sydsjælland, ved Stensved. Naturhotellet er en god kombination af natur og luksus, hvor du kan komme i vildmarksbade, gå i sauna, sove i luksustelte og nyde fantastisk mad og vin. Læs mere om oplevelsen her.

Babbo’s Woods er ejet af tre af mine venner: Lennard, Karen og Alex, som fik den idé at åbne et naturhotel med spa, luksustelte og restaurant under åben himmel. De satte baren højt og jeg synes det var fantastisk at se, hvor godt det går for deres sted og hvor smukt der er blevet dernede.

Babbo’s Woods er et sted, hvor du kan tjekke fuldstændig ud fra omverdenen. Jeg var selv afsted i sidste weekend og nød det i fulde drag. Telefonen blev pakket væk og så kunne jeg ellers bare slappe af og nyde de smukke omgivelser. Vi var der en enkelt overnatning, men jeg kunne nemt blive en hel weekend.

Da vi ankom stod der vand, gasblus og kaffepulver foran teltet, som var lige til at sætte over. Jeg elsker virkelig sådan noget. Det var bare fantastisk at sidde foran sit telt og nyde solen, stilheden og markerne der bevægede sig omkring en. I det fjerne kunne man høre grisene der fik mad, et bål der knitrede og ellers bare nyde roen. Senere på dagen stod den på skønne drinks, saftig naturvin og en 4 retters menu, lavet på bål. Vi havde en skøn overnatning og jeg kan kun anbefale dig at komme afsted mod Babbo.

Restaurant og mad over åben ild

Forestil dig at sidde og spise en lækker menu, lavet over åben ild, med lyskæder og skov omkring dig. Vi fik en 4 retters menu med lækre grønne forretter og en grillet fisk til hovedret. Dertil en masse naturvin, som passede perfekt til maden.

Det er virkelig en speciel oplevelse og en helt igennem magisk aften. Ejerne drømmer også om at blive 100 procent selvforsynende og høster allerede en del grønt selv, fra egen jord. Vi fik selv en rundtur på grunden, hvor vi gik igennem diverse krydderurter, salater, tomater og til sidst grisene, som sørger for at jorden bliver ekstra lækker, til det der nu skal plantes. Grisene er i øvrigt et besøg værd i sig selv.

Det er en jord til bord oplevelse, hvor det handler om at komme back to basic. Sådan noget går lige i mit madhjerte.

Selvom du ikke skal på overnatning hos Babbo’s Woods, kan du også nøjes med at svinge forbi til en middag.

Dagen derpå bliver der serveret en stor morgenmad, som er inkluderet i prisen. Det er forskelligt hvad der bliver serveret, men er en god kombination af grønne elementer, æg, brød, ost, frug og kaffe/juice. Du kan selv se den overdådige morgenmad herunder – vi var meget tilfredse!

Den skønneste morgenmad

“Det bliver fucking magisk”

…. som Lennard, min søde ven, sagde op til flere gange, da han fortalte mig om Babbos Woods.

Babbo’s Woods er som nævnt bygget op af Lennard, Karen og Alex, som også har restauranten Baby Babbo. Mit stamsted, som jeg også er nødt til at anbefale dig. Men tilbage til naturhotellet! De har bygget denne oplevelse op fra bunden, med hjælp fra venner, familie og netværk. Jeg har også selv hjulpet til, med alt fra brainstorming, marketingsstrategi, fældet træer på grunden, m.m.
De har virkelig et fantastisk netværk, som har hjulpet dem igennem processen. Derudover er de iværksættere med stort I, og uden deres eget gåpåmod og overdrevne energi, havde projektet aldrig lykkedes. Jeg er så imponeret over hvad de har stablet på benene på så kort tid. Der er fantastisk dernede og jeg kan ikke andet end at anbefale det.

Hvis du har lyst til at se lidt bagom projektet, så har TV2 Øst også lavet en mini dokumentar om hele processen. 

Alt i alt. Babbo’s Woods er et magisk sted. Et naturområde med skov, vilde marker og hvor det er naturen der bestemmer. Der er absolut ro dernede og jeg elskede at være på overnatning dernede.

En kæmpe anbefaling fra mig til dig og du kan læse meget mere om stedet lige her. Jeg håber du nød at læse med. 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.