Efterårsmad – Find inspirationen her

Mangler du inspiration til lidt lækkert efterårsmad? Jeg har samlet nogle af mine favoritter her på bloggen, og jeg håber i kan lide dem.

Efteråret byder på varmere mad og en menu fyldt med sæsonprægede elementer. Personligt elsker jeg selv simremad, tærte og suppe, når vejret er blevet lidt til den kolde side. Derfor tænkte jeg at det var på sin plads, at dele lidt inspiration, til alle jer der følger med. Nedenfor finder i en masse forskellige opskrifter, hvor i bare klikker på billedet, og så hopper den videre til opskriften.

God fornøjelse!

Spinattærte

Mørbradgryde

Bruschetta med burrata & figner

Rødbedetærte

Jordskokkesuppe

Rød karry med butternut squash

Broccolitærte

Risotto med græskar

Græskarsuppe

Græskarhummus

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.