Jeg skal lave en kogebog!

Overskriften siger det hele – JEG SKAL LAVE EN KOGEBOG! Jeg er så stolt og glad og derfor ville jeg også lige dele nyheden herinde. Kogenbogen kommer til at hedde Grøn Hverdag og vil indeholde omkring 70 opskrifter. Bogen er til dig der søger ny inspiration til det grønne, og særligt til dig som synes, at det kan være lidt svært at finde på nye grønne retter. Læs mere om min kogebog herunder.

Grøn Hverdag udkommer til foråret og jeg glæder mig! Jeg har derfor meget at se til de næste måneder, hvor jeg skal udvikle 70 nye opskrifter. Det er rigtig mange opskrifter og af den grund, kommer der ikke så meget indhold herinde, som der plejer. Jeg forsøger at lave et nyt indlæg om ugen til bloggen, og det håber jeg at kunne holde ved lige. Men hav tålmodighed, hvis nu der ikke dukker noget nyt op.

Grøn Hverdag – En hjælp til danskeren

Hovedpointen er, at det skal være nemt at spise grønt. I mit arbejde som kostvejleder og min tid som madblogger, støder jeg så ofte på en udmelding der lyder: det grønne er besværligt! Det skal det ikke være og derfor skal jeg lave denne bog. En grøn ret behøver nemlig ikke at være kompleks, indeholde 117 forskellige ingredienser, som du aldrig bruger igen, eller råvarer fra helsebiksen. Kogebogen vil derfor have udgangspunkt i råvarer fra et helt almindeligt supermarked, som er tilgængeligt for alle.

I udarbejdelse af bogen har jeg også læst op på en del undersøgelser, der handler om danskernes madvaner. Her viser samtlige undersøgelser, at vi er klar og har lysten til at spise mere grønt, men spørgsmålet er hvordan. Det er i selve udarbejdelsen af grønne retter, at flere falder fra – hvilket er forståeligt med mange af de kogebøger der findes derude. Mange af dem er simpelthen så besværlige at følge. Min kogebog vil derfor ikke være en løftet pegefinger om hvor gode grøntsager er for os – det ved vi. Derimod vil jeg i bogen beskrive, hvordan I kan implementere det grønne på en nem og smagfuld måde.

Mens du venter på kogebogen: Læs mine vegetariske favoritter, for grøn inspiration.

Bogen bliver altså en håndsrækning til jer, der synes det kan være lidt svært. Lige præcis dét vil jeg forsøge at hjælpe med. Det skal det nemlig ikke være. Udover selve opskrifterne der kommer til at være i min bog, vil jeg også vejlede jer i andre ting. Jeg vil vise hvordan en salat kan bygges op, hvordan I kan smage maden til, hvilke retter der går godt sammen, hvordan I kan lave simpel mad der smager og meget mere. Det bliver rigtig godt tror jeg.

TAK!

Siden jeg har delt nyheden om kogebogen, har jeg fået så mange beskeder på Instagram. Det varmer rigtig meget, at jer der følger med tror på idéen, og også at mange allerede har sagt de vil købe en. Det betyder rigtig meget for mig og jeg er stolt af at jeg er kommet hertil. Tak til jer der følger med!

Glæd jer til foråret hvor Grøn Hverdag udkommer – jeg holder jer opdateret med en præcis dato og mere info snarest. Ha’ en skøn weekend.

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.