Bruschetta med pære og blåskimmelost

 


Det er snart nytårsaften, og måske mangler I en lille snack til gæsterne. Hvad med en lækker omgang bruschetta med pære og blåskimmelost? Det er en virkelig lækker kombination, som enhver blåskimmel-fan ville elske. I kan også bruge en anden ost, men blåskimmel fungerer bare særligt godt til den søde pære. Rigtig god fornøjelse, og rigtig godt nytår!

Nytår er altid en sjov størrelse, og kan gå fra den fedeste fest, til et overhypet flop. Min nytår bliver anderledes i år, da jeg skal ud og spise med min kæreste og en veninde. Det bliver langbordsmiddag på et af mine favoritsteder i København, og jeg glæder mig! Vi skal ikke røre en finger, og hele aftenen bliver serveret for os. Det har jeg aldrig prøvet før, og jeg er ikke i tvivl om, at det bliver en god aften.

Opskriften er til jer der mangler en ekstra snack til nytår, og selvfølgelig kan bruschetta’en også nydes på andre dage. Det er altid en god lille snack, uanset hvilken dag det er på året. Jeg håber I kan lide min version, og hvis I mangler andre snacks til nytårsbordet, så har jeg også en lækker tapasmenu lige her.

Velbekomme, og jeg håber I får en fantastisk nytårsaften, uanset hvordan det fejres. 

Bruschetta med pære og blåskimmel

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Snack, Tilbehør
Antal 4 personer

Ingredienser
  

 • 1 stk. pære
 • Daggammelt brød
 • Blåskimmelost
 • Olivenolie
 • Salt & peber
 • Evt. frisk timian

Sådan gør du
 

 • Opskriften er simpel. Start med at tænd din ovn på 200 grader, varmluft
 • Skær dit brød i skiver, hvor du pensler dem med lidt olie og drysser med salt og peber
 • Placer en skive blåskimmel, et stykke pære og evt. lidt karamelliserede rødløg. Hvis du ikke gider at lave løgene, kan du også toppe dem med lidt honning
 • Kom skiverne på en rist med bagepapir og giv dem ca. 10 minutter i en forvarmet ovn. Drys derefter med frisk timian og server mens bruschetta'en stadig er lun

 

Læs også

Ingen kommentarer

  Skriv et svar

  Opskrift Vurdering
  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.