København på budget – Morgenmad for under 100 kr

Kan man få morgenmad for under 100 kr. i København? Det kan man da! Jeg har samlet en lille guide til dig, med alt hvad du behøver, når du vil ud og spise en fantastisk morgenmad. Her finder du spisesteder i hele København, til små penge. Det kan næsten ikke blive bedre kan det? 

Den opmærksomme læser, har nok opdaget, at jeg er en del ude at spise. Derfor går det ikke, at man skal hive 150-200 kr. op af lommen, hver gang man skal spise morgenmad. I hvert fald ikke for mit vedkommende.
Jeg satte mig derfor for at finde, de lækreste spisesteder til jer, og til mig selv, hvor man holder det under en 100-lap. Er det ikke skønt?

Nedenfor har jeg samlet mine favoritter, hvor du finder alt fra blødkogte æg, til det lækreste bagværk, grød, bowls, vafler, og meget mere. Rigtig god fornøjelse, og skriv endelig en kommentar, hvis der er et spisested du vil dele.

Babbo Ria

Endnu engang bliver Babbo Ria anbefalet her hos mig. Hvis i følger med på Instagram, ligner det jo nærmest at jeg er flyttet ind. Det er jeg altså ikke – selvom det havde været lækkert med alt det gode mad, som de disker op.

Jeg har efterhånden været her på samtlige tider af dagen, og jeg går altid glad og mæt derfra. Hos Babbo har de det sødeste personale, og ikke mindst det lækreste mad. Til morgenmad disker de op med alt fra lækkert surdejsbrød, lune og friske boller, og de LÆKRESTE søde elementer. Ej deres bagværk er så godt, at jeg får helt mundvand bare at tænke på det…

De har lidt forskelligt på kortet alt efter hvor sulten man er. Her er der alt fra pocherede æg, til grød, yoghurt, surdejsboller m. ost, og den vildeste croque monsieur (billede øverst i indlægget). Du kan se hele menuen lige her. De har allerede en kæmpe stjerne i min bog – jeg er vild med dem!

Adresse: Godthåbsvej 10, 2000 Frederiksberg. 

Hahnemanns køkken

Hahnemanns køkken har jeg besøgt flere gange, og jeg elsker deres gode kaffe, og ikke mindst deres lækre mad. De har to steder; et på Østerbro og en stand i Torvehallerne. Stedet på Østerbro er et spisested, et bageri, en kaffebar, en madforretning, en kokkeskole, samt et eventspace. De har altså lidt af det hele, men nu er det morgenmaden der er i fokus. I Torvehallerne finder du dem i Hal 2, hvor den står på lækker bagværk. Her kan jeg især nævne deres kardemommesnurrer, som smager ikke mindre end fantastisk.

Sidst jeg var forbi på Østerbro bestilte jeg en bolle, en snurre og en kop kaffe. Alt sammen til under 100kr. Jeg er vild med det, og du finder hele deres menukort lige her. Her kan du finde lækkert bagværk, ymer, æg, og lune retter. Her kan jeg især anbefale deres shakshuka og arme riddere.
Kæmpe anbefaling herfra.

Adresse: Torvehallerne, Hal 2 // Sankt Kjelds Plads 14, 2100 KBH Ø.

Sidecar

I har nok hørt mig anbefale Sidecar på Nørrebro før. Det er et af mine stamsteder, og jeg elsker at komme her. Sidecar fortjener en plads på listen fordi de altid har lækker mad, god service og gode priser.

Maden er frisk, har en fantastisk smag, og så laver de også en god kaffe. Derudover er det hele utrolig smukt anrettet – hvilket jo giver en ekstra stjerne hos mig. Jeg er altid tilfreds, når jeg har besøgt stedet her.
Menuen er næsten lige blevet skiftet og byder på; vafler, smoothie bowls, friskt brød m. ost, chiagrød med kokos, æg og andet bagværk. I kan tjekke hele deres menu ud, med flere detaljer, lige her.

Hvis du som jeg også kan lide at arbejde ude, så er det også et perfekt sted, da de har stik ved nærmest samtlige bænke.

Adresse: Skyttegade 5, 2220 Kbh N.
Kredit af billede: Sasha Scherg fra Sidecar

Original Coffee

Original Coffee er også et af mine go-to steder for enkel og billig morgenmad. Her bliver du også mæt for under en 100-lap, og de er placeret flere steder helt fra Lyngby, til søerne her i byen.

Jeg sidder oftest ved den på Nørrebro, som ligger lige ved søerne, da den er tættest på mig. De har den lækreste kaffe, og ikke mindst lækker og smagfuld mad. Menuen byder på alt fra søde elementer til avokadomadder, og deres morgenkomplet til sølle 49kr. (det er den i ser på billedet). Det er altså en fantastisk pris!
Du kan se hele deres menu lige her.

Det behøver slet ikke at være så dyrt at komme ud at spise morgenmad, og det er præcis det budskab Original Coffee også sender.

Adresse: Hele København + Lyngby 

GRØD

I kender jo nok GRØD. De vokser og vokser, og jeg synes altid det er så hyggeligt at komme forbi hos dem. Jeg bor lige ved siden af den på Nørrebro, og de kender mig efterhånden alt for godt dernede. Men det er jo ikke en dårlig ting!

Morgenmaden hos GRØD er sjovt nok grød. Her har de alt fra 3-kornsgrød, til skyr, chiagrød og helt almindelig havregrød. Men så er der jo deres toppings-mekka. Jeg bliver aldrig træt af toppings, og jeg elsker de skifter ud alt efter sæson. Her kan du vælge mellem omkring 15 slags toppings, alt efter hvilket humør du er i. Der er frisk frugt, kompotter, karamel, tørret frugt, chokolade, og jeg kunne blive ved. Du kan se hele deres menu lige her.

Morgenmaden koster mellem 45-75 kr., og du går ikke sulten derfra i hvert fald – de er gavmilde med portionerne. Så lækkert. Jeg har også fået at vide at GRØD på Vesterbro, er den restaurant, hvor de tester nye koncepter af. Så hvis du er interesseret i det, så er det den du skal holde øje med.

Adresse: GRØD ligger i hele København, og nu også Aarhus.
Kredit af billede: Malthe Milthers fra GRØD

Ipsen & Co

Ipsen & Co ligger placeret midt på Gl. Kongevej på Frederiksberg. De fortjener en plads på listen fordi de er nede på jorden, har søde tjenere og du får altid et lækkert måltid mad.

Om sommeren har de den skønneste udeservering, med masser af sol (forhåbentlig), og ellers har de indrettet deres spisested, som en hyggelig hjemmestue.

De serverer så vidt muligt økologisk mad og kaffe, hvor deres brød, æg og mælk altid er økologisk. Derudover har de en lækker kaffe, hvor du betaler samme pris, uanset om du er til single og double shot i kaffen. En vinder!
Menuen byder på friskt brød, blødkogte æg og croissanter til billige penge. Jeg er især vild med deres morgenbræt til 85 kr., hvor du får: brød, ost, smør, syltetøj, blødkogt æg, croissants og en øko skyr m. topping.

Du kan se hele deres menu lige her.

Adresse: Gl. Kongevej 108, 1850 Frederiksberg
Kredit til Ipsen & Co for billedet. 

Tomasito

Tomasito ligger placeret i hjertet af Østerbro, og er næsten lige åbnet. Stedet er småt, men oser af hygge, og har sødt personale. Her kan du få organisk kaffe, og simpel, men lækker, hjemmelavet morgenmad, samt søde elementer.

Menuen byder på hjemmebagte øko-boller med ost, avokadomadder, blødkogt æg, yoghurt med granola, og lækre croissanter/andet bagværk. Du kan indtil videre finde dem på Facebook og Instagram. De har desværre ikke en hjemmeside endnu, men den kommer.

Uanset hvad har de skøn mad til gode priser, og er klart et besøg værd. Priserne ligger mellem 15-48 kr. Her kan alle altså være med! Jeg elsker at så mange spisesteder stadig leverer god kvalitet, samtidigt med overkommelige priser.

Adresse: Århusgade 4, 2100 KBH Ø

Glou Glou

Efter at have været til aftensmad her, måtte jeg også prøve Glou Glou til morgenmad også. Jeg sidder her faktisk i skrivende stund, og laver denne guide til jer, samtidig med jeg spiser lækker mad.

Glou Glou er lige åbnet på Nørrebro, og byder på en masse grønne elementer. Princippet 60-30-10, og betyder at 60% vegetarretter, 30% fisk og 10% kød. Så her er der både plads til kødspiserne og vegetaren. Indretningen består af blomstrede sofa, og et mekka af planter. Her er så hyggeligt, og maden er god.

Til morgenmad er portionerne små, men priserne gode. Hvis du kun er lidt sulten kan du godt nøjes med en ret, men ellers ville jeg anbefale 2 retter. Idag bestilte jeg selv et stykke surdejsbrød med pocheret æg og spinat, og så en yoghurt til. ​Meget passende, og virkelig gode smage! Du kan se hele menuen her.

Adresse: Rantzausgade 22, 2200 København N

Paloma

Jeg fik anbefalet Paloma af en af mine venner, og den hører bestemt også til denne liste. Du finder Paloma på Nørrebro, i det skønne kvarter på Guldbergsgade.

Paloma har både ude -og indendørsservering, og disker op med det lækreste mad, til gode priser. Her koster morgenmaden max 65 kr. og det kan vi lide! Menuen byder på: friske boller med ost, en morgentallerken (som du ser på billedet), toast med estragon sennep, skinke & ost, blødkost æg, æggekage, yoghurt og meget mere.
Jeg fik fat på menuen ved at tage fat i dem på Facebook.

De har desværre ingen hjemmeside, men det skal bestemt ikke holde dig tilbage for denne hyggelige café. Du kan følge med hos dem på Instagram, og de er bestemt besøget værd.

Adresse: Guldbergsgade 51, 2200 KBH N 

Café Fovl

Fovl er også et spisested, jeg fik anbefalet af en af jer, og det ligger faktisk utrolig tæt på mig. Det er da en kæmpe fejl, at jeg ikke har besøgt dem før, for det er godt nok lækkert!

Café Fovl er bosat på Sneppevej i Nordvest, og oser af hygge. Her er der rå rammer, lækre møbler og slagterfliser på væggene. Maden er enkelt, til gode priser og ikke mindst lækker.
Menuen byder på en klassisk morgentallerken med alt hvad du behøver, og du også vælge mindre retter. Her står den på surdejsbrød, lækker ost, blødkogte æg, tykmælk m. hjemmelavet granola, samt lidt forskelligt bagværk. Priserne ligger fra 20-80 kr. Fantastisk!

Du kan se hele deres menu lige her, for flere detaljer.

Adresse: Sneppevej 2, 2400 KBH NV.

Bingo 156

Sidste spisested på listen er skønne Bingo 156, som er placeret på Amagerbrogade. Her har de åbent hele dagen, men det er selvfølgelig morgenmaden vi skal tale om.

Stedet findes på et lille hjørne på Amager, med både plads i solen (når den er fremme), og selvfølgelig også indenfor. Stemningen er hyggelig, og med et lækker og enkelt menukort.

Menuen byder på hjemmebagte boller med ost, en morgentallerken, toast, avokadomadder, kanalsnegle, ymer og meget mere. Alt sammen med priser fra 25 til max. 75 kr. Kan det blive bedre? Jeg er vild med god mad og lave priser.
Hjemmesiden er under udvikling, men du kan spørger om deres menukort på Facebook, som jeg gjorde.

Adresse: Amagerbrogade 156, 2300 København

Andre anbefalinger

Jeg skrev ud på min story på Instagram, hvor jeg spurgte efter jeres tips til lækker morgenmad under 100kr. Tak for alle jeres gode anbefalinger! Jeg har ikke kunne undersøge dem alle, men her er hvad andre anbefalede:

 • Bistro Royal
 • Les Trois Cochons
 • Café on the six
 • Alis Bageri
 • Din nye ven
 • Riccos
 • The Corner At 108
 • Andersen & Maillard
 • Fars Dreng
 • Acacia
 • Café Bopa
 • Stefanos Mad & Kaffe
 • Baryl

Det var alt fra mig i denne omgang! Hvis du mangler tips til andet mad i København har jeg også lavet en: Frokostguide // Morgenmad i KBH // Top 10 – Smørrebrød // Top 10 – Italiensk madguide. Rigtig god læselyst! 

PS. Skriv endelig en kommentar, hvis du har et andet spisested, du gerne vil dele. 

Læs også

8 Kommentarer

 • Svar
  Camilla LW
  22. marts 2019 at 11:45

  Hvor er det første billede fra? Den der sandwich med æg ovenpå ser jo hjernedød lækker ud…

  • Svar
   Camille Maja
   22. marts 2019 at 22:24

   Det er fra Babbo Ria på Frederiksberg 🙂 Den er for viiiiild!

 • Svar
  Christine
  22. marts 2019 at 21:50

  Sikke en fin guide! Tak for den. ?

  • Svar
   Camille Maja
   22. marts 2019 at 22:23

   Mange tak 🙂 Dejligt du følger med.

 • Svar
  Christina
  23. marts 2019 at 6:36

  Selvom jeg frygter den kan blive overrandt så knuselsker jeg Café Oha på Frederiksberg. Sidst bestilte jeg en Bowl og en smoothie – pris 106kr. Og jeg var mæt meget længe.

  • Svar
   Camille Maja
   23. marts 2019 at 14:31

   Det lyder da også lækkert! Du bliver da slet ikke overrandt! 🙂 tak for tippet!
   KH C

 • Svar
  Michael
  7. september 2021 at 8:55

  Du skal da helt klart have opdateret din liste og prøve :

  Egestrand Kaffe & Tehus

  Ligger på adressen Tagensvej 187 kbh NV

  De har en morgen anretning til 75-

  • Svar
   Camille Maja
   8. september 2021 at 9:59

   Hej Michael, tak for tip! Det skal helt sikkert prøves – tak! 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.