Top 10 – Smørrebrød i KBH

IMG_9657

Tour de smørrebrød har nået sin ende, og det blev til en top 10 over mine yndlingssteder i Kbh. Der er sikkert flere derude, som jeg endnu ikke kender til, men de må få et besøg en anden gang.

Det har været en kæmpe fornøjelse at besøge alle disse steder, og 1000 tak for jeres gæstfrihed og jeres lækre mad – det bliver ikke mit sidste besøg, hos nogle af dem.
Alle smørrebrødssteder havde noget specielt over sig. Nogle var oldschool med mørke lokaler, fedt på brødet og helt traditionelle madder. Andre var mere moderne og med 100 forskellige ingredienser, og så var der også forskel på prisen, gennem de forskellige besøg.

Rækkefølgen på min smørrebrødsliste er i den rækkefølge, som de blev besøgt i. Jeg håber i finder jeres fremtidige favorit, og smid endelig en kommentar, hvis jeg mangler nogle.

Under alle spisesteder vil der være links, så i kan se deres menukort, samt adresse og hvad prisen blev pr. person. Nogle ligger i den dyre ende og andre på SU niveau. Alle kan være med, og jeg kan klart anbefale at tage ud, og få nogle autentiske smørrebrød, for at få den “rigtige” oplevelse med. Der er bare noget ved, at få forklaret hvorfor denne snaps/øl passer godt til netop denne mad, og hvorfor de laver smørrebrød som de gør.

Håber i vil tage godt imod listen – god fornøjelse og god appetit!

Fleisch

Fleisch ligger dejligt centralt, midt i Kødbyen. Det lyse lokale, med vinduer hele vejen hen, var smukt indrettet, med mørke træmøbler, samt klinker og fliser, som var det hos en rigtig slagter. Jeg synes det gør oplevelsen lidt federe, når det er så autentisk.

Jeg havde før været på besøg og prøvet “Slagterens menu”, men nu blev det også tid, til at prøve deres smørrebrød. Vi kom en helt perfekt solskinsdag, og vi kunne derfor sidde og nyde en øl og lidt højtbelagt udenfor.

Vi valgte 4 madder til deling, så vi kunne smage lidt af det hele:

 • Æg og rejer: Øko æg, håndpillede rejer, dildmayonnaise, citronskal & karse
 • Skinkesalat af Hindsholm Gris: Let røget skinkesalat, kartoffelchips & bagte tomater
 • Hønsesalat: Hønsesalat af fransk frilandskylling, sprødt kyllingeskind & syltede svampe
 • Tatar: Friskhakket øko okseinderlår, peberrod, pickles, løg & æggeblomme

Det er ikke helt nemt at vælge en favorit her, da jeg synes de alle havde noget specielt. Men hvis jeg skal vælge må det nok være hønsesalaten. Den var SÅ god – ikke for fed, og så var svampene + det ekstremt sprøde og store kyllingeskind, lige i øjet! Det eneste minus var at de glemte vores æggeblomme til tataren – så havde den nok vundet. Men vi opdagede det også først, da vi var gået, så den smager jo også super lækkert uden blomme.

Det lækre ved smørrebrød er også, at de ikke går ned på toppings – som i nok også kan se på de madder, som vi valgte.

Alt i alt en dejlig og smagfuld oplevelser, hvor der er lagt vægt på detaljer, økologi og danskhed. Derudover, så er jeg rigtig glad for, at de gør så meget ud af, at bruge hele dyret i deres madlavning.

Kæmpe anbefaling herfra og rigtig god service.

Adresse: Slagterboderne 7, 1716 København V
Pris pr. person: 235 kr. (1 øl + 2 stk. smørrebrød)

Christianshavn Færgecafé

Færgecaféen ligger op af en kanal på Christianshavn, og er nem at komme til på cykel og med metro. Christianshavns Færgecafé har eksisteret i mere end 150 år, hvilket også smitter af på deres lækre atmosfære. Det føles lidt som at træde ind på en skib – de har endda havlyde med måger og bølger, ude på badeværelset. De går simpelthen all in og det er virkelig fedt, at spise et sted, som også går op i deres miljø.

Vi bestilte begge “Matrosens lille bord”, som bestod af:

 • Hyldeblomstsild med grønt
 • Æg og rejer med mayonaise
 • Hønsesalat med bacon
 • Rosastegt kalvesteg med pickles

Her har jeg en absolut favorit, og det er hyldeblomstsilden! Jeg har aldrig smagt en helt almindelig sild, som var så godt marineret! Resten var også rigtig godt, men det var klart silden, som tog førstepladsen. Derudover, så smed jeg ikke salt på noget af min mad – hvilket jeg altid plejer at gøre.

Personalet holdte også styr på, om vi nu havde hvad vi skulle bruge, samt om der var nok i glasset, om alt smagte som det skulle etc. Der er ikke noget værre, end at tage ud at spise, og ikke føle sig velkommen – men sådan var det bestemt ikke her! Vi blevet taget godt imod og de var med os hele vejen.

En dag skal jeg prøve deres “Byvandring”, som også er til en rigtig pæn pris. Her får man en guidet tur i området på 1.5 time, smagning på deres hjemmelavede skippersnaps, samt den frokost, som vi fik. Alt sammen til sølle 255kr. Ja tak.

Adresse: Strandgade 50, 1401 København K
Pris pr. person: 260 kr. (1 glas hvidvin + “Matrosens lille bord” = 4 små madder)

Aamanns – Deli & Take-away

Aamanns startede i 2006, og man må sige de har haft stor succes siden. Det var første gang, at jeg prøvede deres take-away, og jeg var meget overrasket over, hvor meget de også lagde vægt på udseendet, trods den billige pris. Man kunne virkelig mærke, at de uanset hvad, ikke gik ned på kvaliteten.

Vi fik en boks med 4 smørrebrød i, og delte dem alle i halve, så vi kunne smage lidt af hvert:

 • Tatar af okseinderlår, løvstikkeemulsion, grønne tomater, radiser og kartoffelchips
 • Hønsesalat med sennep, selleri, æbler, hjertesalat og kyllingeskind (SÅ SPRØDT!)
 • Gl. dags modnede sild med citrus, sennep, nye kartofler, flødeost og boghvede
 • Avokado med citroncreme, forskellige kål, salatløg og rugchips

Igen er det svært for mig at vælge en favorit, da alle havde nogle forskellige elementer, som sparkede r..! Det som Aamanns især er god til, er at kombinere surt, sødt, salt, cremet og sprødt sammen.
Jeg var vild med alle deres toppings: det sprøde bodhvede på silden – citroncreme og rugchips på avokadomadden -kyllingeskindet og æblerne på hønsesalaten – og til sidst den klassiske tatar, med de syrlige grønne tomater og kartoffelchips. Behøver jeg sige mere?

Hvis jeg skal komme med noget konstruktivt, må det være et tykkere stykke rugbrød. Det er nok en smagssag, men jeg elsker bare et lidt mere fyldigt stykke.
Derudover kunne jeg godt have tænkt mig solskin, den dag jeg nu valgte at tage take-away. Men det kan Aamanns nok ikke gøre så meget for – det er jo Danmark.

Jeg skal helt sikkert hen på deres nye sted, når det åbner – kan ikke finde en dato, men hold øje med deres instagram!

Adresse: Øster Farimagsgade 10, 2100 København Ø
Pris pr. person: 115/120 kr (2 stk. smørrebrød)

Schønnemann

Schønnemann ligger lige midt i København og max 5 minutter på gåben fra Nørreport st.. Spisestedet stammer helt tilbage fra 1877, hvor der blev serveret sild, øl og brændevin. Stedet har udviklet sig en del siden, men det virker ikke til at indretningen har – dette gør absolut ikke spor! Man føler sig helt varm af stemningen, når man træder ind på Schønnemann.
I 2007 overtog de nye ejere restauranten, og man må sige at stedet er populært (så husk at bestil bord). Jeg tog min far med på besøg, og der var helt proppet – også selvom det var midt på dagen, på en hverdag.

Schønnemann har fået opdateret kortet fra 1877, og man må sige der ikke manglede noget. Det gælder både mht. de traditionsprægede smørrebrød, kvaliteten, mængden og de flotte lokaler.

Jeg har ALDRIG oplevet sådan en stor, men stadig lækker, smørrebrødsmenu. De har hele 110 forskellige stykker. Jeg havde så svært ved at vælge, at derfor spurgte jeg tjeneren, hvad han kunne anbefale. Han spurgte ind til hvad jeg plejede at kunne lide osv., og så fandt vi frem til to forskellige stykker, og lidt ost til deling derefter. Jeg kunne snildt have nøjes med et stykke og så ost derefter – men jeg kunne i vælge. Så fik jeg også prøvet lidt af hvert.

Vi valgte 4 madder + ost til dessert (for meget mad til mig, men nok ikke til 2 mænd):

 • Kartoffelmad med rygeost, radiser, agurk og purløg
 • Karrysild i karrylage med smilende æg
 • 2 x Klassisk tatar af okse med rå æggeblomme, kapers, peberrod, løg og pickles

Schønnemann var nok min favorit, ud af de 10 steder. Jeg havde ellers tænkt mig, ikke at sige min nr. 1, men det er altså den her. Der manglede ikke noget under hele besøget – og det gælder alt fra service til maden og atmosfæren.

Regningen kunne snildt også have meget mindre, hvis jeg havde lyttet til min krop – nok lige 100 kr mindre. Men det var hele oplevelsen værd ;).

Adresse: Hauser Plads 16, 1127 København K  
Pris pr. person: 360 kr (1 øl, 2 stk smørrebrød og ost til deling)

Mad & Kaffe

I kender nok alle sammen den populære café kaldet Mad & Kaffe. De er især kendt for deres små morgenmadserveringer, som florerer over alt på de sociale medier. Men.. De burde altså være mere kendt for deres smørrebrød også, for det smagte virkelig godt!

Jeg var afsted med en veninde en helt almindelig hverdag, og der var alligevel helt pakket hos Mad&Kaffe på Vesterbro. Det er derfor en rigtig god idé at reservere bord, hvis man skal ind og spise frokost (det er ikke muligt til morgenmad).
Selvom der er helt pakket, kan man stadig tale sammen, og der er virkelig en god stemning på caféen. Desuden har de også ude servering, som også altid er fyldt op. De er bestemt populære, og jeg kan kun anbefale deres lækre mad.

Vi valgte 2 madder hver: 

 • 2 x tatarmad (ingen af os ville dele denne mad): Rørt tatar med urtemayo, hjemmebagte chips, fritterede kapers og karse
 • Kartoffelmad: Kartofler med rygeostmayo, løgkompot, purløg og bacon
 • Hønsesalat: Hjemmelavet hønsesalat med champignoner, bacon, syltede rødløg og brøndkarse

Mums! Jeg elsker at alle er begyndt at smide hjemmebagte chips på en tatarmad – det smager simpelthen så godt, når der er lidt sprødt og salt på sådan en mad. Kombinationen af alt det tilbehør, sammen med tataren, var virkelig en lækker blanding. Der manglede ikke noget, som i nok også kan se på billedet nedenfor.

Jeg var ret overrasket over deres kartoffelmad faktisk. Den var ikke så traditionel, som jeg har fået den hos andre, men den smagte så lækkert. Den løgkompot de havde tilført, sammen med rygeostmayo – det var utrolig god kombi, og gjorde det hele lidt mere frisk, selvom det faktisk var lidt grisset. Jeg glæder mig allerede til næste besøg!

En sidste ting, som jeg var fan af, var prisen! 168 pr. person – for både smørrebrød, fritter til tataren og en lemonade. Man blev godt mæt og det hele smagte så godt.

Adresse: Tyrolsgade 7, 2300 KBH S + Sønderboulevard 68, 1720 KBH V 
Pris pr. person: 168 kr (2 stk. smørrebrød, fritter til deling + 1 lemonade)

Restaurant Kronborg

Restaurant Kronborg er en smuk kælderrestaurant, som virkelig giver dig et indblik i hvad smørrebrød er. Kronborg kører den oldschool version, men med et moderne tvist, og jeg var vild med det hele vejen.

De følger med tiden, og også årstiden – da de altid har friske råvarer. Jeg talte selv med ejeren Walther, som gav os et rigtig godt indblik i både maden, stedet, og hans forhold til smørrebrød.
Personligt elsker jeg, at få fortalt ting som disse, da det giver et mere personligt forhold til et spisested. Derudover går jeg jo utrolig op i maden, samt dens kvalitet – og det gjorde Walther bestemt også, hvilket også smittede af på Restaurant Kronborg.

Vi valgte igen 4 stykker smørrebrød, hvor vi kunne smage lidt af hinandens. Man skulle jo nødig gå glip af noget:

 • Karrysild med ?smilende? æg, løg og kapers
 • Sild med ramsløgscreme (set på deres tavle)
 • Pandestegt rødspættefilet med håndpillede grønlandske rejer, ?dildnaise? og citron
 • Tatar med æggeblomme og hele molevitten

Min personlige favorit var nok rødspætten. Den var lækker, sprød, og så med det syrlige fra citronen og “dildnaisen”. Mums! Derudover så var jeg glad for, at man selv kunne tilføje hvad man ville, på sin tatar (som i også kan se på billedet nedenfor).

Alt vi fik smagte utroligt lækkert, og de skal have rigtig stor ros for deres rugbrød også! Det var lækre, tykke, og smagfulde stykker, som kun hævede smørrebrødet endnu mere. Kronborg var en af de få steder jeg var, hvor man selv kunne lave sine madder. Det er noget særligt, og kun positivt efter min mening.
Nogle kan lide mindre mayonnaise, end den næste, og derfor synes jeg det er rigtig rart, at man både kan dele maden, men også selv bestemme sin mængde.

Med hensyn til prisen for denne lækre frokost, er der ikke noget at klage over der heller. Prisen var så rimeligt, og jeg var faktisk overrasket, at det ikke var dyrere – især med den kvalitet af maden.

Kronborg ligger også midt inde i byen, og derfor gør det mig ekstra glad, at man stadig kan finde fornuftige spisesteder, til gode penge.

Adresse: Brolæggerstræde 12, 1211 København K
Pris pr. person:  225 kr (2 stk. smørrebrød + 1 glas vin & vand) 

Stefanos – Mad & Kaffe

De fleste, der bor på Nørrebro, kender Stefanos pizzaria (de bedste på Nørrebro, hvis du spørger mig). Landet ligger sådan, at Stefanos har udvidet til flere butikker, så nu kan man også få lækker morgenmad, sandwiches og smørrebrød.

Stefanos – Mad & Kaffe er det absolut billigste sted, som jeg besøgte i denne omgang.

Vi valgte kun en mad hver, da de var så store, at der var rigeligt til at blive mæt af:

 • Hønsesalat med kalkunbacon, asparges, svampe og grønt
 • Klassisk æggemad med mayo, rejer og grønt

Det nye sted på Nørrebro er allerede blevet populært, og især for deres morgenmad, med små serveringer. De er billige, deres mad er lækkert, og så ligger det super godt. I hvert fald hvis man bor på Nørrebro, som jeg selv gør – hvis ikke, så ligger det lige op af 5a’s rute, og en lille gåtur fra Nørrebro station.

Med hensyn til vores mad, så var det hele lækkert. Personligt var jeg ikke så glad for svampene, da jeg synes de smagte lidt for syrligt. Udover den lille detalje, så har jeg intet negativt. Vi fik vores mad hurtigt, der var rigeligt af det & det smagte vildt godt (ekstremt cremet og lækker hønsesalat forresten + sprød bacon), og ikke mindst billigt! Vigtig detalje med prisen.

Det er super dejligt, at man kan få en mættende og god frokost, til under 100kr synes jeg. Især i Kbh, hvor så mange ting er overpriced.

Og for at tale om noget andet – deres gedeost sandwich er to die for! Den kan helt sikkert også anbefales.

Adresse: Husumgade 50, 2200 København N
Pris pr. person: 59 kr (1 stk smørrebrød + vand)

Palægade

Restaurant palægade var et af mine sidste besøg, og bestemt også en fed oplevelse. Det gjorde det selvfølgelig også kun bedre, at vi havde 25 grader og blå himmel den dag. Jeg klager ikke i hvert fald.

Maden stod helt skarpt og de kan deres kram. De kæler for alle sanserne og kokkene bag, ved virkelig hvilke smage, som passer sammen, og hvordan det kan se ekstra lækkert ud.

Jeg valgte to madder, og jeg var ikke engang super mæt, da jeg gik derfra. Portionerne er små, men det smager fantastisk:  

 • ?Sol over Gudhjem? ? Klassisk røget sild med æggeblomme
 • Hummertatar med æg frit, løgmayonnaise og karse ? en specialitet fra Palægade

Jeg synes personligt at det er lidt for dyrt, til det ville være mit nye stamsted – men kvaliteten er i top og de ved virkelig hvad de laver derinde. Alt vi fik var super lækkert og detaljerne var lige i øjet. Palægade laver en meget moderne version af smørrebrødet. Så hvis du er til den gammeldags version, med en masse fyld og ekstra fedt, så er det her ikke stedet. Hvis du derimod vil have en mere moderne, smagfuld og delikat oplevelse, så er Palægade noget for dig.

Stedet ligger helt centralt i KBH og er nemt at komme til. De ligger også i den dyre ende af byen, og det smitter selvfølgelig også af på stedet.

Adresse: Palægade 8, 1261 København K
Pris pr. person: 345 kr (2 stk smørrebrød + 1 glas vin)

Selma

Selma ligger i Westmarket, som åbnede i starten af året. Det er lidt en skam at et sted som dette, ligger i et center, som alle tror er ved at lukke – det er det altså ikke! Lad os håbe at det snart begynder at vende, og flere begynder at besøge Westmarket.
Trods modstand mod Westmarket, så ser det ud til at gå godt for Selma, og jeg havde glædet mig meget til, at jeg skulle besøge dem, da jeg havde hørt en del gennem nogle venner.

Selma laver skandinavisk frokost med kant, som i også kan se på mine billeder. De har en skiftende menu, og bunder i et sæsonpræget udvalg. De har stort fokus på kvalitet, håndværk og detaljer, og jeg nød hvert minut hos dem.
Magnus, som ejer stedet, er meget nede på jorden og virkelig flink. Han forklarede os hele vejen, hvad vi spiste, hans historie og hvorfor det lige var smørrebrød, han skulle lave.

Mine forventninger fra ret høje, efter jeg havde hørt andres udtalelser og ved at kigge på deres Instagram. Jeg var bestemt ikke skuffet – sikke en oplevelse! Mens man sidder i baren, og venter på sin mad, så kan man tale med kokkene, mens man kan se ens mad blive lavet. Dermed kan man se alt, som sker i køkkenet – hvilket er utrolig fedt synes jeg.
Jeg var især fascineret over at se vores tatar blive lavet, hvor de kørte kødet gennem kværnen foran os. Så har man også set det, og så er man også helt 100 på, at det var friskt.

Vi valgte et få et større udvalg af menuen i mindre serveringer, som køkkenet bestemte:

 • Nye danske kartofler med purløgsmayo, kyllingeskind, hasselnødder, hyldeblomst og løvstikke (det er den jeg har på billedet nedenfor – tjek lige hvor smuk den er! Og så smagte den fantastisk)
 • Hypenrosesild med creme fraiche, boghvede, rødløg, rødbede og hibiscus
 • Hønsesalat med sort trompethat, hasselnødder, bacon og grønne æbler
 • Tatar på okseinderlår med løvstikke, amaranth, sylted søsalat og lune rugbrødskrummer

Som i nok kan se på det udvalg vi fik, så er der ikke gået ned på indholdet! Min favorit var nok tataren – den var så speciel, og smagte så lækkert og blødt. Derudover var jeg også meget overrasket over noget så “simpelt” som en kartoffelmad – som i kan se på billedet, så er der virkelig kælet for detaljerne, og den smagte lige så godt som den så ud!

Jeg ville anbefale at bestille to madder, hvis du vil være mæt – og hvis du er en rigtig smørrebrødsfan, så er det helt sikkert sådan en oplevelse, som vi fik, som du skal prøve! Det er alle pengene værd.

Så smut forbi Selma, hvis du ønsker en ekstremt lækker oplevelse, og en god snak med Magnus.

Adresse: Vesterbrogade 97A, 1620 København V
Pris pr. person: 310 kr (smørrebrødstasting + vand) 

Hallernes smørrebrød

Så kommer vi til det sidste sted og det var en lidt anderledes oplevelse. Normalt så forbinder man smørrebrød med en lang fortælling om maden, detaljeorienteret, og you name it. Hos Hallernes smørrebrød får du stukket et stykke smørrebrød på en paptallerken, og så er det det. MEN – det gør faktisk ikke spor. Torvehallerne har masser af siddepladser, og vi satte os ud i solen. De leverer et super lækkert produkt, og også til en rimelig pris.

Vi valgte 2 madder hver, og det var meget passende synes jeg selv: 

 • Hønsesalat med bacon og kørvel
 • Roastbeef med pickles, stegte løg, agurkesalat og peberrod
 • 2 x smørstegt rødspættefilet med remoulade, dild, kapers og citron

Deres menu er helt simpel, og der er ikke så meget at vælge mellem, hvilket kun gør det mere overskueligt. De har meget oldschool smørrebrød, med alt fra hønsesalat, til sild/fisk, tatar og kartoffelmadder.
Man kan desuden se, at de hele tiden er igang med at lave nye friske stykker, så man skal ikke være i tvivl om maden er frisk – det er den bestemt.

Den rødspættefilet, som vi fik, var nok den bedste jeg nogensinde har fået. Den kom lige fra panden, og var helt sprød, salt, og mør indeni. MUMS! Jeg skal helt sikkert forbi igen, for at få et stykke med rødspætte.

Adresse: Torvehallerne, 1360 KBH K
Pris pr. person: 130 (2 stk smørrebrød)

Det var så alt for denne gang! Smid endelig en kommentar, hvis der er nogle som du synes, fortjener et besøg 🙂 

Læs også

23 Kommentarer

 • Svar
  Dennis Hauge
  21. juli 2017 at 11:40

  Rigtig flot og fed guide Camille.

  • Svar
   Camillemaja
   23. juli 2017 at 17:56

   Mange tak Dennis 🙂

 • Svar
  Maria
  21. juli 2017 at 22:28

  Jeg synes klart at restaurant tivolihallen fortjener et besøg.
  Det er hyggelige omgivelser, godt smørrebrød, hvor alt er hjemmelavet & ejeren, Helle Vogt, er en rigtig humørbombe.

  • Svar
   Camillemaja
   23. juli 2017 at 17:57

   Det er der flere der har sagt til mig – den må jeg et smut forbi så! 🙂

 • Svar
  Henrik Surel
  21. juli 2017 at 23:50

  Synes helt klart at Røde Roses Kaffebar fortjener et besøg for deres lækre kartoffelmadder og æggemadder

  • Svar
   Camillemaja
   23. juli 2017 at 17:57

   Den har jeg ikke hørt om. Tjekker det ud – tak! 🙂

 • Svar
  Peter
  22. juli 2017 at 7:36

  Blæret artikel. Sådan. Snyd ikke dig selv for den gamle gemte perle Brooklyn i Toldbodgade. Min favorit.

  • Svar
   Camillemaja
   23. juli 2017 at 17:59

   Mange tak Peter 🙂
   Den vil jeg huske!

 • Svar
  Torben K
  22. juli 2017 at 14:43

  Enig i Schønemanns.
  Har været der et nogle gange.
  Julefrokost skal bestiĺles i maj.

  Mangler måske Husmanns Vinstue.

  • Svar
   Camillemaja
   23. juli 2017 at 17:58

   Præcis. Helt fantastisk sted, og de er simpelthen så søde derinde.

   Den tjekker jeg ud – tak 🙂

 • Svar
  Henrik
  23. juli 2017 at 12:03

  Du har glemt Sankt Annæ . Som helt klart er i toppen af dem alle sammen.

  • Svar
   Camillemaja
   23. juli 2017 at 17:59

   Det er da rigtigt! De må få besøg en anden gang :)!

 • Svar
  Jenny
  26. juli 2017 at 16:17

  Jeg vil foreslå San Souci på Frederiksberg, det er godt nok en del år siden, jeg var der sidst, men det var traditionelt, hjemmelavet og godt.

  • Svar
   Camillemaja
   18. august 2017 at 12:52

   Hej Jenny, tak for info! Den er hermed skrevet på listen 😉

 • Svar
  Camilla
  27. juli 2017 at 19:39

  Virkelig lækre steder! Der er helt sikkert et sted eller to jeg har til gode – tak! Hvis du tager endnu en tur, og endnu ikke har været på Kompasset i Nyhavn, er det helt sikkert et besøg værd – det er klart et af mine favoritsteder 🙂 kh

  • Svar
   Camillemaja
   18. august 2017 at 12:53

   Hej Camila, tak fordi du læste med! 🙂 Jeg har netop været på Kompasset i Nyhavn og sikke en oplevelse. Det er nok også et af de bedste steder jeg har været forbi!
   Kh

 • Svar
  Camille Maja: Top 10 ‘smørrebrød’ in Copenhagen – Restaurant Kronborg
  28. juli 2017 at 16:47

  […] Deli. We thank Camille Maja for her visit and happily recommend that you read the entire guide at CamilleMaja.dk (sorry, in Danish […]

 • Svar
  Camille Maja: Top 10 smørrebrød i København – Restaurant Kronborg
  28. juli 2017 at 16:48

  […] ”Restaurant Kronborg er en smuk kælderrestaurant, som virkelig giver dig et indblik i hvad smørrebrød er. Kronborg kører den oldschool version, men med et moderne tvist, og jeg var vild med det hele vejen,” skriver den populære livsstils- og madblogger Camille Maja under overskriften TOP 10 SMØRREBRØD I KBH. Camille Maja skriver levende og indgående om sit besøg på sine ti yndlings-smørrebrødsrestauranter i København og har taget fine billeder fra de forskellige steder. Vi er glade og stolte over at være med i guiden sammen med blandt andre de klassiske Restaurant Schønnemann, Restaurant Palægade og Christianshavns Færgecafé og de moderne, som Selma og Aamanns Deli. Vi takker Camille Maja for besøget og opfordrer dig gerne til at læse hele guiden på CamilleMaja.dk. […]

 • Svar
  Copenhagen Cooking Festival: En guide til hvad der skal opleves
  18. august 2017 at 12:25

  […] 10 Smørrebrød i Kbh, og kender min begejstring for smørrebrød – hvis ikke kan i læse den her. Nu på søndag er det så Smørrebrødets dag, hvor du får 10 stykker højtbelagt fra forskellige […]

 • Svar
  Svend
  17. oktober 2017 at 10:37

  Underligt at Restaurant Toldboden i Toldbodgade er glemt på listen

  • Svar
   Camillemaja
   18. oktober 2017 at 19:01

   Den bliver besøgt en anden gang. Der kunne ikke være alle på listen desværre! 🙂

 • Svar
  Carsten Hansen
  4. november 2018 at 11:13

  Jeg synes at hele din fortælling er fortræffelig. Tak fir det og din inspiration. Du er en fantastisk fortæller. Nu vil jeg gå i køkkenet og forberede frokost+aftensad+ syltede rødløg.
  Fortsat god søndag – selvom der ikke så meget tilbage.. Carsten, Silkeborg.

  • Svar
   Camille Maja
   4. november 2018 at 12:32

   Hej Carsten, Mange tak for din søde kommentar, og tak fordi du læser med! Dejlig dag til dig også 🙂
   Camille

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.