Bagt aubergine med vinaigrette – Ideelt tilbehør

Bagt aubergine er noget af det nemmeste at lave og det passer perfekt til en lille snack, tapas, som tilbehør, eller til en forret. Jeg er vildt med aubergine på alle måder, og disse er bestemt ikke en undtagelse. Så hvis du mangler en idé til hvordan du kan bruge aubergine, så får du en lige her!

I lørdags havde jeg dejlig meget tid i køkkenet, så jeg lavede 3 opskrifter som jeg kunne komme på bloggen. Jeg lavede nogle lækre boller, en varm salat, og så disse bagte auberginer.
Jeg var virkelig glad for resultatet, og det var dejligt at have lidt mere overskud til at lave lidt mad igen. Det sidste stykke tid har jeg haft rigtig travlt, og ikke haft den store lyst til at lave spændende aftensmad. Nu føler jeg lidt mere overskud, og jeg hyggede mig rigtig meget med projektet i weekenden.

Hvis du er vild med aubergine, så finder du endnu en opskrift på bagt aubergine og myntedressing lige her

Opskriften er til 2 personer (som tilbehør) – velbekomme: 

Opskrift

 • 1 aubergine
 • 1 spsk. olie
 • 1 spsk. balsamico
 • 1 fed hvidløg
 • 1 spsk. citronsaft
 • Salt og peber
 • Feta, persille & basilikum som topping

Fremgangsmåde

 • Tænd din ovn på 200 grader, varmeluft
 • Skyl din aubergine og skær den i ca. 1 cm. tykkelse
 • Bland olie, balsamico, presset hvidløg, citronsaft, salt & peber i en lille skål
 • Kom auberginestykkerne på en plade med bagepapir
 • Brug en pensel (hvis du har), og kom vinaigretten udover auberginen
 • Giv dem ca. 20 minutter i ovnen
 • Server med feta og hakket persille & basilikum på toppen. Tilføj evt. mere balsamico. Begge dele smager fantastisk.

Velbekomme!

Læs også

2 Kommentarer

 • Svar
  Camilla Maja
  9. juni 2019 at 11:29

  Anede ikke jeg havde en navnesøster?

  • Svar
   Camille Maja
   13. juni 2019 at 19:35

   Haha! Hvor sjovt :D!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.