Opskrift: Bagte rodfrugter med sennepsdressing, som tilbehør til aftensmaden

Bagte rodfrugter med sennepsdressing

IMG_6434

Jeg lavede disse rodfrugter her i weekenden, smurt ind i sennepsdressing. De fik en virkelig lækker og sød smag og de blev serveret som tilbehør, til en ovnbagt kylling, sammen med en broccolidip. Måske tænker du at rodfrugterne kan blive lidt sure fra senneppen, men det gør de slet ikke. Kombinationen af sennep, honning, citron og olie, gav en rigtig god og sød smag, og fremhævede kun sødmen fra rodfrugterne.

Det eneste jeg lige husker, til næste gang, er at de skal være skåret tykkere end på billedet! Så husk det ;).

Min kylling blev smurt ind i lidt urter, krydderier, hvidløg og citronsaft. Derudover kom jeg en hel citron op i kyllingen – det giver en utrolig saftig kylling.

Opskriften er til 2 personer

Opskrift

  • 2 rødbeder
  • 1 gulerod
  • 2 pastinak
  • 1 løg

Dressing

  • 1/2 dl. dijonsennep
  • 2 spsk. olie
  • 2 spsk honning
  • Salt og peber
  • Sjat citronsaft

Fremgangsmåde

  • Start med at tænde ovnen på 200 grader
  • Forbered din kylling, hvis det er det du skal have. Den skal have en time i ovnen
  • Skræl og skær dine rodfrugter og vend dem i din dressing
  • Rodfrugterne skal have ca. 40-45 minutter i ovnen – vend dem et par gange undervejs
  • Velbekommen!

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.