Sommersalat med bagt rabarber

Har du nogensinde prøvet at bage din rabarber og komme det i en salat? Det smager fantastisk! Jeg har netop lavet denne sommersalat med bagt rabarber, og den er så nem at lave. Den kræver ikke mange ingredienser, og jeg lover den smager godt. Få opskriften lige her. 

Salaten passer til det meste men jeg serverede den til en lækker helstegt kylling med citron. Det passede super godt sammen, og mine gæster var også ganske tilfredse. Jeg havde lånt mit kamera ud den dag, så jeg var nødt til at lave den igen, så jeg kunne tage nogle bedre billeder. Så kunne den nemlig deles med jer her på bloggen.

Salaten smager også lækkert dagen efter til frokost. Her kunne du eventuelt komme lidt kylling i, eller noget kogt bulgur, quinoa, eller noget andet der giver lidt fyld.

Jeg håber I kan lide opskriften. Velbekomme.

Sommersalat med rabarber

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Tilbehør
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 4 håndfulde frisk spinat (andet salat kan også bruges)
  • 100 g rabarber
  • 1/2 spsk honning
  • 1/2-1 rødløg
  • feta efter behov
  • 2 spsk græskarkerner (evt. ristede)

Dressing

  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1/2 spsk balsamico
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • 1/2 tsk honning

Sådan gør du
 

  • Start med at tænd din ovn på 180 grader. Skyl din rabarber og skær dem i ca. 1 cm størrelse + vender dem i lidt honning. Når ovnen er varm giver du din rabarber ca. 10 minutter midt i ovnen
  • Skyl din spinat og bland din dressing. Smag den til som du har lyst. Kram dressingen ind i din spinat 
  • Skær løg i tynde ringe, rist eventuelt dine græskarkerner, og skær lidt feta. Bland det hele sammen og kom din rabarber på toppen, når den er kølet af
  • Server som tilbehør 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    Opskrift Vurdering




    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.