Livsstilscamp til Portugal – Kan man tage afsted alene?

Min livsstilscamp er ved at blive fyldt op, og hvis du skal sikre dig en plads, så er det ved at være tid! Til august går turen til Portugal, hvor du får en hel uge, med sundheden i fokus. Vi skal træne, surfe, sole, dyrke yoga, spise lækker mad, og så skal vi også arbejde med den psykiske sundhed. Men hvad hvis du ikke kan få en veninde med? Du kan trygt rejse alene, og det kan du læse mere om herunder. 

Er du en af dem som går og er utilfreds med din krop? Måske kunne du godt tænke dig at smide nogle kg, ændre dine madvaner, eller få en sundere indstilling til din krop? Alle disse emner, er netop det der er i fokus på min livsstilscamp i Portugal 2019. Jeg glæder mig så meget, og nu er der ikke længe til!

Lidt praktisk om campen

Den 25/8-1/9 går turen til Portugal. Gennem hele ugen vil der være sociale aktiviter, foredrag med mig med psykisk sundhed i fokus, og træning. Vi skal både dyrke yoga, surfe (hvis man er til det), lave en masse udendørstræning og også med tid til at slappe af i solen.

Der vil være stor fokus på den psykiske del af sundhed. Det vigtigste for mig er at I får en sundere indstilling til jeres krop, og det ved jeg at mange af jeg kæmper med hver eneste dag. Det er på tide at det bliver ændret, og det håber jeg en uge som dette, kan vende lidt rundt på. Jeg vil gøre mit ypperste, i samspil med jer, for at hjælpe jer med at få en sundere krop – både fysisk og psykisk.

Selve pakken indeholder: 

 • Lufthavns transfer tur/retur
 • 7 Overnatninger på campen
 • 7 Morgenmåltider
 • 5 Frokost måltider på beach restaurant inkl. juice
 • 5 Middage
 • Fri adgang til vores udendørs gym/box
 • 4 x 2 timers surf lektioner + mulighed for at surfe på egen hånd (hvis man ikke vil surfe, behøver man ikke)
 • 2 yoga lessons
 • 3 foredrag/oplæg af mig
 • 5 træningsessions med mig

Pris: 4750 kr. (ekskl. fly)
OBS. Prisen kan deles op, så du kun betaler omkring 1100 kr. nu, og det resterende i juni (senest). 

Du kan læse meget mere om selve campen lige her.

Alene afsted til Portugal

Jeg har fået en del spørgsmål fra kvinder i alle aldre, om man kan tage alene afsted. Jeg kan kun være positiv omkring at tage alene på en tur som denne! Der er flere der kommer alene, så du ville bestemt ikke være den eneste.

Jeg har selv været alene på camp, og jeg syntes jeg åbnede mig meget mere op. Du er heller ikke den eneste der kommer alene, da der indtil videre kun er et veninde-par, og resten af de deltagene kommer alene. Du vil få mulighed for nye bekendtskaber, og samtidig synes jeg det giver mulighed for at give sig mere hen. Ingen kender dig, og du kan være fuldstændig dig selv. Alle er velkomne! Jeg synes det giver så meget at rejse alene, men det er jo også hvad man er til. På campen er rammerne der i hvert fald, så det er helt op til dig, hvad du ønsker.

Har du lyst til at læse mere om mig? Du finder lidt info lige her

Og hvis du har lyst til at få en veninde med, så skal du også være velkommen til det. Uanset hvad, ser jeg i hvert fald frem til en uge med en masse aktivitet på programmet, sund mad, sundhedsdebatter, solskin og afslapning. Det bliver en fantastisk uge, og jeg håber du vil med!

Har du lyst til at komme med?

Nu har du læst lidt om hvad prisen inkluderer, og hvad der kommer til at ske i løbet af ugen. Lyder det ikke fedt? Hvis du skal med, så skal du simpelthen bare booke dig ind ift. hvilket level du vil surfe på.

Hvis du ikke har lyst til at surfe, så booker du bare igennem her alligevel, og så kan du slappe af ved poolen, træne selv, eller tage en tur ind til byen. I skal i hvert fald ikke være bange for enten at springe ud i at surfe, eller vælge det fra. Alt er tilladt – det er DIN uge.

Level 1: Book her

 • Dette kursus er for dig, der aldrig har surfet før eller som ikke har surfet i et stykke tid og ønsker at gå gennem det grundlæggende endnu en gang. Du får en sjov og professionel introduktion til surfing. Deres erfarne instruktører vil sørge for, at du udvikler dine færdigheder i takt med dit niveau, og at du vil fange så mange bølger som muligt.

Level 2: Book her

 • Dette niveau er lavet til dem af jer, der har bestået Level 1 kursus eller kan fange og surfe “white-water”-skumbølger på egen hånd. Level 2 vil fokusere på at få dig ud bagved bølgerne, så du kan surfe mellemhøje bølger både til højre og venstre.

Level 3: Book her

 • Dette niveau er lavet til dem af jer, der har bestået Level 2 kursus og allerede kan surfe mellemhøje grønne bølger samt mestrer at surfe både til højre og venstre. Du er måske endnu ikke helt tryg ved at surfe bølger, som er større end hovedhøjde, men du kan surfe nemme reef-, point- og beach breaks. Her får du al den viden du har brug for til at kunne surfe de fleste surf spots på egen hånd.

Når I booker kan I også vælge hvilket slags værelse I vil have. Her kan I vælge et dobbeltværelse hvis I er 2, ellers er der et dorm med 4 senge. Jeg sov selv på et dorm da jeg var der og det var så fint. Alt er jo nyt og lækre og med gode senge.
En anden mindre detalje. Der står det koster ekstra at vælge et dobbeltværelse hvis man er 2 – det gør det ikke med den aftale jeg har. Så det fungerer sådan at du ligger et depositum når du betaler, men når de resterende penge bliver trukket, så er værelset trukket fra igen.

Er der noget du mangler svar på? Læs det seneste indlæg “Spørgsmål og svar“, og du vil måske finde hvad du søger. Jeg glæder mig til at se jer!

Læs også

2 Kommentarer

 • Svar
  Linnea
  13. maj 2019 at 21:29

  Kan man have en baby med? Hehe. Knus fra en enlig mor ☆

  • Svar
   Camille Maja
   14. maj 2019 at 22:28

   Hej Linnea,
   Jeg ved ikke så meget om Lapoints regler, så det tænker jeg du må tage fat i dem om. Ville være rigtig hyggeligt at have dig og baby med, men du kan i hvert fald ikke surfe så, uden en barnepige :). Kh Camille

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.