Livsstilscamp i Portugal – Spørgsmål og svar til forløbet

Jer der følger fast med, ved nok godt, at jeg afholder en livsstilscamp i Portugal. Men lad mig kort opsummere. I august 2019, kan du komme med mig og 14 andre kvinder til Portugal på en aktiv ferie. Her vil der være masser af aktivitet på programmet i form af yoga, surf og udendørstræning. Derudover vil der være fokus på det mentale i sundhed, hvor vi vil tage fat på jeres problematikker. Der vil altså være fokus på HELE dig, og jeg glæder mig utrolig meget.

I dette indlæg vil jeg svare offentligt på alle de spørgsmål, I har givet mig undervejs. Så kan alle, også få glæde af svarene.

Hvad er aldersgruppen?

Det er typisk folk mellem 25-32, som har henvendt sig. Dog synes jeg, at jer som booker, er mest i slutningen af 20’erne, med en enkelt undtagelse. Men selvom alderen er lidt fordelt, så har i alle noget tilfælles.
Jeg synes ikke at en alder skal holde jer tilbage, uanset om du er 20, eller 40 år. Alle er velkommen på træningscampen, og alle kan være med på forskelligt niveau.

Hvem henvender campen sig til?

Du kan læse det lange indlæg om selve campen her, hvor du kan læse alt om booking, mig, campen, m.m. Men hvis jeg kort skal ridse op:
Campen henvender sig til dig, der kan svarer ja til disse spørgsmål. Er du en af dem, som går og er utilfreds med din krop? Måske kunne du godt tænke dig at smide nogle kg, tage på, ændre dine madvaner, eller få en sundere indstilling til din krop?

Alle er velkommen, og vi kommer til at have fokus på hvert enkelte dilemma, I kan have I jeres tilværelse, som har med sundhed at gøre. Vi kommer til at vende sundhedsmyter, gennemgå kosten, have diskussioner, I vil modtage vejledning, hård træning og meget mere.

Det vigtigste for mig er at I får en sundere indstilling til jeres krop, og det ved jeg at mange af jeg kæmper med, hver eneste dag. Uanset om I er over- eller undervægtige. Det er på tide at det bliver ændret, og det håber jeg at en uge som denne, kan vende lidt rundt på. Jeg vil gøre mit ypperste, i samspil med jer, for at hjælpe jer med at få en sundere krop. Både fysisk og psykisk.

Behøver man at surfe og skal man være god til det?

Hvis du ikke har lyst til at surfe, eller ved at det virkelig ikke er dig med alt det havvand, så behøver du ikke. Der er ingen tvang, men jeg ville klart anbefale at du prøver det! Personligt synes jeg, at det er det sjoveste, og det er udfordrende på mange punkter – på den fede måde.

I skal i hvert fald ikke være bange for at springe ud i at surfe, eller at vælge det fra. Alt er tilladt, det er DIN uge.

I forhold til at være god til at kunne surfe, så starter alle fra nul. Du kan vælge level 1-3, hvor level 1 er begynderniveau. Det niveau var jeg selv på sidst, og det passede rigtig godt til mig. Du kan læse meget mere om de forskellige niveauer her under overskriften “Hvilket level skal du vælge til surf“.

Hvad er din erfaring ift. dette forløb?

Jeg er uddannet kostvejleder og personlig træner, og har arbejdet i feltet et par år. Derudover er jeg igang med min kandidat i Pædagogisk Psykologi. Jeg har en stor passion for mit arbejde, og hjælper rigtig mange kvinder, til at få et mere positivt syn på dem selv, samt at opnå forståelse for deres vaner.

Jeg har også selv erfaring med vægttab. For et par år siden vejede jeg +80kg og jeg fandt først ud af dér, at jeg vejede alt for meget. Jeg gik for alvor i gang med at træne og gik op i hvad jeg spiste. Det var en hård kamp, men jeg tabte 17 kg uden at være på kur, eller nogen anden form pinsel mod min krop.
Jeg tabte mig ved at ændre mine vaner. Samtidig var der plads til at spise lidt kage til fødselsdage etc. Jeg tænkte mere over hvad og hvor meget jeg proppede i munden – og det virkede for mig. Nu skal vi finde ud af hvad der virker for jer!

For mig skal en sund livsstil være sjov, velsmagende og overskueligt. Hos mig er der plads til det hele og jeg ser ikke nogle ingredienser som farlige eller forbudte.

Gennem min tid som kostvejleder & træner, har jeg vejledt en del med spiseforstyrrelser, herunder overspisning, som jeg også selv har prøvet på egen krop. Jeg har som sagt selv været igennem et større vægttab, og ved udmærket godt, hvordan vægtproblemer kan føles, både psykisk og fysisk.

Kan man tage alene afsted?

Sagtens! Da jeg var afsted var vi også rigtig mange, der var afsted alene. På denne måde fandt jeg også nogle nye veninder.
Dem der har booket indtil videre, er også afsted alene. Du skal endelig ikke holde dig tilbage, og jeg lover at du får nogle nye venskaber ud af det. Hvis du er ekstra genert, så kan du altid skrive en mail til mig på kontakt@camillemaja.dk – så kan vi tale om det.

Hvad er inkluderet?

Alt undtagen fly, kort fortalt. Jeg har netop selv bestilt billetter til ca. 1200 kr. retur for fly gennem Momondo.
Du kan kan få et overblik over pakken herunder:

 • Lufthavns transfer tur/retur
 • 7 Overnatninger på campen
 • 7 Morgenmåltider
 • 5 Frokost måltider på beach restaurant inkl. juice
 • 5 Middage
 • Fri adgang til vores udendørs gym / box
 • 4 x 2 timers surf lektioner + mulighed for at surfe på egen hånd (hvis man ikke vil surfe, behøver man ikke)
 • 2 yoga lessons
 • 3 foredrag/oplæg af mig
 • 5 træningsessions med mig
 • Tanning-tid ved poolen

Pris: 4750 kr. (ekskl. fly)

Kan betalingen deles op?

Ja. Jeg kiggede lige igen idag (d. 13/2), hvor den første betaling betales på dagen, på 1188 kr. Derefter skal det resterende beløb (3562 kr.), først betales senest i juni. Der er altså rigelig tid til at spare op, hvis det er det der skal til. Lækkert, ikke sandt?

Hvor mange pladser er der?

Der er kun 15 pladser. Jeg har valgt et max, eftersom jeg gerne vil holde det så intimt som muligt. Det synes jeg bliver det bedste udfald for jer, og også for mig. Jeg vil gerne være 100 procent nærværende, og også give mulighed for at i “tør” at folde jer helt ud.

Hvilken slags mad får jeg med i prisen?

Det mad som bliver serveret på campen er meget varieret. Du kan få alt fra vegansk til retter med kød. Der er noget for en hver smag, og alle kan få et lækkert måltid. Der var altid en salatbar, andre grønne elementer, og alternativer til jer, der ikke spiser kød.

Udover de aftenmåltider, der serveres på træningscampen, så var der også snacks i baren (ikke inkluderet) til små priser. Jeg fik da købt et par sweet potato fries eller tre! Mums.

Kan man lave andet, end af være på campen – er der en by i nærheden?

Ja det kan man sagtens. Campen vi skal være på hedder La Point, og de arrangerer både en vinsmagning, en tur til Lissabon og sociale events. Derudover er der en kort gåtur til den nærmeste by, hvor du både kan købe lidt ind, tage på café, og tage ud og få drinks. Jeg var selv et par gange inde til byen, for at spise aftensmad med nogle af de piger jeg mødte. Der er jo inkluderet mad på selve træningscampen, men vi havde også lyst til at spise i byen. Det er fuldstændig op til en selv.

Hvordan er campen?

Campen i Ericeira (Portugal) er bygget i 2018, super hyggelig, og nede på jorden. Der er en lækker pool i selve området, som kun er for deltagerne på campen. Derudover er der et udendørsområde med bordtennis, skaterbane, træningsfaciliteter, loungeområde, og en lille bar du kan købe drikkevarer/mad i.
Alt var nyt og lækkert, gode senge, fede opholdsrum og 5 min fra stranden. Ingen klager herfra, og jeg nød min uge utrolig meget, da jeg selv var afsted. Hvis vi ikke surfede, hang vi egentlig bare ud udenfor, trænede, eller noget tredje.

Selvom det er en aktiv ferie er der også masser af tid til at slappe af. Og det er virkelig tiltrængt med alt det aktivitet, som der er planlagt.
Du kan se lidt billeder af området nederst i indlægget.

Kan jeg læse mere om din egen oplevelse?

Det kan du da! Jeg var afsted i efterårsferien 2018, og det var en fantastisk tur. Den kan du læse mere om lige her.

Hvordan booker jeg?

Sidste spørgsmål for denne gang. Du booker simpelthen gennem mit første indlæg, som du finder lige her. Når du er inde på selve indlægget, ruller du ned til “Hvilket level skal du vælge til surf?“, og følger instrukserne derefter.

Jeg håber jeg fik svaret på alle jeres spørgsmål om min kommende livsstilscamp. Hvis ikke, så skriv endelig en kommentar herunder (eller mail). Så svarer jeg hurtigst muligt. Jeg glæder mig til at se jer! Og husk der kun er 15 pladser, så det er først til mølle.

Læs også

Ingen kommentarer

  Skriv et svar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.