Personlig Træning & Kostvejledning

Kender du det, at du prøver diverse slankekure og der bare intet sker? Så er du bestemt ikke alene.
Rigtig mange forsøger sig med de førnævnte ting uden held – det fungerer for nogle, men jeg vil altid anbefale generelle kostændringer, i stedet for en masse forbud og regler ift. et vægttab/livsstilsændring.

Som menneske og kostvejleder er jeg realist, og jeg vil hjælpe dig med at finde din balance og din livsstilsændring. Jeg står for at sundhed skal være sjovt og bringe glæde til tilværelsen, men samtidig vil jeg også være der, for at presse dig lidt ekstra.

Gennem min tid som kostvejleder & træner, har vejledt en del med spiseforstyrrelser, herunder overspisning, som jeg også selv har prøvet på egen krop. Jeg har selv været igennem et større vægttab, og ved udmærket godt, hvordan vægtproblemer kan føles, både psykisk og fysisk.

Opskriftshæfte: 75 kr

 • 136 nemme opskrifter
 • Ingredienser og fremgangsmåde til hver opskrift
 • Info om hvor mange personer retten er til
 • Opskrifter på alle hovedmåltider, tilbehør, bagværk og desserter
 • Børnevenlige retter
 • Mad på budget
 • Find mere info her

Personlig kostvejledning: 495* kr 

 • Kostvejledning
 • Kostprogram
 • Kompendium med gode råd til kost og træning
 • Skema over mellemmåltider på 100 kcal
 • Online support
 • Opskriftshæfte med over 100 opskrifter

Personlig kost og træningsvejledning: 595* kr 

 • Kostvejledning
 • Træningsvejledning med tilhørende program (både til fitnesscenteret og til hjemmetræning)
 • Kostplan
 • Kompendium med gode råd til kost og træning
 • Skema over mellemmåltider på 100 kcal
 • Online support
 • Opskriftshæfte med over 100 opskrifter 

Livsstilsændring (4 ugers forløb): 2000* kr

 • Kostvejledning
 • Træningsvejledning med tilhørende program
 • Kostprogram
 • Kompendium med gode råd til kost/træning
 • Skema over mellemmåltider på 100 kcal
 • 1 ugentlig konsultation med træning eller kostvejledning
 • Online support og sparring
 • Opskriftshæfte med over 100 opskrifter

Udtalelser fra tidligere klienter:

 • LouiseDu skal have en kæmpe tak. Både for det program du har lavet, men også for de ting du skriver. Du har med dit ordvalg og dine tanker og ideer om kost og vejledning, holdt motivationen oppe. Frygten for, om man nu blev skældt ud, for måden man levede på, har man bare oplevet før. Og om det ene eller det andet ?forkerte? blev peget ud. Men det blev det slet ikke. Og det skal du virkelig have en stor tak!
 • DennisTak for fremsendte. Det er mega godt gennemarbejdet og til at gå til!
 • Sofie: Tusind tak for alt din hjælp, man kan tydelig se du går op i dit arbejde. Og tak for dine lækre opskrifter både her og inspiration på instagram. Jeg bliver meget inspireret af både dit milde væsen, og det du har lavet til mig. Glæder mig til at gå igang!
 • Nanna: Tak for super fed inspiration med maden! Dine opskrifter er skide gode, især når motivationen daler. De er både sunde, ikke kedelige, man får noget forskelligt, og ikke mindst billigt. Det er bare fantastisk!
 • Mia: Hej Camille, jeg ville bare lige skrive tak til dig. Tak fordi du har lavet en kostplan efter mine behov. Og tak fordi du har taget mig seriøst, og faktisk arbejdet efter min personlighed. Det går allerede super godt, og jeg har det meget bedre. 
 • Line: Ved mit forløb ved Camille, har jeg lært enormt meget på kort tid. Jeg gik fra en meget restriktiv spisning, til et meget mere balanceret forhold til mad. Hvor overspisning nu er begrænset og mine vilde cravings ikke fylder ligeså meget. Jeg fik en skræddersyet kostplan og et hæfte med hendes mange lækre opskrifter, som også gjorde at jeg havde lyst til at gøre min mad mere spændende og eksperimentere. Men vigtigst af alt, havde hun lavet et detaljeret ark hvor der stod gode råd og info, omkring de ting jeg bøvlede med kostmæssigt, hvilket havde en kæmpe betydning for mig. Så jeg er utrolig glad for at jeg valgte Camille som coach, fordi jeg nu har en masse redskaber til at stå på egne ben.

Passer intet af ovenstående dine mål og ønsker? Send mig en mail på kontakt@camillemaja.dk.Sammen finder vi ud af, hvor mange gange om ugen vi skal træne og i hvor lang tid. Alle forløb er individuelle, og det er vigtigt for mig, at vi sammen finder den rigtige løsning for dit forløb.

Lidt om mig

Jeg er 26, uddannet pædagog, kostvejleder, personlig træner og bor i København. Derudover er jeg igang med min kandidat i Pædagogisk Psykologi. Jeg har en stor passion for mit arbejde, og hjælper rigtig mange (især kvinder) til at få et mere positivt syn på dem selv, samt opnå forståelse for deres vaner.

For mig skal en sund livsstil være sjov, velsmagende og overskueligt. Hos mig er der plads til det hele og jeg ser ikke nogle ingredienser som farlige eller forbudte.

Jeg har også selv erfaring med vægttab. For et par år siden vejede jeg +80kg og jeg fandt først ud af dér, at jeg vejede alt for meget. Jeg gik for alvor i gang med at træne og gik op i hvad jeg spiste. Det var en hård kamp, men jeg tabte 17 kg uden at være på kur, eller nogen anden form pinsel mod min krop.
Jeg tabte mig ved at ændre mine vaner. Samtidig var der plads til at spise lidt kage til fødselsdage etc. Jeg tænkte mere over hvad og hvor meget jeg proppede i munden – det virkede for mig.

Kostvejledningen

Når det kommer til kostvejledning, vil du blive vejledt og få eksempler på en sund kost. Det er min erfaring, at mange falder ved siden af, fordi vejen til sundere kostvaner, oftest bliver lagt på en for smal sti.
Vi arbejder sammen om hvad der virker for dig, og er i løbende sparring om dine vaner. Du vil få en kostplan til 5 dage, samt et kompendium på over 25 sider, hvor der vil være gode råd til kost og træning. Der vil være tallerkenmodeller, mellemmåltider, kost – og træningsråd og meget mere.

Træningen

Hvis du vælger at købe et forløb, hvor træningen indgår, bliver den tilpasset til dig. Her kommer teknik før kilo. Træningen bliver alsidig, og du kommer til at beskæftige dig med cardio, store løft, stigende tunge vægte, varierende øvelser og gentagelser og måske en mere anderledes træning, end du er vant til.
Du vil modtage et træningsprogram til fitnesscenteret/udendørs/hjemme.

Alle forløb skal betales inden de startes, og der kan ikke kræves tilbagebetaling, ej heller ved sygdom eller udeblivelse. Afbud til en personlig træningstime skal ske 24 timer inden aftalt tid.