Livsstilcamp i Portugal i august 2019 – Vil du forbedre din livsstil?

Er du en af dem som går og er utilfreds med din krop? Måske kunne du godt tænke dig at smide nogle kg, ændre dine madvaner, eller få en sundere indstilling til din krop? Alle disse emner, er netop det der er i fokus på min livsstilscamp i Portugal 2019. Jeg har glædet mig utrolig meget til at dele det med jer, og nu skal i bare høre. 

Vi skal til Portugal til sommer d. 25/8-1/9 2019, og jeg har valgt at have en træningscamp her på Lapoint i Portugal, fordi jeg selv kan stå inde for det. Hvis i har læst om min oplevelse, så har i nok kunne læse jer frem til, at jeg har haft den fedeste uge.

Fokus på hele dig

Til sommer går turen til Portugal søndag d. 25 august, og hjem igen d. 1 september. Du får altså en hel uge i Portugal, hvor sundhed står øverst på dagsorden. Og hvad er sundhed så? Jamen mit fokus i denne uge er fysisk og psykisk sundhed. For mig er det ikke kun vigtigt hvordan man træner, og hvordan man spiser. For mig er det også vigtigt at have sin psyke med, samt hvordan man har det med sin krop.

Psst. Lige nu har jeg fundet fly til omkring 1100-1300 retur til Lissabon, Portugal! 

Vi kommer til at have fokus hvert enkelte dilemma i kan have i jeres tilværelse, som har med sundhed at gøre. Vi kommer til at vende sundhedsmyter, gennemgå kosten, have diskussioner, i vil modtage vejledning, hård træning og meget mere.

Det vigtigste for mig er at I får en sundere indstilling til jeres krop, og det ved jeg at mange af jeg kæmper med hver eneste dag. Det er på tide at det bliver ændret, og det håber jeg en uge som dette, kan vende lidt rundt på. Jeg vil gøre mit ypperste, i samspil med jer, for at hjælpe jer med at få en sundere krop – både fysisk og psykisk.

Jeg ser frem til en uge med en masse aktivitet på programmet, sund mad, sundhedsdebatter, solskin og afslapning. Det bliver en fantastisk uge, og jeg håber I vil med!

Om mig

Hvem er jeg egentlig, og hvad er min erfaring?
Jeg er 26, uddannet pædagog, kostvejleder, personlig træner og bor i København. Derudover er jeg igang med min kandidat i Pædagogisk Psykologi. Jeg har en stor passion for mit arbejde, og hjælper rigtig mange (især kvinder) til at få et mere positivt syn på dem selv, samt at opnå forståelse for deres vaner.

For mig skal en sund livsstil være sjov, velsmagende og overskueligt. Hos mig er der plads til det hele og jeg ser ikke nogle ingredienser som farlige eller forbudte.

Jeg har også selv erfaring med vægttab. For et par år siden vejede jeg +80kg og jeg fandt først ud af dér, at jeg vejede alt for meget. Jeg gik for alvor i gang med at træne og gik op i hvad jeg spiste. Det var en hård kamp, men jeg tabte 17 kg uden at være på kur, eller nogen anden form pinsel mod min krop.
Jeg tabte mig ved at ændre mine vaner. Samtidig var der plads til at spise lidt kage til fødselsdage etc. Jeg tænkte mere over hvad og hvor meget jeg proppede i munden – og det virkede for mig.

Jeg er realist og nyder mit liv, spiser is hvis jeg vil, spiser en stor burger hvis jeg vil, you name it. Det hele handler om at gøre det med måde og ikke lade det pine ens samvittighed. Men det er ikke bare lige til, og det er præcis dét, som vi skal arbejde på til sommer i 2019.

Gennem min tid som kostvejleder & træner, har jeg vejledt en del med spiseforstyrrelser, herunder overspisning, som jeg også selv har prøvet på egen krop. Jeg har som sagt selv været igennem et større vægttab, og ved udmærket godt, hvordan vægtproblemer kan føles, både psykisk og fysisk.

 

Pakken

Udover det store fokus på den psykiske del, så vil der selvfølgelig også være aktivitet på programmet. Der vil være træning, surf, yoga, mulighed for at komme til en vinsmagning, en tur til lissabon, og en masse lækker og sund mad.
Du kan kan få et overblik herunder:

 • Lufthavns transfer tur/retur
 • 7 Overnatninger på campen
 • 7 Morgenmåltider
 • 5 Frokost måltider på beach restaurant inkl. juice
 • 5 Middage
 • Fri adgang til vores udendørs gym / box
 • 4 x 2 timers surf lektioner + mulighed for at surfe på egen hånd (hvis man ikke vil surfe, behøver man ikke)
 • 2 yoga lessons
 • 3 foredrag/oplæg af mig
 • 5 træningsessions med mig

Pris: 4750 kr. (ekskl. fly)
OBS. Prisen kan deles op, så du kun betaler omkring 1100 kr. nu, og det resterende i juni (senest). 

Jeg synes selv jeg har skaffet en utrolig god pris til jer! Især med alt det i får med. Jeg er virkelig glad for sammensætningen, og jeg ved vi får den fedeste uge sammen. Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget! Og så skal jeg lige nævne at der kun er 15 pladser. Jeg har valgt at holde det intimt, så I får den bedste oplevelse.

 

Hvilket level skal du vælge til surf?

I forhold til når du skal surfe, skal du vurdere om du er på level 1, 2 eller 3. Jeg var selv på level 1, da jeg ikke havde surfet i 3 år.
Hvis du ikke har lyst til at surfe, så booker du bare igennem her alligevel, og så kan du slappe af ved poolen, træne selv, eller tage en tur ind til byen. I skal i hvert fald ikke være bange for enten at springe ud i at surfe, eller vælge det fra. Alt er tilladt – det er DIN uge.

Level 1: Book her

 • Dette kursus er for dig, der aldrig har surfet før eller som ikke har surfet i et stykke tid og ønsker at gå gennem det grundlæggende endnu en gang. Vi giver dig en sjov og professionel introduktion til surfing og deler oplevelsen med dig når du begynder at fange dine første bølger. Vores erfarne instruktører vil sørge for at du udvikler dine færdigheder i takt med dit niveau, og at du vil fange så mange bølger muligt. Samtidig handler det om at have det sjovt sammen med alle de andre surfere i vandet.

Level 2: Book her

 • Dette niveau er lavet til dem af jer, der har bestået vores Level 1 kursus eller kan fange og surfe “white-water”-skumbølger på egen hånd. Level 2 vil fokusere på at få dig ud bagved bølgerne (til line-up’en) så du kan surfe mellemhøje bølger både til højre og venstre. Instruktøren vil skabe et trygt og sjovt læringsmiljø hvor det vigtigste er at vi har det så sjovt som muligt.

Level 3: Book her

 • Dette niveau er lavet til dem af jer, der har bestået vores Level 2 kursus og allerede kan surfe mellemhøje grønne bølger samt mestrer at surfe både til højre og venstre. Du er måske endnu ikke helt tryg ved at surfe bølger, som er større end hovedhøjde, men du kan surfe nemme reef-, point- og beach breaks. Her får du al den viden du har brug for til at kunne surfe de fleste surf spots på egen hånd. Der vil være fokus på hvordan du padler gennem store bølger og ud til line-up’en, surf etikette og hvordan du finder de surf spots, som passer bedst til dit niveau så du kan udvikle dine surfing kompetencer.

Når i booker kan i også vælge hvilket slags værelse i vil have. Her kan i vælge et dobbeltværelse hvis i er 2, eller er det på et dorm med 4 senge. Jeg sov selv på et dorm da jeg var der og det var så fint. Alt er jo nyt og lækre og med gode senge.
En anden mindre detalje. Der står det koster ekstra at vælge et dobbeltværelse hvis man er 2 – det gør det ikke med den aftale jeg har. Så det fungerer sådan at du ligger et depositum når du betaler, men når de resterende penge bliver trukket, så er værelset trukket fra igen.

Udtalelser fra tidligere klienter

 • LouiseDu skal have en kæmpe tak. Både for det program du har lavet, men også for de ting du skriver. Du har med dit ordvalg og dine tanker og ideer om kost og vejledning, holdt motivationen oppe. Frygten for, om man nu blev skældt ud, for måden man levede på, har man bare oplevet før. Og om det ene eller det andet ?forkerte? blev peget ud. Men det blev det slet ikke. Og det skal du virkelig have en stor tak!
 • Sofie: Tusind tak for alt din hjælp, man kan tydelig se du går op i dit arbejde. Og tak for dine lækre opskrifter både her og inspiration på instagram. Jeg bliver meget inspireret af både dit milde væsen, og det du har lavet til mig. Glæder mig til at gå igang!
 • Nanna: Tak for super fed inspiration med maden! Dine opskrifter er skide gode, især når motivationen daler. De er både sunde, ikke kedelige, man får noget forskelligt, og ikke mindst billigt. Det er bare fantastisk!
 • Mia: Hej Camille, jeg ville bare lige skrive tak til dig. Tak fordi du har lavet en kostplan efter mine behov. Og tak fordi du har taget mig seriøst, og faktisk arbejdet efter min personlighed. Det går allerede super godt, og jeg har det meget bedre. 

Opsummering

Jeg glæder mig utrolig meget til denne uge og jeg håber det er noget der kan vokse sig endnu større med flere camps. Jeg glæder mig til en uge i sundhedens tegn, og til at hjælpe jer med at få en sundere og mere positiv indstilling til jeres krop.

Det bliver en uge med masser af aktivitet, foredrag, god stemning, og en masse lækker og sund mad! Derudover er der selvfølgelig også plads til en sangria eller 4 fra den lækre bar, som er på campen.

Jeg ser frem til at møde jer, og jeg er 110 procent sikker på, at vi får den fedeste uge sammen!

Du booker via “Levels”, som står længere oppe i indlægget. 

Er der noget du mangler svar på? Læs det seneste indlæg “Spørgsmål og svar“, og du vil måske finde hvad du søger.
Jeg glæder mig til at se jer!

Læs også

1 kommentar

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.