Bagt torsk med broccolisalat + rabatkode til Aarstiderne

Annonce // Jeg er i denne uge begyndt samarbejde med Aarstiderne, og i denne forbindelse vil jeg gerne dele min en af mine favoritter fra denne uges “Lowcarb” kasse, samt lidt info til de nysgerrige om mit nye samarbejde. På bloggen vil du aldrig finde produkter, som ikke er blevet testet, før de bliver anbefalet. Få opskriften på bagt torsk, med en lækker broccolisalat, lige her. 

Samarbejde med Aarstiderne

Som sagt har jeg aldrig anbefalet noget, som jeg ikke selv har prøvet, her på bloggen. Jeg vil aldrig anbefale noget, jeg ikke selv kan stå inde for, eller noget som jeg ikke selv kunne finde på at købe. Derfor kan jeg kun sige, at jeg helt kan stå inde for Aarstidernes produkter.

Jeg vil derfor over 4 uger (2 nu, og 2 efter min rejse til Bali), dele lidt opskrifter og inspiration, i samarbejde med Aarstiderne. Jeg har glædet mig rigtig meget til dette projekt, fordi jeg for det første elsker deres måltidskasser, og derudover er det lækkert, ikke at skulle finde på så meget mad hele tiden. Det er så nemt og overskueligt, og jeg er virkelig fan af at man kan få levet mad, lige til hoveddøren.

Praktisk + Rabatkode

Rent praktisk går du simpelthen ind på deres hjemmeside, hvor du kan vælge imellem deres mange måltidskasser, som alle er 100% økologisk. I denne uge valgte jeg “lowcarb” kassen, da jeg trængte til ny inspiration i det område.
De har flere forskellige kategorier, alt efter hvilken slags mad du er til. Her er der både til børnefamilien, veganeren, livretter, og meget mere. Jeg valgte selv fra kategorien “den nysgerrige“, da jeg syntes den var mest spændende.

Når du så har bestilt til den kommende uge, så kommer kassen hjem til din hoveddør med alle ingredienser, samt et opskriftshæfte. Du skal ofte selv have salt, peber og olie, men ellers er alt i kassen. Det er så lækkert, at det er gjort så nemt for en, og det eneste du skal, er blot at tilberede maden. Ingen indkøb, og ingen alt for meget grublen, over hvad du skal spise i næste uge.

Og nu til det ekstra lækre! I forbindelse med samarbejdet har jeg også fået en rabatkode, I kan benytte jer af. Rabatkoden hedder CAMILLE og giver 15% på første måltidskasse, hvis man opretter abonnement – der er ingen binding.

Madlavning når man bor alene

Selvom jeg lever af at udvikle opskrifter, så bliver jeg også træt af at lave mad. I det sidste stykke tid, er jeg gået død i at lave mad hele tiden. Jeg bor alene, og det bliver nogle gange lidt kedeligt at lave mad, 2-3 gange om dagen til sig selv. Jeg ender ofte med at lave det samme flere gange om ugen, og jeg var lidt umotiveret for alt det med en madplan.

I den kasse jeg bestilte, valgte jeg derfor at bestille til 2 personer. Så inviterede jeg enten en ven over til mad, eller også havde jeg også til frokosten dagen efter. Du kan selvfølgelig også bestille til 1 person, eller flere.
Det har virkelig givet mig ekstremt meget overskud i denne uge. Derudover har jeg har ikke haft nogle dage, hvor jeg står i primetime nede i Netto kl 17, og ikke ved hvad jeg skal spise.

Det kan bestemt anbefales til alle, der ønsker lidt mere overskud i hverdagen!

Men nu til opskriften. Rigtig god fornøjelse med madlavningen, og jeg håber at I kunne bruge rabatkoden til en lækker måltidskasse, som du kan finde lige her!

Bagt torsk med broccolisalat

Antal 2 personer

Ingredienser
  

 • 1 portulak-salat (eller andet salat)
 • 2 torskefileter
 • 1 fed hvidløg (most eller presset)
 • 1 broccoli (stok og blomst i mindre buketter)
 • 1 pose grønne bønner (nippet)
 • 250 g østershatte/andre brune svampe
 • ½ citron (revet skal og saft)
 • 2 spsk. sesamfrø
 • Olie til stegning
 • Salt & peber
 • Server evt. med lidt ris, kartofler, brød, eller avokado (behøves ikke)

Sådan gør du
 

 • Tænd ovnen på 180 °C til fisken.
 • Skyl og klargør alle grøntsagerne og citronen som angivet i ingredienslisten. Kom portulak-salaten i en skål
 • Skyl & hak svampene i grove stykker, og stil til side
 • Trim fisken for evt. ben og bughinder, dup den tør, og kom den i et ovnfast fad. Drys fisken med havsalt, og lad den trække i 10 min. Tilføj evt. citronsaft
 • Varm imens en pande op, tilsæt olivenolie, og sauter hvidløg i ca.1 minut, dog uden at det tager farve.
 • Kom broccoli, bønner og svampe med på panden, og steg det hele i yderligere 6-8 min., til bønnerne er møre, og svampene har taget farve.
 • Kom imens fisken i ovnen, og bag den i ca. 8 min., til du nænsomt kan trække skindet af.
 • Sluk for din pande og kom citronsaft- og skal samt 2-3 spsk. olivenolie med på panden til bønne-svampeblandingen, vend rundt, og krydr godt med salt og sort peber.
 • Servering: Anret den bagte fisk på en tallerken, og top med bønne-svampesalat og portulak. Drys med sesam. Velbekomme

Noter

Denne ret ser jeg selv som et let måltid. Hvis du føler mere sult end dette, så ville jeg selv servere lidt brød til, eller koge lidt kartofler m.m. som ekstra tilbehør. 

Læs også

Ingen kommentarer

  Skriv et svar

  Opskrift Vurdering
  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.