Det perfekte morgenbord, når du har lidt ekstra tid

Det perfekte morgenbord er forskelligt fra person til person, og for mig handler det om hvor meget tid man har. Morgenmad er hvad man gør det til, og det kan nogle gange blive ligeså lækkert hvis du har 5 minutter, som hvis du har flere timer. Jo længere tid du har, jo mere kan du selvfølgelig også gøre ud af det!

Jeg elsker at tage mig lang tid om morgenmaden i weekenden, især hvis jeg har nogle at dele den med. Jeg har samlet lidt forskellige opskrifter til morgenbordet, hvis i har lidt længere tid en morgen. Det er helt oplagt til en weekend vil jeg sige!

Kerneboller

Smoothie med tropisk smag

Luftige pandekager med ricotta, citron og bærkompot

Koldhævede speltboller

Æggekage med soltørrede tomater & serrano

Crouqe madame – luksustoast

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.