Smoothie med tropisk smag

img_9612

Smoothie er altid en nem måde, at få en masse grønt og frugt, og så smager det så dejligt! Jeg lavede denne til min veninde og jeg, som et mellemmåltid – vi var kun lidt småsultne, så det var perfekt med noget let og friskt.

Smoothien ville også passe perfekt til din morgenmad/brunch, og det vil jeg helt sikkert prøve næste gang. Selvom smoothie er nemt, så bliver der alligevel lidt opvask. Gør det en dag, hvor tiden er der, så du kan nyde den, og ikke behøver at stresse igennem dit måltid.

Jeg er forresten ved at lave et stort opskriftshæfte, med omkring 90 opskrifter i. Det er noget, som jeg har tænkt mig at sælge her på bloggen, til små penge, og jeg glæder mig til at vise jer det!
Hvis du er interesseret, så skriv en mail, så siger jeg til, når hæftet er klart.

Opskriften er til 2 glas.

Opskrift

 • 1/2 æble
 • 2 gulerødder
 • 1/4 ananas
 • Saften fra 1 lime
 • Ingefær efter behov (jeg brugte 1 spsk)
 • 1 håndfuld isterninger
 • Lidt frugt/grøntsagsjuice (evt. ananas, multi, tropisk)

Fremgangsmåde

 • Skær ananas, gulerødder, æble ud i terne og ned i en blender
 • Tilføj revet ingefær
 • Pres 1 lime
 • Tilføj juice – jeg brugte ca 1/2 glas
 • Blend og server evt med mere is

Husk du altid er velkommen til at kontakte mig, for et uforpligtende tilbud på en kost – og træningsplan, eller et forløb. Du kan læse mere her. 

Læs også

Ingen kommentarer

  Skriv et svar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.