Æggekage med soltørrede tomater

IMG_0288

Jeg har brugt lidt tid i Torvehallerne idag, for at få lidt inspiration, til de kommende ugers madplaner. Hvis i selv kender Torvehallerne, så kender i måske også “Stigs Oliven”. De har de bedste oliven OG soltørrede tomater – jeg købte lige selv en portion hjem tidligere, og brugte dem i en æggekage, her til frokost.

Forresten.. Mangler du inspiration til en sund livsstil med nemme opskrifter ? så læs lidt om mit opskriftshæfte her!

Personligt er jeg ret glad for æggekage – både til morgen, frokost og aftensmad. Det er en ret jeg glemmer faktisk, men det er jo virkelig lækkert, og kan kombineres på så mange måder. Idag blev min med lidt serrano, basilikum og så soltørrede tomater. Virkelig en lækker kombi og dejlig saltet.

Opskriften er super nem og er til 1 person

Opskrift

  • 2-3 æg
  • En sjat mælk
  • Evt. lidt feta/parmesan/hytteost
  • 1/2 presset hvidløg
  • Du kan også tilføje krydderurter eller lidt rucola, i din æggemasse
  • 1 skive serrano eller andet kødpålæg – chorizo eller kalkun ville også være lækkert
  • 2 store soltørrede tomater, skåret i strimler
  • Frisk parmesan på toppen, revet
  • Basilikum

Fremgangsmåde

  • Bland æg, mælk, ost og hvidløg i en skål – pisk det godt
  • Varm en pande med lidt olie og tilsæt æggemassen, når panden er varm
  • Skru ned for varmen og lad den stå, evt. med et låg på
  • Forbered din topping og tilsæt, når æggemassen er fast

Velbekomme og rigtig god dag!

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.