Belgiske vafler med friske bær

Har I prøvet at lave belgiske vafler? Jeg elsker at give mig god tid til morgenmaden, og med weekenden om hjørnet kunne det være at I også havde tid, til disse lækre vafler. Det eneste det kræver er et vaffeljern og så selvfølgelig nogle ingredienser. Vaflerne passer perfekt til weekendbordet, eller som en simpel dessert med en klat is på. Mmmhh. 

Jeg lavede faktisk denne opskrift i forbindelse med et tidligere samarbejde med Driscolls. I kender dem måske? De leverer friske bær til de fleste butikker, og nu også med et mere bæredygtigt design. Opskriften var delt på Instagram, men nu ville jeg altså også dele den her på bloggen.

Som sagt kræver belgiske vafler ikke den store indkøbsliste, og I kan også sagtens undvære marcipan, som jeg har tilføjet i min dej. Det havde jeg bare lige liggende, og marcipanen gjorde det bare ekstra lækkert. I skal derudover bruge et vaffeljern, så det håber jeg I har. Hvis ikke kan jeg anbefale et ‘Snack Collection jern fra Tefal’. Jeg linker jeg lige til Pricerunner, så I selv kan finde det billigste. Jeg har været SÅ glad for mit, og gav omkring 400 kr. for det.

Men nu til opskriften. Jeg håber I kan bruge den, og så vil jeg bare ønske jeg en rigtig dejlig weekend, når I kommer dertil. 

Belgiske vafler

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Ret Bagværk, Dessert, Morgenmad
Antal 4 vafler

Ingredienser
  

 • 1 stk. moden banan
 • 1 pisket æg
 • 30 g marcipan, revet
 • 0.7 dl mælk
 • 1 spsk. citronsaft
 • 1 tsk. bagepulver
 • 100 g hvedemel
 • Tilbehør: En masse friske bær, revet citronskal & flormelis

Sådan gør du
 

 • Mos din banan og bland med de resterende ingredienser
 • Varm dit vaffeljern, tilføj en klat smør, og tilføj derefter et par spsk. pr. vaffel. Luk vaffeljernet og giv dem ca. 3-4 minutter. De skal være let gyldne
 • Server med bær, drysset flomelis, revet citronskal, eller hvad I ellers ønsker. MUMS!

Læs også

Ingen kommentarer

  Skriv et svar

  Opskrift Vurdering
  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.