Opskrift: Hjemmelavede og sprøde æblechips, perfekt som topping til morgenmaden

Æblechips

IMG_6026

I weekenden lavede jeg de nemmeste æblechips med kun 3 ingredienser, som jeg gerne vil dele med jer. Jeg er virkelig ikke fan af vinter og det manglende lys. Jeg får slet ikke nået alt det mad, som jeg gerne vil dele med jer. First world problems – men det er sgu da irriterende! Det bliver godt, når der kommer lysere dage og indtil videre, må jeg jo lave en masse opskrifter til jer i weekenderne.

Opskrift

  • 2 æbler
  • 1 spsk. kanel
  • nip salt

Fremgangsmåde

  • Start med at tænde din ovn på 120 grader
  • Vask og tør dine æbler
  • Riv/skær dine æbler i tynde skiver og fjern kernerne. Jeg brugte et mandolinjern
  • Lav en kanelblanding af salt og kanel – du kan jo selv tilføje flere krydderier, det er op til dig
  • Smid æblerne i en skål og drys dine krydderier over
  • Vend æblerne og gnid dem mod hinanden, så du får fordelt krydderiet godt på alle sammen
  • Læg skiverne på en bageplade og giv dem ca. 40-45 minutter på hver side.
  • Bagetiden kan være vejledende – kommer an på tykkelsen af dine æbler. Mine blev selv ret tynde, da jeg som sagt brugte et mandolinjern

Velbekommen! Håber i kan lide dem. Æblechipsene kan med fordel bruges som topping til grød, eller i en lækker salat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.