Taco torsdag – Fisketacos i kålblade

IMG_0717

Så blev det torsdag og tid til tacos. Du får her opskriften på nogle super smukke og smagfulde tacos, og denne gang er de anrettet i kålblade. Du kan også sagtens bruge helt almindelig tacoskaller/wraps, men jeg havde lyst til at prøve noget nyt.

Jeg har før lavet fisketacos med stegt/paneret torsk, som blev taget utroligt god imod. Dem var i godt nok fan af! Jeg ville derfor prøve igen, bare i en lidt sundere version. Jeg har overhoved ikke noget imod, at lave mexicansk, hvor det er alm. brød, jeg får til. Men det handler også om at prøve lidt forskelligt synes jeg – og denne version var helt sikkert også en favorit!

Smagene fungerede super godt, sammen med det sprøde kål, og så kunne man få lidt mere fyld jo. Win win!

Torsken fandt jeg i torvehallernes Fiskerikajen, hvor jeg kunne vælge et større stykke, end det jeg finde i butikkerne. Og mængdemæssigt, synes jeg det løber op i det samme.

Opskriften er til 2 personer:

Opskrift

 • 100-150 g torsk pr. person
 • Rasp, paprika, salt & peber til
 • 2 stk. avokado
 • Lime
 • 1 fed hvidløg
 • 1/2 agurk
 • 1  gulerod
 • Salat & grønt efter behov
 • 1-2 stk. forårsløg
 • Salt & peber
 • Evt. creme fraiche 5% til din avokadocreme

. . Mangler du inspiration til en sund livsstil med nemme opskrifter ? så læs lidt om mit opskriftshæfte her!

Fremgangsmåde

 • Start med at lav din avokadocreme bestående af: avokado, hvidløg, lidt limesaft, salt og peber (evt. med creme fraiche) – rør godt sammen og stil på køl
 • Skær dit grønt og sæt til side
 • Skær dine fisk ud i passende stykker, og vend dem først i æg, og derefter i rasp (blandet med lidt paprika, salt & peber)
 • Hæld olie på en pande og steg fisken et par minutter på hver side. De skal være gyldne og sprøde
 • Server på kålblåde med grønt og avokadocreme – evt. ekstra limebåde. Limesaften smager utrolig lækkert over fisken

Velbekomme 🙂

Læs også

Ingen kommentarer

  Skriv et svar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.