Madplan – uge 32

IMG_9697

Jeg skal til at prøve noget nyt, nemlig madplaner. Fremadrettet vil madplanen komme ud, sidste søndag i hver måned, og forhåbentlig hver uge i længden, hvor jeg også skal have sat lidt nyhedsbrev op til jer.

Jeg vil ikke love, at det bliver hver uge til at starte med – da jeg skal have opbygget et kæmpe lager af opskrifter, før jeg kan sende ud hver uge, og blive ved med det. Det er bestemt målet, og jeg kommer også dertil!

Mangler du inspiration til en sund livsstil med nemme opskrifter ? så læs lidt om mit opskriftshæfte her!

Grunden til at jeg begynder at gøre det nu, er fordi at jeg netop er gået 100 procent selvstændig. Jeg har oprettet CVR i navnet Camille Maja, og jeg glæder mig SÅ meget til at se hvad der kommer til at ske fremover.

At være selvstændig er utrolig spændende og også utrolig nervepirrende. Men det skal det også være! Jeg brænder utrolig meget for hvad jeg laver, og jeg håber at i vil tage rigtig godt imod udviklingen, som sker her på bloggen.

Hvad skal der så ske på bloggen?

Mit standpunkt er stadig det samme. Der kommer ikke til at være sponsorerede produkter, som jeg ikke selv kan stå inde for. Der vil være flere samarbejdsaftaler, og flere sponsorater. Men aldrig noget, som jeg ikke selv bruger i mit eget liv. Jeg vil stadig have, at bloggen er personlig, og at det er min indstilling til sund livsstil, som træder frem.

Min forretning kommer til at handle om mad og livsstil (ligesom nu), men med fokus på opskriftsudvikling, madfotografering, foodstyling, kostvejledning & personlig træning – læs mere her.

Men nok om forretning – nu kommer madplanen: 

Madplan uge 32:

Jeg håber der er noget på menuen, som falder i jeres smag.

Læs eventuelt også: Sommermad – hovedret, tilbehør & dessert

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.