Laksepakke med grønt

img_5732

Bloggen er meget stille for tiden, da jeg har brækket min arm. Dette gør dermed madlavning og skriveri lidt besværligt. De første to uger har jeg spist meget ude, og inviteret folk mere hjem at spise (de skulle lave mad), og fået utrolig meget rugbrød!
Meeen, jeg kan endelig bruge mine fingre lidt mere og kunne lave noget virkelig lækkert i weekenden til aftensmad. Jeg havde egentlig ikke så meget i køleren, men jeg fandt et stykke laks i fryseren og nogle grøntsagsrester og diskede derfor op med denne laksepakke! Det var så lækkert, at jeg lavede det både fredag og lørdag.

Jeg lavede ikke noget tilbehør, da jeg egentlig syntes at det mættede helt perfekt til mig/en person! Men ville nok lave noget ekstra, hvis der kom en mand på besøg ;).

Jeg brugte stort set samme ingredienser begge dage, den eneste forskel var bare, at jeg smed et fed hvidløg og lidt dild i pakken på anden dagen – kæmpe fan!

img_5743

Opskrift

 • 1 laksefilet
 • Champignon
 • Pesto
 • Cherrytomater
 • Rødløg
 • Lidt feta
 • Citronsaft

Fremgangsmåde

 • Det er egentlig ligetil og super nemt!
 • Start med at tænd ovnen på 200 grader, varmeluft
 • Brug sølvpapir med et stk bagepapir i og smid laksen på bagepapiret. Husk pakken skal kunne lukkes til
 • Skær dit grønt i den ønskede mængde og smid rundt om fisken
 • Tilsæt feta, pesto, salt, peber og citronsaft
 • Luk pakken til og smid i en varm ovn i 15 min og spis! Velbekomme!

img_5722

Læs også

Ingen kommentarer

  Skriv et svar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.