Grød med mørk chokolade

Pesto med peberfrugt

IMG_5667

Der er stadig lidt nye kartofler endnu og selvom der hører lidt (læs meget) smør til de nye kartofler, så er det også lækkert med lidt andet tilbehør til. Jeg har også brugt denne pesto i sandwich, på en avokadomad og you name it. Den er super lækker og frisk og kan bruges til utrolig mange ting!

Opskriften er for en hver amatørkok og er virkelig hurtig at bikse sammen – så der er ingen undskyldninger!

Opskrift

  • 2 store peberfrugt
  • 1/4-1/2 pose parmesan (jeg smed en halv pose i, men mindre kunne også gøre det – smag dig frem)
  • 50 g mandler
  • 1 spsk kapers
  • 1 chili
  • 2 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • Olie

Fremgangsmåde

  • Start med at skær dine peberfrugt i tern og rist dem på panden i lidt olie
  • Rist mandlerne på en tør pande til de får en gylden overflade
  • Smid de overnævnte ting i en blender sammen med de resterende ting. Prøv med lidt olie af gangen til du får den ønskede konsistens
  • Jeg har hørt om nogle som også smider lidt vand i – det har jeg dog ikke prøvet før
  • Færdig! Det var sgu da nemt var!

IMG_5653

IMG_5662

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grød med mørk chokolade