Julemad – En samling af mine favoritter

Julen er lige rundt om hjørnet, og måske mangler du lidt inspiration til det sidste julemad? Jeg har samlet mine favoritter fra bloggen i et samlet indlæg, på alt fra julesovs til langtidsstegt and, hønsesalat og julesnegle. Rigtig god fornøjelse med madlavningen og rigtig glædelig jul til jer! 

De næste opskrifter er lidt blandede med alt fra inspiration til juleaften, til julefrokosten, og til lidt julebag. Jeg håber i er mere i julestemning end jeg er! Min eksamen er startet under alt det hele julehygge, og jeg har sket ikke haft tid til at lave nogle nye julede retter. Min plan er dog at jeg skal lave lidt julet chokolade i aften, da jeg netop er blevet færdig med læsningen fra idag.

Men uanset hvad skal i da ikke snydes fra lækre opskrifter til hele julen! Når i finder en opskrift længere nede, som i gerne vil se nærmere på, så klikker i simpelthen bare på billedet. Så bliver i smidt videre til den rigtige opskrift.

GOD JUL og tak fordi i følger med. Kram til jer. 

Karrysild med æble og æg

Hønsesalat med syltede svampe

Langtidsstegt and og julesovs

Tre skønne salater til julebordet

Risengrød

Risalamande med appelsinsauce

Julesnegle med marcipan og æble

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.