Fyldte portobellosvampe

Lakserilette på ristet rugbrød

DSC_1279

Der var tilbud på varmrøget laks i Netto – 40kr for 500 gram og det var så billigt, at jeg simpelthen ikke kunne lade den ligge! 🙂

Jeg har derfor lavet forskellige frokoster i denne uge med en masse laks. Nogle dage blev det bare laks på ristet rugbrød med en masse lækkert topping, en salat og så denne lakserilette. Riletten kunne jeg slet ikke få armene ned over og den blev spist til frokost og aftensmad samme dag ;). Ud med janteloven, og hallelujah for den her opskrift!

DSC_1282

Jeg spiste riletten på ristet rugbrød, avokado og med lidt dild på toppen – Så bliver det ikke bedre 😉

Opskriften er til 2 personer.

 

Opskrift:

  • 200 g røget laks
  • 1 rød peberfrugt
  • 30 gram porrer
  • 1 lille/mellem rødløg
  • Dild efter behov (Jeg brugte et kvart bundt)
  • 2 spsk skyr neutral
  • 1 spsk mayo, uden top
  • Salt og peber
  • Lidt citronsaft

DSC_1286

 

Fremgangsmåde:

  • Hak: løg, porrer, rød peber og dild i meget fine skiver og smid i en skål’
  • Tilføj hakket laks – den behøver ikke hakkes så fint
  • Tilføj skyr og mayo
  • Smag til med salt, peber og citronsaft
  • Server!

 

DSC_1283

Velbekommen! Håber i kan lide opskriften! 🙂

 

Camillemaja


 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldte portobellosvampe