Jeg havde helt glemt hvor meget jeg egentlig godt kan lide kyllingedeller! Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan smide i sådan en fars.
Jeg havde modtaget noget hakket kylling fra Danpo (sponsoreret), og lavede derfor disse nemme og sunde deller i går aften. Dertil kogte jeg lidt bulgur og en hvidløgsdressing – ville gerne ha’ lavet en salat, men min salat var blevet for trist. Men så var der jo også lidt grønt i dellerne, så det går jo nok. Det hele smagte i hvert fald rigtig godt.
Der kom ca. 18 små deller ud af 450 g fars.
Opskrift på deller
- 450 g hakket kylling (Danpo)
- 1 spsk mel
- 1 æg
- 2 rødløg
- 2 gulerødder
- Salt & peber
Tilbehør
- Bulgur (se fremgangsmåde på posen)
- Hvidløgsdressing bestående af; Creme fraiche, hvidløg, salt og peber (NEMT!)
Fremgangsmåde
- Start med at lav din hvidløgsdressing og sæt på køl
- Kog derefter vand til din bulgur og smid dem i (Følg fremgangsmåden, på posen)
- Hak/riv de forskellige grøntsager og smid i en skål sammen med mel, æg, fars og krydderier
- Bland det hele sammen og lav små deller ud af farsen – smid på en varm pande med fedtstof
- Gives nogle minutter på hver side og server!
Velbekommen!
Ingen kommentarer