Sprøde rødbedechips med gedeostcreme

Har du prøvet at lave dine egne rødbedechips? Disse er tilberedt i ovnen, og tager ingen tid at lave. Opskriften på disse rødbedechips er super nem, og så fungerer det altså utrolig godt, med en gedeostcreme til at dyppe i. Du kan naturligvis også servere en anden dip til. God fornøjelse.

Rødbeder og gedeost går utrolig godt sammen, og derfor er det også en gedeostcreme, jeg serverer til. En omgang bagte rødbeder, med en gedeostdressing er også noget af det bedste jeg ved. Det smager bare fantastisk sammen!

Vild med rødbede? Find alt fra salater til tærter, hummus og boller lige her. Alt sammen med rødbede. 

I denne omgang bliver det til en omgang chips, som jeg som sagt har tilberedt i ovnen. Du kan også fritere dem i olie, men dette fungerer også. Her skal du blot være opmærksom på at vende rødbederne undervejs, så de kan blive ordentligt sprøde.

Og en lille bonusinfo. Opskriften er lavet med rødbeder, der er kasseret i landbruget. Har får jeg grøntsager fra Eat Grim, der leverer grøntsagskasser, med kasseret grønt. Det fejler absolut ingenting (som i også kan se), men bliver kasseret pga. skønhedsfejl. Jeg vil meget gerne dele deres fantastiske koncept her på bloggen, og har også reklameret for dem et par gange efterhånden. Det er en fantastisk idé til reducering af madspild, og jeg kan kun anbefale det.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Rødbedechips med gedeostcreme

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret Snack
Antal 2 personer

Ingredienser
  

 • 2 store rødbeder
 • 1-2 spsk. olivenolie
 • 1 spsk. æblecidereddike (eller citron)
 • Salt & peber

Gedeostcreme

 • 1 spsk. blød gedeost eller en cremet gederulle
 • 3 spsk. cremefraiche
 • Smag til med lidt citronsaft, salt & peber

Sådan gør du
 

 • Tænd ovnen på 200 grader, varmluft. Skræl rødbederne og skær dem i tynde skiver (evt. brug et mandolinjern).
 • Vend rødbederne i olie, eddike, salt og peber. Kom skiverne på to seperate bageplader, uden de ligger i lag. Giv rødbederne ca 15. minutter, vend dem, og giv dem 15 minutter mere. Hold øje med dem - de må kun blive gyldne
 • Mens du venter på dine rødbeder blander du din dressing
 • Når rødbederne er sprøde kommer du dem på et stykke køkkenrulle, drysser med lidt ekstra flagesalt (hvis du har), og lader dem køle af. Velbekomme!

Læs også

Ingen kommentarer

  Skriv et svar

  Opskrift Vurdering
  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.