Oplev København fra vandet med GoBoat

img_4461

Reklame // Som nogle af jer måske så på min Instagram, var jeg ude at sejle med GoBoat i søndags. Det var perfekt vejr med høj sol og blå himmel – og en tur på vandet gjorde det kun bedre. Jeg laver kun reklame for firmaer/produkter, som jeg selv kan stå inde for, og dette er bestemt ikke en undtagelse. Kan kun anbefale en tur på vandet med firmaet her!

Mangler du inspiration til hvad du ellers kan lave i denne måned? Læs mit indlæg om 10 ting af lave i juni lige her

Jeg har en stor kærlighed for vandet, og mine 5 veninder og jeg har allerede aftalt, at vi snart skal ud og sejle med GoBoat igen. Det var virkelig et godt arrangeret, samt en god og enkelt rute, man kunne tage. Derudover fortæller de også lige om forholdsreglerne, samt viser ruten på et overskueligt kort over kanalerne.

Selve ruten

Som sagt får du et kort over ruten, og den er så nem at følge. Dem fra GoBoat gjorde den helt idiotsikkert, med pile, streger og fy-streger. Det var helt perfekt, og så kan alle da være 100% med!

Du starter på Islands brygge, hvor du så kan sejle mod Operahuset. Der drejer du så ind, og kommer gennem de små kanaler, ender nede ved Christianshavn, og så tilbage igen. En rigtig smuk tur, som ca. tager 2 timer. Og ej hvor misundelsen ramte mig, da jeg så alle de lækre boliger, som lå ud til vandet. Ejerne har selvfølgelig også en tilhørende båd – det klart. Eller de smukke husbåde, som lå rundt i kanalerne. Det kunne jeg altså godt finde på en dag, men måske det kun er lækkert om sommeren? Jeg var i hvert fald meget betaget, af alle de smukke bygninger rundt i kanalerne.

Denne tur mindede mig lidt om ruten, som man tager, når man skal på kanalrundfar. Jeg elsker den tur – ikke så meget pga. Københavns historie, men mere fordi jeg synes, at Kbh er af de smukkeste byer i verdenen. Jeg elsker at vi har så meget vand tilgængeligt, så det både er muligt at svømme & sejle, uden så meget transport.

Det er så fantastisk at se alle de smukke bygninger fra vandet, samtidig med man selv kan styre en båd. Det gav en kæmpe frihed, og så er det en utrolig smuk rute, man kom ud på. Vi fandt for eksempel et sted, hvor vi kunne holde ind og hoppe i vandet. Det var jo 29 grader den dag, og vandet er helt perfekt nu, så det var virkelig tiltrængt.

img_4476

Maden

På sådan en tur er der flere muligheder i forhold til maden. Du kan tage den helt billige version, og lave en frokost hjemmefra. Du kan vælge Wolt, som kan bringe ud til området. Eller du kan, som vi gjorde, tage frokost med fra Aristo, som GoBoat har samarbejde med (frokosten kan bestilles fra 1/7).
Det er bare lidt mere luksus, og du får både rigtige tallerkner + bestik med på båden. Det gav bare lige det ekstra, og det var virkelig noget lækkert smørrebrød, som vi fik med. Jeg var især vild med osten og hønsesalaten.

Hvis du kommer udenfor frokosttid kan du også købe vin, snacks og andet lækkert hos dem.

Alt i alt en helt fantastisk tur med godt selskab, god service og lækker mad. Jeg skal helt sikkert afsted igen, og kan kun anbefale GoBoat, til andre som elsker at sejle. Du kan tjekke alt info om priser etc. ud lige her. Rigtig god tur!

img_3995

img_3990

 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.