10 ting at lave i juni

moet-chandon-grand-day_1Juni er lige rundt om hjørnet, og jeg har allerede booket mig selv rigeligt op. Der er en del madevents omkring i byen, og det elsker jeg jo.

Min juni står på dinner cruise med Möet, sejltur, festival, picnics, beyonce koncert og fokus på mit nye arbejde. Det bliver en skøn måned, og især også fordi solen skinner. Jeg bliver så meget i bedre humør, når vejret er som det er. Lad os alle krydse fingre, for en lang og varm sommer!

Nedenfor har jeg samlet 10 ting, som du kan lave i juni. Det bliver en skøn måned, med masser af fede ting på programmet.

Möet Dinner Cruise

Mine billetter er i hus og jeg glæder mig personligt utrolig meget, til dette event!

I anledning af Moët Grand Day inviterer Moët & Chandon på et boblende cruise, i de Københavnske kanaler. Der vil være lækker mad fra Michelin-restauranten Kokkeriet. Jeg er været på Kokkeriet flere gange, og jeg er aldrig gået skuffet derfra. De serverer utrolig lækker mad, hvor servicen er i top – og når det så er ledsaget med champagne fra Möet, så kan det kun blive godt!

Du kan læse mere om eventet lige her. Jeg glæder mig!

Praktisk: 9/6 kl. 18.30 – 21.30. 399 kr. pr. person
Adresse: Admiral Kaj, Larsens Plads, Kajpladsen foran Admiral Hotel. , 1250 KBH K

PS. Moët & Chandon afholder også et afternoon tea event samme dag, hvis du allerede har planer om aftenen. Du kan læse meget mere om eventet lige her. Her bliver der serveret boblende te, samt lækkerier fra konditori Antoinette. MUMS!

GoBoat – en oplevelse på vandet

Jeg har endnu ikke prøvet GoBoat, men det skal jeg snart. På søndag skal jeg nemlig på min første GoBoat tur, og jeg glæder mig helt vildt. Jeg elsker at sejle, og min familie har selv en båd, hvor der forhåbentlig skal bruges mere tid på den, i år.

Det fedeste ved de her både, er at man ikke behøver noget bevis, for at sejle dem. Alle kan være med, og der kan sidde op til 8 personer pr. båd. Derudover bestemmer man selv hvor mange timer, man vil leje dem i. Det er jo helt ideelt at komme en tur på vandet, når vejret er så lækkert, som det nu er.

Jeg ved de selv har en deal med en smørrebrødsrestaurant (fra d. 1/7), og derudover er det muligt at få snacks/drikke gennem dem også. Du kan også selv medbringe mad/drikke, eller sejle forbi de madmarkeder, der alligevel ligger ved kanalerne.

Du kan læse meget mere om GoBoat lige her.

Praktisk: Åbent fra kl 10 – solnedgang
Adresse: Islands brygge 10, 2300 KBH S 

Besøg de forskellige madmarkeder

Der er efterhånden en del nye madmarkeder, som dukker op i KBH. Jeg kan kun anbefale, at man tjekker de forskellige ud, og især når vejret er så godt. Det er oplagt at sidde udenfor, når solen brager derudaf.

Lad os håbe vi får en fantastisk sommer, og det ikke kun er en kort fornøjelse, som det plejer. Jeg er positiv, og tror på det fortsætter længe endnu!

Jeg var selv med, da Reffen åbnede op, og var positivt overrasket, over alle de lækre spisesteder, som er derude. Derudover er der også Broens Gadekøkken, som er lidt tættere på byen, dog med lidt færre boder. Begge dele er super lækkert, og der er rigeligt at vælge mellem.

Festivaler

I løbet af juni, og resten af sommeren, er der fuld gang i festivalerne over hele danmark. Det er altså noget af det bedste ved sommeren!

Som alle andre år, skal jeg på Roskilde Festival. Jeg tror vidst det er min niende gang efterhånden, og jeg elsker det stadig. Den frihed der er på en festival, er noget af det fedeste. Der er god musik, og det bedste er, at bruge en hel uge med vennerne. Det er dog en utrolig hård uge også, men mon ikke det går! Jeg kan i hvert fald godt mærke forskel på kroppen fra da jeg var 18, til nu….

Du kan tjekke danmarks festivaler ud lige her.

French Dining Week

Endnu en Dining Week går snart igang, og denne gang er det det franske køkken, som er i fokus. Jeg elsker det store fokus, som København har på kulinariske oplevelser, og det bliver kun bedre hvert år. French Dining Week er en hyldest, af det franske køkken, hvor vi gerne skulle opmuntres, til at gå ud og spise på fransk manér. De deltagende restauranter byder nemlig på en apéritif, efterfulgt af tre franske retter.

Fransk mad er mad i verdensklasse, og hvis du endnu ikke har spist meget fra det franske køkken, så er dette en ideel mulighed.

Du kan læs meget mere om eventet lige her.

Praktisk: 225 ekskl. gebyr pr. person. Afholdes d. 10. til 17. juni 
Adresse: Hele KBH

Bevæg dig i byen

Udover at der er en masse mad på programmet i Juni, så er der også aktive ting at lave, rundt i byen. Der er f.eks. Kayak Republic, som udlejer kayaker, og hvor du bagefter kan sidde i deres bar. Ideel kombi! Det kan du læse meget mere om her.

Udover at leje en kayak ved jeg, at du også kan lære at windurfe omkring Amager. De tilbyder også andre ting på vandet, som du kan læse mere om lige her. Jeg savner virkelig at surfe, og det er noget jeg stræber efter at gøre mere af. Min næste ferie, bliver helt klart en på vandet!

De førnævnte ting er jo noget, hvor du skal have pungen op af lommen, men der er også gratis ting at tage sig til. Det koster intet at løbe en tur, besøge konditaget i Nordhavn, løbe ved Amager Fælled, i Søndermarken, osv. osv.

Regnvejrsdage

Vi må jo erkende det – de kommer nok i løbet af måneden, selvom vi ikke vil have dem. Vi bor i danmark, og det er bare et regnfuldt sted.

Hvis vi ender med regn i juni (7, 9, 13), så behøver det ikke være kedeligt! Du kan lave movienight hjemme i stuen, tage i biffen, finde en lækker kælderrestaurant, eller rydde op i de ting, du hele tiden udskyder? Okay, den sidste ting var måske lidt kedelig, men jeg elsker følelsen EFTER man har ryddet op. Det giver en del mere overskud, og det er altså rart.

Hvis du mangler inspiration til spisesteder i byen, kan du finde en masse lige her.

Udover at hygge med film og mad, så kan du også besøger museer, tage i spa, eller noget helt tredje. Mulighederne er mange, og man behøver ikke kede sig, selvom det regner.

Tage på stranden

Pak tasken med lækker mad, vand, solcreme, og tag mod stranden. København har mange muligheder ift. at få sig en dukkert, og også hvis du ikke er så meget til sand, i alle revnerne.

Jeg fandt en oversigt over 8 strande/havnebassiner, som du kan besøge, inde på Visitcopenhagen. Den kan du finde lige her.

Personligt tager jeg altid på Østerbro eller på Islands Brygge, men måske skulle man udvide sin horisont lidt?

Tag Nettobåden rundt i KBH’s kanaler

Om du er til historik omkring KBH eller ej, så er Nettobåden noget for alle. Jeg nævner Nettobåden, fordi det er den billigste, og altid den jeg tager, når jeg skal på kanalrundfart. Der er også andre firmaer, men de tager nærmest det dobbelte, og sejler nærmest samme rute. Jeg er helt tilfreds med den billigste tur.

Du kan jo lave en helt picnic ud af det, og medbringe mad/drikke med på turen. Den tager alligevel en time, og det er en rigtig dejlig tur. Du kan læse meget mere om bådene, ruten, samt opsamlingssteder lige her.

Praktisk: 50 kr. tur/retur
Adresse: Pickup over hele Kbh langs vandet. Jeg vælger dog altid det sted ved Nyhavn. 

En tur på Christiania

Christiania er en fristad midt i København, og uden tvivl én af Danmarks største turistattraktioner. Jeg elsker dette område, og lad dig ikke skræmme af alt det man kan ryge, hvis du ikke er til den slags. Der er nemlig plads til alle derinde.
Der er bare utrolig smukt omkring vandet, ved Christiania, og det er en rigtig fin gåtur.

Udover det er et smukt område, så er det også et fedt sted, at gå til koncerter (som oftest er gratis), samt drikke et par øl. Jeg har brugt rigtig mange timer derude, for at lytte til musik, samt gåture omkring vandet.

Adresse: Prinsessegade, 1422 KBH K

Læs også

2 Kommentarer

 • Svar
  VenterPaaVinBlog
  1. juni 2018 at 12:04

  Dejlige planer og ideer – koncerter i det fri, er det bedste!

  – A

  • Svar
   Camille Maja
   1. juni 2018 at 14:20

   Mange tak 🙂 Er glad for du kunne lide det!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.