Pasta med grønt, kylling og pesto

img_5879

Jeg bliver ofte spurgt om pasta må indgå i mine klienters madplan, og svaret er: JA.

Jeg ville aldrig anbefale helt at undvære kartofler, ris, pasta og kornprodukter i den daglige kost. Man kan sagtens begrænse mængden i forbindelse med et vægttab, samtidig med man vælger de grove typer af produkter.  Fuldkornsprodukter bidrager med flere kostfibre og hjælper din fordøjelse og mæthedsfornemmelse.
Derudover så er indtagelsen af kostfibrene, forbundet med en mindsket risiko for at få kræft og hjertekarsygdomme.
Jeg har fået noget lækkert pasta fra mærket “Il Fonaio”, som kan købes i Irma, Føtex, Bilka. Jeg prøvede den økologiske  tagliolini med æg, som er en meget tynd og italiensk pasta med durum og æg. Elsker pasta! Især de tynde af slagsen.
Opskriften er til 2 personer og tager max 20 min at bikse sammen:

Opskrift

 • Ramsløgpesto (valgfrit)
 • Cherrytomater
 • 1 rødløg
 • Kyllingefilet (jeg brugte 200 g i små stykker)
 • 1 fed hvidløg
 • 3 håndfulde spinat
 • Pasta (efter behov – jeg brugte 200 gram)

Fremgangsmåde

 • Sæt vand over til pastaen
 • Skær kylling, løg, tomater, og skyl din spinat
 • Steg kyllingen sammen med løgene i lidt olie
 • Tilsæt spinat og pesto
 • Sæt pastaen over og bland det hele sammen med tomaterne. De kan nemlig godt splatte helt ud, hvis de kommer med fra starten
 • Velbekommen!

Pastaen er sponsoreret.

img_5866

Læs også

Ingen kommentarer

  Skriv et svar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.