Flæskestegssandwich med hjemmesylt

IMG_9461

Så er det endelig tid til lune flæskestegssandwich, og det smager simpelthen fantastisk. Det kan jo laves på mange forskellige måder, men med sprøde svær, syltede agurker, og rødkål, går man ikke galt i byen.

Mangler du inspiration til en sundere livsstil, træning, eller blot et lækkert opskriftshæfte? Så læs mere her!

Opskrift

  • Svinekam på 800 g
  • Groft salt
  • Laurbærblade
  • Burgerboller – jeg har købt mine i Irma fra Jalm&B (bedste burgerboller)
  • Sennep
  • Mayonnaise
  • Rødkål, gerne hjemmelavet
  • Syltede agurker, gerne hjemmelavet

Fremgangsmåde

  • Tjek, at sværen er ridset helt ned til kødet. Hvis der ikke er ridset igennem, så må du selv igang med en kniv
  • Gnid sværene på kamstegen med en fugtig hånd og masser af groft salt. Den kan tåle ekstremt meget salt, så hold dig ikke tilbage
  • Stik laurbærblade ned mellem sværene
  • Steg stegen i en forvarmet ovn på 180 grader, varmeluft. Giv den ca. 1 time, og lad den gerne hvile i minimum 15 minutter, inden du skærer den
  • Skær dine boller over og smør dem med mayo/sennep, eller hvad du ellers kunne tænke dig
  • Skær et par skiver af din lune flæskesteg, tilføj syltede agurker og rødkål
  • Server med det samme – velbekomme

Jeg bliver da helt sulten af det her. Jeg må snart lave sådan nogle her igen! Rigtig god fornøjelse 🙂

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv et svar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.